Skip to main content

Kenya familiesafari og sol i juleferien | Bennett Ferie

lunsj-savanne-safari-kenya
basseng-pinewood-beach-resort-diani-beach-kenya
restaurant-pinewood-beach-resort-diani-beach
strand-palmer-diani-beach-kenya
dyreliv-savanne-safari-kenya
jeep-elefanter-safari-kenya
venninner-baal-drink-safari-kenya
elefant-telt-karen-blixen-camp
guide-fottur-elefant-safari-kenya
savanne-middag-kveld-safari-kenya
elv-karen-blixen-camp-safari-kenya

Reisetips til årets juleferie! Ta med hele familien til safariens hjemland – Kenya! 

Kombinasjonen av The Big Five, natur som tar pusten fra deg, hvite strender og en utrolig gjestfrihet gir dere en opplevelse dere aldri vil glemme. Dere bor på den eksklusive Karen Blixen Safari Camp, med fantastisk beliggenhet i Mara North Conservancy, som grenser til Masai Mara nasjonalpark.

I Mara North Conservancy får dere oppleve den genuine safarien, med færre turister og biler, bushfrokoster, "sundowners" på nøye utvalgte steder og gåsafarier - aktiviteter som ikke er tillatt inne i Masai Mara. Men viktigst av alt, disse områdene er styrt slik at økosystemene og dyrene beskyttes, og styrt i samråd med det lokale Maasai folket.

Dagene tilbringes med safari. Mellom safariene slapper dere av og nyter god mat, vin og natur i vakre omgivelser og i godt selskap.

Campen består av kun 22 luksuriøse og komfortable telt som ligger i grønne og frodige omgivelser ved elvebredden med fantastisk utsikt over Mara elven og dyrelivet som går forbi. Hovedområdet består av en romslig og vakkert innredet stue, resepsjon og spisestue med utsikt over elven. Det finnes også badebasseng med komfortable solsenger, hvor du kan ta en avkjølende dukkert etter en safariøkt. Barn elsker dette! Alle telt er vakkert inneredet og har egen bad, varmt vann og strøm døgnet rundt, både inne- og utedusj og uteområde.

Etter 4 dager på safari flyr dere direkte fra Masai Mara til sørkysten av Mombasa, til Diani Beach hvor det venter noen herlige dager med strandliv. Dere bor på Pinewood Beach Resort, en liten og koselig oase, med beliggenhet helt syd av Diani Beach.

Reiseforslag og priseksempel | Reise for eksempel 23. desember - 2. januar: 

Fra 108.200,-

 • Pris for familie med 2 voksen og 2 barn under 12 år
 • Transport med egen guide og bil fra Nairobi til Masai Mara en vei (ca 5-6 timer) i komfortabel 4x4 Landcruiser – opplev det lokale livet og kulturen, selv om denne turen er lang, blir den aldri kjedelig
 • 3 netter innkvartering ved Karen Blixen Camp
  • Helpensjon
  • Privat safari bil med egen sjåfør guide på safari 1-2 safarier per dag
  • Parkavgifter
  • AMREF flying doctors – umiddelbart hjelp i tilfelle akutt sykdom
  • Jul/ høysesong tillegg
 • 6 netter innkvartering ved Pinewood Beach Resort med halvpensjon (All Inklusive mot tillegg)
 • Alt nødvendig transfer til/fra flyplasser, airstrip og hoteller
 • Alle kjente skatter og avgifter

Fly kommer i tillegg, prisen avhenger av reisedatoer, hvor mange reisende etc. Pris for flybillett gir på forespørsel. Andre priser fra andre norske avreiseflyplasser og på andre bostedsalternativer. Fullt mulig å kombinere opphold med Zanzibar, Seychellene og Mauritius. Tillegg for ekstra netter og singelrom. Det er flere hotellalternativer tilgjengelige. Vi kan skreddersy safariturer tilpasset deres ønsker vedrørende komfort, standard, pris og aktiviteter. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag og time til time.

Passer ikke tidspunktet, er dere færre eller flere eller ønsker du å utforske flere muligheter? Afrika - ekspert Stella fra Bennett Ferie i Asker har satt sammen dette flotte reiseforslaget, ta kontakt for mer informasjon, tips, råd og bestilling. Telefon 66 76 14 60 eller e-post stella.sjoeberg@hrgworldwide.com

Fotomulighetene er mange. Foto: Karen Blixen Camp

Elefanter som drikker. Foto: Karen Blixen Camp

Slik bor du i Karen Blixen Camp. Foto: Karen Blixen Camp

Flotte Diani Beach i Kenya. Foto: Stella Sjøberg, Bennett Ferie Asker

Rom på Pinewood Beach Resort på Diani Beach. Foto: Pinewood Beach Resort

Lukk »

Søk reise