Skip to main content

Rovos Rail - Pride of Africa | Bestill reisen hos Bennett

privattog-rovos-rail

Opplev Sør Afrika med Rovos Rail - praktfulle Rovos Rail gir deg en opplevelse for livet. Reis tilbake i tid med gammeldags glamour, i Karen Blixen-stil mens du nyter livet om bord og fantastisk landskap gjennom togvinduet. Bestill reisen hos Bennett - ditt lokale reisebyrå. 

Priser og kapasitet på forespørsel | Eksempler på reiseruter:   

 • 2 netters reise fra Pretoria til Cape Town eller omvendt, fra ZAR 22.350 (ca NOK 12.500,-)
 • 3 netters reise fra Pretoria til Victoria Falls eller omvendt, fra ZAR 29.250 (ca NOK 16.275,-)
 • 2 netters reise fra Pretoria til Durban eller omvendt, fra ZAR 22.350 (ca NOK 12.500,-)
 • Namibia Safari, 9 dagers tur fra Pretoria til Walvis Bay eller omvendt 
 • Unik 10 dagers golfsafari fra Pretoria til Cape Town eller omvendt for den mest kresne spilleren med valgfrie utflukter for ikke-spillende gjester

Det er fullt mulig å kombinere flere strekninger, som for eksempel å ta toget fra Cape Town til Victoria Falls. Ta kontakt for mer informasjon, fullstendig program og skreddersydd turforslag. Priseksemplene er ca priser gitt for perioden oktober 2019 - september 2020. 

Inkludert: 

 • Innkvartering i valgte type kupè
 • Alle måltider og drikkevarer (unntatt Fransk Champagne)
 • 24 timers romservice og minibar
 • Klesvask
 • Alle utflukter og inngangsbilletter til planlagte utflukter
 • Alle kjente skatter og avgifter

Fly t/r og ev. hotellovernattinger kommer i tillegg, tillegg for singel kupe samt kupe med høyere standard (Deluxe suite eller Royal Suite). 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. 

Ønsker du å vite mer om avreisedatoer og muligheter? Ta kontakt, så hjelper vi deg!

Som så mange andre gutter, drømte sørafrikanske Rohan Vos om en modelljernbane. Men da endelig drømmen gikk i oppfyllelse, hadde han et tog i full størrelse, med nylakkerte lokomotiver og gamle jernbanevogner pietetsfullt restaurert til et av verdens mest legendariske luksustog - Rovos Rail. 

En reise med dette praktfulle toget er en opplevelse for livet. Hver kupe har en suite, bad og toalett. Pr. vogn er det maksimalt tre kupeer, lekkert utstyrt og når man først har gått over den røde løperen på stasjonen er alt gratis: Mat, drikke, ja selv cigarer er inkludert. Og selvfølgelig utflukter og inngangspenger. I spisevognen, der man gjerne skifter før middag, er det slanke søyler til minne om en svunnen tid.

Atmosfæren om bord er avslappet. Her har dere tid til å snakke med hverandre og bli kjent med medpassasjerer. Tenk deg å sitte bakerst i "Utsikts-vognen", mens du nyter en god kopp te eller annet drikke i et godt selskap mens toget kjører sakte gjennom spektakulært Afrikansk landskap i solnedgangen. Senk skuldrene og kom i herlig feriemodus. 

Rovos Rail har togreiser som varer fra 48 timer opp til flere uker gjennom spektakulære Afrikanske destinasjoner. Her er det ruter og strekninger for enhver smak og interesser. En gang i året ruller det mellom Cape Town og Dar-es-Salam i Tanzania og har ellers turer fra Sørafrika til Victoriafossene i Zimbawe og internt i Sørafrika. I løpet av turen stopper man på ulike steder og attraksjoner og du har mulighet til å spille golf, bli med på safari, besøke kunstgallerier og utforske historiske steder.

Kupeer:  

Du bor i komfortable kupeer av meget høy standard i viktoriansk stil, med eget dusj og toalett. Det finnes tre typer kabiner:

Pullman suite er på ca 7 kvadratmeter og er utstyrt med en komfortabel sofa som gjøres om til dobbeltseng om kvelden.

Deluxe suite, som er det mest populære valget for 2 personer, på ca 11 kvadratmeter har en stor dobbeltseng og et lite sitteområde med bord og stol.

Royal Suite, på ca 16 kvadratmeter er den mest romslige (kun 2 i hver vogn), og med badekar på badet.

Alle måltider og drikkevarer, som inkluderer en omfattende vinliste med noen av de beste Sør-Afrikanske viner er inkludert i prisen. Måltider foregår i elegant spisevogn og er alltid tilpasset sesongen og inspirert av lokale regioner.

Vi tilbyr alle strekninger med Rovos Rail og setter sammen den perfekte Sør-Afrika turen for deg. Rovos Rail er en god ide for en langhelg når du vil unne deg noe ekstra eller feire en spesiell anledning, eller det er kjempefint å kombinere med noen dager på safari, storbyferie i Cape Town eller badeferien på Mauritius, Seychellene og Mozambique.

Den elegante spisesalen på Rovos Rail. Foto: Vista Travel

Opplev dyrelivet på savannen. Foto: Vista Travel

Vakker vingård i Sør Afrika. Foto: Vista Travel

Zambesi elven. Foto: Vista Travel

Lukk »

Søk reise