Skip to main content

Langhelg - Cape Town og Rovos Rail | Bennett Ferie

par-observasjons-balkong-rovos-rail
dyreliv-savanne-rovos-rail
tog-hav-garden-route-rovos-rail
rovos-rail-hex-river-valley
utsiktsvogn-rovos-rail-karoo-orkenen
rovos-rail-matjiesfontein
restaurantvogn-rovos-rail
skilt-mountain-beer-beach-cape-town-muligheter
sunsquare-cape-town-city-bowl-hotel-basseng
vinkelner-restaurantvogn-rovos-rail
table-mountain-waterfront-area-cape-town

Opplevelser i Cape Town kombinert med eleganse, gammeldags glamour og afrikansk romantikk på Rovos Rail - en perfekt reiseopplevelse som passer fint til en annerledes langweekend.

Reiseforslag og priseksempel | Annerledes langhelg med Cape Town og Rovos Rail, avreise 13. september: 

Fly Oslo - Cape Town, Johannesburg - Oslo, 2 netter på 3 - stjerners SunSquare City Bowl i hjertet av Cape Town, 2 netters togtur med Rovos Rail fra Cape Town til Pretoria. 

Fra 30.695,-

 • Pr. person når 2 reiser sammen og deler rom
 • Fly Oslo - Cape Town, Johannesburg - Oslo (EK), bagasje inkl.  
 • 2 overnattinger i Cape Town, dobbeltrom, frokost inkl. 
 • Transfer flyplass - hotell i Cape Town
 • 2 netters eventyr om bord på Rovos Rail
  • Deluxe-suite
  • All inclusive mat og drikke
 • Transfer Pretoria - Johannesburg
 • Alle kjente skatter og avgifter

Andre priser fra andre norske avreiseflyplasser, på andre bostedsalternativer og oppgradering av kupè. Tillegg for ekstra netter.    

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder.
Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. 

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt, så hjelper vi deg! Vår reisekonsulent Stella fra Bennett Ferie i Asker er vår Afrika ekspert og har satt sammen dette flotte reiseforslaget. Ta gjerne direkte kontakt med Stella på telefon 66 76 14 60 eller e-post stella.sjoeberg@hrgworldwide.com

Langweekend med Cape Town og Rovos Rail

Atmosfæren om bord er elegant men avslappet og du bor i komfortable kupèer av meget høy standard i viktoriansk stil, med eget dusj og toalett. Det finnes tre typer kabiner, vårt reiseforslag er basert på Pullman suite som er på ca 7 kvadratmeter og er utstyrt med en komfortabel sofa som gjøres om til dobbeltseng om kvelden.

Rovos Rail er et av verdens mest luksuriøse tog, men har likevel en avslappet og uformell atmosfære. Om bord er det romslige kupeer, vakker spisevogn og et kjøkken av ypperste klasse. På denne tre dagers togreisen med Rovos Rail opplever du Sør-Afrika på langs.

Reisen starter med 2 fulle dager med opplevelser i vakre Cape Town, på hotell sentralt i byen. Deretter går du om bord i Rovos Rail, ”Pride Of Africa”, og etter 1600 km og 48 timer senere ender du opp i Pretoria. Toget ruller fra vin- og fjellområder i Kapplandet, gjennom savannen i Highveld og ødemarken i ørkenområdet Great Karoo.

I og med at det ikke er tidsforskjell til Sør Afrika er man klar for å starte rett på reiseopplevelsene. Hvis du likevel ønsker å ha litt bedre tid, så kan vi plusse på flere spennende opplevelser og destinasjoner til deg. 

Lukk »

Søk reise