Skip to main content

Sommerferien 2021 med SeaDream Yacht Club i Middelhavet

utsikt-seadream-yacht-club
alfama-lisboa-cruise
cruise-amalfikysten-seadream
seadream-cruise-korintkanalen
cruise-kotor-montenegro
seadream-yacht-nice
seadream-yacht-portofino
kveld-dekk-seadream
lunsj-ute-cruise-seadream
portimao-algarve-portugal
soldekk-cruise-seadream
vannsport-cruise-seadream-yacht-club
yacht-seadream

Bestill middelhavscruise med SeaDream Yacht Club for 2021 - sikre deg et drømmecruise! Et cruise i Middelhavet med SeaDream Yacht Club gir deg følelsen av å ha din egen private yacht, det er rett og slett helt fantastisk. SeaDream er norskeid og består av 2 store yachter i luksussegmentet som seiler forskjellige, herlige reiseruter i Middelhavet om sommeren. Bestill drømmeferien hos reisebyrået Bennett. 

Priseksempel | 7 netters cruise med SeaDream II, avreise fra Pireaus (Athen) 3. juli - ankomst Dubrovnik 10. juli 2021: 

Cruisets reiserute: Athen (Pireaus), Hellas - Hydra, Hellas - Korintkanalen og Itea, Hellas - Kefalonia, Hellas - Parga, Hellas - Kotor, Montenegro - Kotor, Montengro og Dubrovnik, Kroatia - Dubrovnik, Kroatia 

Fra EUR 4.188,- 

  • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler lugar 
  • Cruise i lugar med utsikt, dekk 2
  • Alle måltider, servert fra ett 5 - stjerners kjøkken
  • Drikkevarer er inkludert, "premium brands"
  • Tips til personalet om bord
  • Vannaktiviteter 
  • Fitness center (inkl. Yoga og Thai Chi)
  • Underholdning om bord
  • Havneavgifter

Fly t/r kommer i tillegg. Tillegg for suiter, singel lugar og ev. hotellopphold før/etter cruiset. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.

Flere reiseforslag med SeaDream Yacht Club.

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt med våre reiseeksperter

Middelhavscruise med SeaDream Yacht Club

Skipene besøker både kjente og ukjente havner hvor de store cruiseskipene ikke kommer til, og de blir ofte liggende over natten slik at du kan nyte nattelivet i byen du besøker. Seil innom noen av de berømte havnene på den Franske og Italienske Riviera, havner på de Greske øyer, i Kroatia, langs den Spanske Middelhavskysten, Atlanterhavskysten i Portugal, Spania og Frankrike (med besøk i f.eks. San Sebastian og Biarritz). Å være gjest om bord en av SeaDreams 2 fantastiske yachter er den beste måten å oppleve Middelhavet på! 

SeaDream tilbyr sine gjester et stort utvalg destinasjoner i sine mange forskjellige reiseruter. Destinasjoner hvor omgivelsene, arkitekturen og historien tar pusten fra deg, på andre destinasjoner kan du slappe av på vakre strender. Du kan få en perfekt blanding av aktiviteter, opplevelser, kunst, kultur, sol og strand. På et SeaDream cruise handler det like mye om selve reisen som reisemålene underveis, det er reisen som gjør dette til en så luksuriøs "once in a life time" opplevelse.  

Klientellet om bord er internasjonalt og består stort sett av par. Skipene er luksuriøse, tar kun ca 100 gjester, men samtidig er det en uformell og vennlig stemning om bord. Besetningen inviterer til mange spennende utflukter og opplevelser underveis og en del av cruisene er spesielle "vincruise". 

SeaDream Yacht Club tilbyr en rekke forskjellige reiseruter i Middelhavet sommersesongen 2021 - spør oss så finner vi cruiset som passer for deg. 

Basseng på en av Seadream's Yachter. Foto: Seadream Yacht Club

Lukk »

Søk reise