Skip to main content

Safari i Botswana i påsken | Bestill hos Bennett Ferie

safari-botswana-elefant-camp
utsikt-safari-chobe-botswana
hvile-elefant-safari-botswana
elefant-safari-botswana
safari-elefanter-elv-bat
safari-leirbal-botswana-afrika
safari-botswana-love
safari-botswana-solnedgang-piknik
safari-botswana-sjiraff

Få drømmepåsken på safari i Botswana og Okavango Deltaet! Legg påskeferien til et av de mest avsidesliggende steder i verden, men likevel et sted fullt av liv. På safari i Botswana blir du i ett med naturen og får oppleve det ekte, uberørte og ville Afrika, uten masseturisme. I Botswana finner du noen av Afrikas mest eksklusive lodger og camper. Vår Afrika-ekspert Stella har vært på flere av de omtalte campene. 

Priseksempel | Safari i Botswana i påsken, 6. - 13. april: 

Fly Oslo – Botswana t/r, 7 dager med Chobe nasjonalpark, Okavango Delta og Moremi Game Reserve. 2 netter ved Chobe Safari Lodge i Chobe Nasjonalpark, 4 netter i Okavango Delta fordelt slikt: 2 netter på Dinare Camp i sør-østlige delen av Delta,  2 netter Gunns Camp/ Moremi Crossing camp (campen blir tildelt ved bestillingstidspunkt, avhengig hvor det er ledig) i Moremi Game Reserve.

Fra 49.150,-

  • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler rom
  • Fly Oslo - Botswana t/r medSouth African Airways (fine flytider)
  • Alle lokale fly fra/til Kasane og Maun 
  • Innkvartering basert på All Inclusive: alle måltider, lokale drikkevarer, sundowners, klesvask
  • Parkavgifter
  • Aktiviteter- safari i åpne safaribiler, moroko utflukter*, gåturer, båtcruise
  • Alle skatter og avgifter

Andre priser fra andre norske avreiseflyplasser og på andre bostedsalternativer. Tillegg for ekstra netter.    

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder.
Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. 

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt, så hjelper vi deg! 

Vil du snakke med Stella, så treffer du henne på telefon 66 76 14 60 eller e-post stella.sjoeberg@hrgworldwide.com.

Safari i Botswana

Safari i Botswana passer for alle! Er du på safari i Botswana befinner du deg i uberørt villmark, så her kan det ta litt lenger tid å få huket av ”the big five” på listen din. Mengden av dyr i Botswana kan ikke sammenlignes med mengden dyr i Øst Afrika, i f.eks. Masai Mara. Men, opplevelsene i Botswana er unike, helt uberørt og uten noen andre rundt deg.

I Botswana kan du få safari med bil, kano, båt og til fots- og derfor passer Botswana utmerket for familier med barn, man trenger ikke sitte i bilen hele tiden. * Mokoro- en type kano, bygget av tre, som brukes i de trange vannveiene i deltaet. Fantastisk måte å oppleve de trange vannveiene i total stillhet, og du får med deg de små tingene som du vanligvis ikke legger merke til på en vanlig bilsafari, ofte møter du elefanter også (på trygg avstand).

Utflukt med Mokoro kano. Foto: Under One Botswana Sky, Paul Changuion

Legg gjerne til en eller to netter ved Victoria Falls, eller ev. en dagstur, da det kun er ca 1,5 times kjøretur fra Kasane (inngangsporten til Chobe nasjonalpark). 

*Moremi Game Reserve er et stort område som dekker mesteparten av den østlige delen av Okavango Deltaet. Området byr på bra variasjon i natur og dyreliv og er det mest kjente og eldste området i deltaet. 

Til Botswana kan du reise på safari hele året, vår Afrika ekspert Stella mener at den beste tiden er fra mars til november. De beste prisene og det mest behagelige klimaet er fra mars til juni, da er det grønt, klar himmel, behagelig temperatur og gode priser. 

Alle camper brukt i tilbudet ligger på privat område, består kun av 7-8 telt og er av meget høy standard. Stemningen er avslappet og hyggelig, alle gjester møtes rundt middagsbordet, sammen med vertskapet. 

Teltene er store og komfortable, utstyrt med egen terrasse, et lite lounge område og utedusj. Om natten kan du høre lydene av Afrika og du hører både elefanter og flodhester rett utenfor. Nærmere naturen kommer du ikke! 

Alle overnattingsalternativene har et lite badebasseng hvor du kan slappe av og sole deg litt midt på dagen, før og etter lunsj.

Chobe Safari Lodge/Bush Lodge er litt større lodger, bestående av 68 og 42 rom og er mer ”hotell stil”, men har bra standard og beliggenhet rett ved elven og Chobe nasjonalpark.

Lukk »

Søk reise