Skip to main content

Singel på cruise med NCL | Bestill hos Bennett Ferie

utsikt-singel-norwegian-cruise-line
norwegian-cruise-line-karibien
aktivitetsdekk-norwegian-breakaway-cruise
norwegian-epic-cruise
aktivitetsdekk-norwegian-escape-cruise
norwegian-escape-stthomas-cruise-karibien
norwegian-getaway-ocho-rios-cruise
venner-strand-cruise

Norwegian Cruise Line har blitt anbefalt av Porthole Magazine som "Best Cruise Line for Solo Travelers" flere år på rad og er det første cruiseselskapet som introduserte egne lugarer og fellesområder "spesialdesignet" for deg som reiser alene. På utvalgte avganger har de også ekstra gode priser på single lugarer. 

Enten du er på et cruise for deg selv eller i en gruppe som "det femte hjulet på vognen" har Norwegian Cruise Line mange alternativer for deg. På alle cruise med NCL legger de til rette for at det skal være enkelt å bli kjent med medreisende ved hjelp av møteplasser for single og diverse arrangementer rundt på skipet. 

Reise- og priseksempel:

Cruise med Norwegian Epic i Middelhavet, avreise 6. juni 2021 fra Barcelona: 
Cruisets reiserute: Barcelona - til sjøs - Napoli - Civitavecchia (Roma) - Livorno (Firenze/Pisa) - Cannes - Palma de Mallorca - Barcelona
Fra EUR 999 (NOK 10.900,-)

Cruise med Norwegian Breakaway i Karibien, avreise 11. juli 2021 fra Miami: 
Cruisets reiserute: Miami - til sjøs - Roatan, Honduras - Harvest Caye, Belize - Costa Maya, Mexico - Cozumel, Mexico - til sjøs - Miami
Fra EUR 1.759 (NOK 19.180,-)

  • Pris for 1 person i studio (lugar for single)
  • 7 netters cruise i valgte type lugar
  • Helpensjon om bord
  • Tilgang til Studio Lounge
  • Underholdning og de fleste aktiviteter om bord
  • Skatter og avgifter

Fly t/r i tillegg. Tillegg for ekstra overnattinger og annen lugartype. Prisene varierer fra avgang til avgang. Ev. kampanjerabatter er allerede fratrukket i priseksemplet. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt - vi hjelper deg!

Norwegian Cruise Line - for deg som reiser som singel

Lugarene "Studios" om bord på utvalgte skip med Norwegian Cruise Line (Norwegian Epic, Norwegian Breakaway, Norwegian Getaway, Norwegian Escape og Pride of America) er skreddersydd for deg som reiser alene på cruise. Lugarene er ca 9 kvadratmeter, har fri room service, frokost, tv, toalett og dusj. Noen "studios" har "connecting door" om du reiser sammen med noen, men dere ønsker seperate soverom samtidig som dere har enkel tilgang til begge lugarene.

Bor du i studio har du tilgang til Studio lounge hvor det finnes te, kaffe, vann, cookies og enklere frokost. Studio lounge er et område som kun de som reiser alene har tilgang til. Dette er med på å skape en god atmosfære blant de single reisende, og gjør det enklere å komme i kontakt med hverandre. Blant annet finnes det oppslagstavler som gir deg mulighet for å spørre andre singelreisende om de ønsker å bli med på utflukter, spise middag sammen en kveld, eller finne på noe sammen på skipenes store aktivitetstilbud. I tillegg tilbyr skipene studio gjestene forskjellige eventer, som for eksempel white party, slik at dere raskt og enkelt kommer i kontakt med andre.

Studio lugar om bord på Norwegian Epic. Foto: NCL

Studioloungen om bord på Norwegian Epic. Foto: NCL

"Free at Sea" - for kun 99 Euro kan du oppgradere og få 2 av følgende pakker inkludert:

  • Premium all inklusive drikkepakke
  • "Speciality Dining Gourmet package", 3 middager på spesialrestauranter
  • Utfluktspakke; 50 USD pr. lugar pr. havn du besøker til bruk på utflukter
  • Free WIFI pakke (250 minutter pr. lugar)

Gode forfriskninger om bord. Foto: NCL

Lukk »

Søk reise