Skip to main content

Kenya safari og sol i juleferien | Bennett Ferie

gepard-masai-mara-safari-kenya
mara-eden-camp-mara-elven-kenya
basseng-pinewood-beach-resort-diani-beach-kenya
restaurant-pinewood-beach-resort-diani-beach
strand-palmer-diani-beach-kenya
lounge-mara-eden-camp
love-masai-mara-kenya-safari
rom-mara-eden-safari-camp
utendors-lounge-mara-eden-camp

Kombinasjonen av The Big Five, natur som tar pusten fra deg, hvite strender og en utrolig gjestfrihet gir dere en opplevelse dere aldri vil glemme. Dere bor i en telt camp med fantastisk beliggenhet i et vilt og urørt hjørne i Masai Mara nasjonalpark. Dagene tilbringes med safari. Mellom safariene slapper dere av og nyter god mat, vin og natur i vakre omgivelser og i godt selskap.

Vår utvalgte camp er en liten, enkel men veldig koselig og veldrevet camp med fantastisk beliggenhet rett ved Mara elven i et avsidesliggende og urørt hjørne av Masai Mara. Teltene ligger langs bredden av Mara elven og har en liten møblert terrasse hvor du kan sitte og nyte bushens lyder. Alle teltene er stilfullt inneredet, har både varmt og kaldt vann og egen toalett. Campen har også et lite basseng, hvor du kan kjøle ned etter en varm dag på savannen. 

Etter 4 dager på safari flyr dere direkte fra Masai Mara til sørkysten av Mombasa, til Diani Beach hvor det venter noen herlige dager med sol og strandliv. Dere bor på Pinewood Beach Resort, en liten og koselig oase, med beliggenhet helt syd av Diani Beach. Etter noen avslappende dager på kysten, fly dere direkte fra Diani Beach til Nairobi og videre hjem. 

Reiseforslag og priseksempel | Reise for eksempel 23. desember - 2. januar: 

Fra 36.860,-

 • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler rom
 • Transport med egen guide og bil fra Nairobi til Masai Mara en vei (ca 5-6 timer) i komfortabel 4x4 Landcruiser – opplev det lokale livet og kulturen, selv om denne turen er lang, blir den aldri kjedelig
 • 1 natt på hotell i Nairobi, frokost inkl.
 • 3 netter innkvartering i Masai Mara
  • Helpensjon
  • Privat safari bil med egen sjåfør guide på safari 1-2 safarier per dag
  • Parkavgifter
  • AMREF flying doctors – umiddelbart hjelp i tilfelle akutt sykdom
  • Jul/ høysesong tillegg
 • 6 netter innkvartering ved Pinewood Beach Resort med halvpensjon (All Inklusive mot tillegg)
 • Lokal flybillett Masai Mara - Diani Beach - Nairobi Wilson
 • Alt nødvendig transfer til/fra flyplasser, airstrip og hoteller
 • Alle kjente skatter og avgifter

Internasjonale flybilletter kommer i tillegg, prisen avhenger av reisedatoer, hvor mange reisende etc. Pris for flybillett gir på forespørsel. Andre priser fra andre norske avreiseflyplasser og på andre bostedsalternativer. Fullt mulig å kombinere opphold med Zanzibar, Seychellene og Mauritius. Tillegg for ekstra netter og singelrom. Det er flere hotellalternativer tilgjengelige. Vi kan skreddersy safariturer tilpasset deres ønsker vedrørende komfort, standard, pris og aktiviteter. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag og time til time.

Passer ikke tidspunktet, er dere færre eller flere eller ønsker du å utforske flere muligheter? Afrika - ekspert Stella fra Bennett Ferie i Asker har satt sammen dette flotte reiseforslaget, ta kontakt for mer informasjon, tips, råd og bestilling. Telefon 66 76 14 60 eller e-post stella.sjoeberg@hrgworldwide.com

Mara Eden Camp i Masai Mara.

Elefanter i Masai Mara. Foto: Stella, Bennett Ferie Asker

Sjiraffer i Masai Mara. Foto: Stella, Bennett Ferie Asker

Flotte Diani Beach i Kenya. Foto: Stella Sjøberg, Bennett Ferie Asker

Rom på Pinewood Beach Resort på Diani Beach. Foto: Pinewood Beach Resort

Lukk »

Søk reise