Skip to main content

Sommerferien 2019 med SeaDream Yacht Club i Middelhavet

SeaDream Yacht. Foto: SeaDream
Gaudi - fantastisk arkitektur i Barcelona
Cassis, Frankrike
Collioure, Frankrike
Picnic langs den Franske Rivieraen
Deilige kvelder om bord. Foto: SeaDream
Herlige måltider. Foto: SeaDream
Begge SeaDream Yachtene i Nice. Foto: SeaDream
Nyt utsikten på dekk. Foto: SeaDream
Nyt selskapet... Foto: SeaDream
Vannaktiviteter. Foto: SeaDream
Palamos, Spania
Tarragona, Spania
St. Tropez

SeaDream Yacht Club's middelhavscruise for 2019 kan bestilles nå! Pass på å sikre deg et skikkelig drømmecruise til "bestill tidlig pris". Et cruise med SeaDream Yacht Club gir deg følelsen av å ha din egen private yacht, det er rett og slett helt fantastisk. SeaDream er norskeid og består av 2 store yachter i luksussegmentet som seiler forskjellige, herlige reiseruter i Middelhavet om sommeren. 

Skipene besøker både kjente og ukjente havner hvor de store cruiseskipene ikke kommer til, og de blir ofte liggende over natten slik at du kan nyte nattelivet i byen du besøker. Seil innom noen av de berømte havnene på den Franske og Italienske Riviera, havner på de Greske øyer, i Kroatia, langs den Spanske Middelhavskysten, Atlanterhavskysten i Portugal, Spania og Frankrike (med besøk i f.eks. San Sebastian og Biarritz). Å være gjest om bord en av SeaDreams 2 fantastiske yachter er den beste måten å oppleve MIddelhavet på! 

SeaDream tilbyr sine gjester et stort utvalg destinasjoner i sine mange forskjellige reiseruter. Destinasjoner hvor omgivelsene, arkitekturen og historien tar pusten fra deg, på andre destinasjoner kan du slappe av på vakre strender. Du kan få en perfekt blanding av aktiviteter, opplevelser, kunst, kultur, sol og strand. På et SeaDream cruise handler det like mye om selve reisen som reisemålene underveis, det er reisen som gjør dette til en så luksuriøs "once in a life time" opplevelse.  

Klientellet om bord er internasjonalt og består stort sett av par. Skipene er luksuriøse, tar kun ca 100 gjester, men samtidig er det en uformell og vennlig stemning om bord. Besetningen inviterer til mange spennende utflukter og opplevelser underveis og en del av cruisene er spesielle "vincruise". 

SeaDream Yacht Club tilbyr en rekke forskjellige reiseruter i Middelhavet sommersesonen 2019 - spør oss så finner vi cruiset som passer for deg. Som priseksempel har vi valgt ut et cruise fra Barcelona til Nice 27. juli 2019.  

Inkludert i reiseforslaget:  

7 netters cruise med SeaDream I, avreise fra Barcelona 27. juli 2019 og ankomst i Nice 3. august 2019.  

Cruisets reiserute: Barcelona, Spania - Tarragona, Spania - Palamos, Spania - Collioure (Port Vendres), Frankrike - Cassis, Frankrike - St. Tropez, Frankrike - Antibes, Frankrike - Nice, Frankrike

Fra 39.780,- (EUR 4188)

  • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler lugar 
  • Cruise i lugar med utsikt, dekk 2
  • Alle måltider, servert fra ett 5 - stjerners kjøkken
  • Drikkevarer er inkludert, "premium brands"
  • Tips til personalet om bord
  • Vannaktiviteter 
  • Fitness center (inkl. Yoga og Thai Chi)
  • Underholdning om bord
  • Havneavgifter

Fly t/r kommer i tillegg. Tillegg for suiter, singel lugar og ev. hotellopphold før/etter cruiset. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder.
Forbehold prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt, så hjelper vi deg!

Cruisets reiserute. 

 

Lukk »

Søk reise