Skip to main content

SeaDream Yacht Club cruise i Middelhavet

SeaDream Yacht utenfor Portofino. Foto: SeaDream
Vannaktiviteter. Foto: SeaDream
Utenfor Amalfikysten. Foto: SeaDream
Bonafacio, Korsika. Foto: SeaDream
Champagne på dekk. Foto: SeaDream
Sosialt på dekk om kvelden. Foto: SeaDream
Utflukter til fantastiske destinasjoner. Foto: SeaDream
SeaDream i Nice. Foto: SeaDream
SeaDream yacht til sjøs. Foto: SeaDream

Et cruise med SeaDream Yacht Club gir deg følelsen av å ha din egen private Yacht, personlig og intimt. SeaDream er et norskeid rederi som består av to store yachter i luksussegmentet. Om sommeren seiler de varierte, fantastiske reiseruter i Middelhavet. Et cruise med SeaDream Yacht Club er en "once in a lifetime" opplevelse! 

Skipene besøker både kjente og ukjente havner hvor de store cruiseskipene ikke kommer til, og de blir ofte liggende over natten slik at gjestene også kan nyte nattelivet i byen man besøker. Seil innom noen av de mest berømte havnene på den Franske og Italienske Riviera, på de Greske øyer og langs den Spanske Middelhavskysten, men også til de ikke så kjente, rolige men vakre havner rundt Middelhavet. Ønsker du å oppleve Middelhavet finnes det ingen bedre måte å gjøre det på, enn som gjest om bord en av SeaDreams 2 fantastiske yachter.

SeaDream tilbyr sine gjester et stort utvalg destinasjoner i sine mange forskjellige reiseruter. En del av cruisene tar deg med gjennom Corint Kanalen og andre steder hvor omgivelsene, arkitekturen og historien tar pusten fra deg, på andre destinasjoner kan du slappe av på vakre strender. Du kan få en perfekt blanding av aktiviteter, opplevelser, kunst, kultur, sol og strand. På et SeaDream cruise handler det like mye om selve reisen som reisemålene underveis, det er reisen som gjør dette til en spesiell luksuriøs cruise opplevelse. 

Klientellet om bord er internasjonalt og består stort sett av par. Skipene er luksuriøse, tar kun ca 100 gjester, men samtidig er det en uformell og vennlig stemning om bord. Besetningen inviterer til mange spennende utflukter og opplevelser underveis. 

SeaDream Yacht Club tilbyr en rekke forskjellige reiseruter i Middelhavet sommersesongen 2018 - spør oss så finner vi cruiset som passer for deg. Som priseksempel har vi valgt ut et cruise fra Nice 14. juli. 

Inkludert i reiseforslaget:  

7  netters cruise med SeaDream I, avreise og ankomst til Nice, avreisedato 14. juli. 

Cruisets reiserute: Nice, Frankrike - Cannes, Frankrike - Saint Tropez, Frankrike - Calvi, Korsika, Frankrike - Portovenere (Cinque Terre), Italia - Portofino, Italia - Monte Carlo, Monaco - Nice, Frankrike

FRA 50.000,- (EUR 5188)

  • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler lugar 
  • Cruise i lugar med utsikt, dekk 3
  • Alle måltider, servert fra ett 5 - stjerners kjøkken
  • Drikkevarer er inkludert, "premium brands"
  • Tips til personalet om bord
  • Vannaktiviteter 
  • Fitness center (inkl. Yoga og Thai Chi)
  • Underholdning om bord
  • Havneavgifter

Fly t/r kommer i tillegg. Tillegg for suiter, singel lugar og ev. hotellopphold før/etter cruiset. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder.
Forbehold prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt, så hjelper vi deg!

Lukk »

Søk reise