Skip to main content

Rovos Rail - Pride of Africa | Bestill reisen hos Bennett Ferie

drommereise-rovos_rail
avreise-nostalgi-luksus-rovos_rail-sor_afrika
deluxe-kupe-rovos-rail-sor-afrika
garden-route-rovos-rail-sor-afrika
hex_river_valley-rovos_rail-sor_afrika
soloppgang-karoo-rovos_rail-sor_afrika
middag-restaurant-rovos-rail-sor-afrika
middag-restaurant-rovos-rail-sor-afrika
montagu_pass-rovos_rail-sor_afrika
north_west_province-rovos_rail-sor_afrika
orken-rovos-rail-sor-afrika
romservice-rovos_rail-sor_afrika
reisekonsulent-stella-rovos_rail-sor_afrika

Opplev Sør Afrika med Rovos Rail og få en opplevelse for livet. Reis tilbake i tid med gammeldags glamour, nyt livet om bord og det fantastiske landskapet gjennom togvinduet. Vi tilbyr alle strekninger med Rovos Rail og setter sammen den perfekte Sør-Afrika turen for deg. Rovos Rail er en god ide for en langhelg når du vil unne deg noe ekstra eller feire en spesiell anledning, eller det er kjempefint å kombinere med noen dager på safari enten i Sør-Afrika eller Zimbabwe, storbyferie i Cape Town eller badeferien på Mauritius og Seychellene. 

Priser og kapasitet på forespørsel | Eksempler:   

  • 3 netters/4 netters reise fra Pretoria til Victoria Falls eller omvendt fra ZAR 39.600 (ca NOK 24.765,-) pr. person
  • 3 netter Pretoria - Cape Town eller omvendt fra ZAR 31.700 (ca NOK 19.830,-) pr. person
  • 2 netter Pretoria - Durban eller omvendt fra ZAR 28.700 (ca NOK 17.950,-) pr. person 

Fra 2022 introduserte Rovos Rail 4 -netters reise fra Pretoria til Victoria Falls som nå inkluderer enda mer spennende utflukter og tid til å nyte om bord. Det er fullt mulig å kombinere flere strekninger. Ta kontakt for mer informasjon, fullstendig program og skreddersydd turforslag. Priseksemplene er ca priser gitt for perioden 1.oktober 2022 frem til 30.september 2023. 

Inkludert: 

  • Innkvartering i valgte type kupè
  • Alle måltider og drikkevarer (unntatt Fransk Champagne)
  • 24 timers romservice og minibar
  • Klesvask
  • Alle utflukter og inngangsbilletter til planlagte utflukter
  • Alle kjente skatter og avgifter

Fly t/r og ev. hotellovernattinger kommer i tillegg, tillegg for singel kupe samt kupe med høyere standard (Deluxe suite eller Royal Suite). 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. 

Frister det å reise med Rovos Rail? Ta kontakt med vår Afrika-spesialist Stella i Bennett Asker eller et av våre andre reisebyråer

Rovos Rail:
Som så mange andre gutter, drømte sørafrikanske Rohan Vos om en modelljernbane. Men da endelig drømmen gikk i oppfyllelse, hadde han et tog i full størrelse, med nylakkerte lokomotiver og gamle jernbanevogner pietetsfullt restaurert til et av verdens mest legendariske luksustog - Rovos Rail. 

En reise med dette praktfulle toget er en opplevelse for livet. Hver kupe har en suite, bad og toalett. Pr. vogn er det maksimalt tre kupeer, lekkert utstyrt og når man først har gått over den røde løperen på stasjonen er alt gratis: Mat, drikke, ja selv cigarer er inkludert. Og selvfølgelig utflukter og inngangspenger. I spisevognen, der man gjerne skifter før middag, er det slanke søyler til minne om en svunnen tid.

Atmosfæren om bord er avslappet. Her har dere tid til å snakke med hverandre og bli kjent med medpassasjerer. Tenk deg å sitte bakerst i "Utsikts-vognen", mens du nyter en god kopp te eller annet drikke i et godt selskap mens toget kjører sakte gjennom spektakulært Afrikansk landskap i solnedgangen. Senk skuldrene og kom i herlig feriemodus. 

Rovos Rail har togreiser som varer fra 48 timer opp til flere uker gjennom spektakulære Afrikanske destinasjoner. Her er det ruter og strekninger for enhver smak og interesser. En gang i året ruller det mellom Cape Town og Dar-es-Salam i Tanzania og har ellers turer fra Sør-Afrika til Victoriafossene i Zimbawe og internt i Sør-Afrika. I løpet av turen stopper man på ulike steder og attraksjoner og du har mulighet til å spille golf, bli med på safari, besøke kunstgallerier og utforske historiske steder.

Kupeer:  
Du bor i komfortable kupeer av meget høy standard i viktoriansk stil, med eget dusj og toalett. Det finnes tre typer kabiner:

Pullman suite er på ca 7 kvadratmeter og er utstyrt med en komfortabel sofa som gjøres om til dobbeltseng om kvelden.

Deluxe suite, som er det mest populære valget for 2 personer, på ca 11 kvadratmeter har en stor dobbeltseng og et lite sitteområde med bord og stol.

Royal Suite, på ca 16 kvadratmeter er den mest romslige (kun 2 i hver vogn), og med badekar på badet.

Alle måltider og drikkevarer, som inkluderer en omfattende vinliste med noen av de beste Sør-Afrikanske viner er inkludert i prisen. Måltider foregår i elegant spisevogn og er alltid tilpasset sesongen og inspirert av lokale regioner.

Reisekonsulent Stella fra Bennett Ferie Asker på tur med Rovos Rail. Foto: Stella, Bennett Ferie

Pride of Africa i Matjiesfontein. Foto: Rovos Rail

Reise mellom Durban og Pretoria med Rovos Rail. Foto: Stella, Bennett Ferie Asker

Rovos Rail - en drømmereise! Foto: Rovos Rail

Rovos Rail - Pride of Africa. Foto: Rovos Rail

Lukk »