Skip to main content

SeaDream Yacht club med cruise rundt Cuba

Fargerike hus i Havanna
Vakker strand på Cuba
Vakre bygninger på Cuba
Hav og palmer på Cuba
Flotte gamle biler i Havanna
Musiker i Havanna
Vannaktiviteter. Foto: SeaDream
Koselige kvelder på dekk. Foto: SeaDream
SeaDream i Karibien. Foto: SeaDream

Cuba - annerledeslandet som bør besøkes før det ikke er annerledes lenger. SeaDream Yacht Club tilbyr nå cruise rundt Cuba med yachten SeaDream II, slik at du kan oppleve Cuba fra sjøsiden.

I perioden 26. januar til 10. april 2019 kan du være med på spennende reiseruter rundt Cuba. Når du først tar turen til Cuba anbefaler vi at du kombinerer drømmecruiset med et opphold i Havanna eller Varadero - vi hjelper deg gjerne med bestilling, tips og råd. Cruise rundt Cuba med luksuriøse SeaDream Yacht club og du får en uforglemmelig ferie! 

Reiserutene rundt Cuba har vist seg å være veldig populære og begynner å fylles opp.  

Fantastiske SeaDream Yacht Club har to elegante, mindre skip i yacht-klassen og seiler i ulike havner i Middelhavet om sommeren og i Karibien om vinteren. Det norskeide rederiet setter personlig service og uformelt samvær i høysetet. Yachtene Sea Dream og SeaDream II tar maksimalt 112 passasjerer og med en besetning på 95, ligger alt til rette for en luksuriøs ferie. Både gourmet-måltider, vin til lunsj og middag, åpen bar med utvalgte merker, treningssenter, all tips til personalet og mere til er inkludert i prisen.

Ombord er det en fullservice spa, med massasjerom, dampdusj og sauna. På yachtens nedfellbare sportsmarina kan du låne vannscooter, kajakk, snorkleutstyr, zodiac for vannski-kjøring og bananbåt. Off-road syklene er perfekte til å utforske nye anløpshavner. Skipenes størrelse gjør også at du kommer til havner de store cruiseskipene ikke kommer inn i.

Bli med crewet på utflukter og sove under stjernene på dekk... Her er ingen dresskoder eller faste spisetider. Utsøkte måltider serveres al fresco på dekk eller i restauranten – alt med et enestående servicenivå. Glem ikke SeaDreams «champagne- og kaviar-splash» i Karibien. 

Velge mellom standardlugar eller suiter. Alle lugarene er utvendige, sengene har dundyne og pute, baderommene er med marmor og massasjedusj, og frottébadekåpe og tøfler ligger klart på lugaren når du kommer ombord. Standardlugarene er på hele 18 m².

SeaDream er for deg som ønsker en aktiv, fleksibel og avslappende ferie uten barn, og med høy kvalitet og uformell luksus. Se glimt fra SeaDream Yacht Club's Karibiske verden her:

 

Inkludert i reiseforslaget: 

7 netters cruise med SeaDream II rundt Cuba, varierte reiseruter med avreiser i perioden 26. januar til 10. april 2019. Vårt priseksempel er cruise med avreise 4. mars 2019. 

Bestill tidlig pris fra EUR 6.074,- (ca NOK 58.000,-)

  • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler lugar 
  • Cruise i lugar med utsikt, dekk 2 
  • Alle måltider, servert fra ett 5 - stjerners kjøkken
  • Drikkevarer er inkludert, "premium brands"
  • Tips til personalet om bord
  • Vannaktiviteter 
  • Fitness center (inkl. Yoga og Thai Chi)
  • Underholdning om bord
  • Havneavgifter

Fly t/r i tillegg. Tillegg for ekstra overnattinger, bedre lugartype og singel lugar. Prisene varierer fra avgang til avgang.

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder.
Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. 

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt, så hjelper vi deg!

Lukk »

Søk reise