Skip to main content

Cruise med Rhapsody of the Seas fra Venezia | Bennett Ferie

cruiseskip-venezia-middelhavet
acropolis-athen-cruise
cruise-dubrovnik
cruise-cruiseskip-kotor-montenegro
cruiseskip-mykonos
santorini-cruise
basseng-rhapsody-of-the-seas
restaurant-rhapsody-of-the-seas
cruiseskip-rhapsody-of-the-seas
teater-rhapsody-of-the-seas

Royal Caribbean's Rhapsody of the Seas seiler ut fra Venezia til destinasjoner på de Greske øyer, Kroatia og Montenegro sommersesongen 2020. Cruise med reiseruter som gir en herlig blanding av kultur, historie, byliv, sol og bad. Skipet er ikke av de aller største og mest spektakulære, men er godt likt og passer for deg som ønsker kvalitet, flotte fasiliteter og spennende reiseruter.  

Priseksempel | Cruise med Rhapsody of the Seas fra Venezia:

Avreise 11. juli, 6 netter:
Fra 9.585,- i innvendig lugar
Fra 10.485,- i utvendig lugar

Avreise 19. september, 7 netter:
Fra 9.365,- i innvendig lugar
Fra 20.895,- i balkonglugar

  • Pr. person når 2 reiser sammen og deler lugar 
  • Cruise i valgte type lugar 
  • Helpensjon om bord
  • Underholdning og de fleste aktiviteter om bord
  • Tips til lugar- og restaurantpersonale
  • Alle kjente skatter og avgifter

Tillegg for fly t/r, tillegg for ev. overnatting i for- og/eller etterkant av cruiset, singel lugar, høyere lugarkategorier, drikke om bord, frivillige utflukter og forsikringer. Ev. kampanjerabatter er fratrukket i priseksemplene ovenfor. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt, vi hjelper deg!

Aktuelle tilbud: 

  • 70% rabatt på person nr. 2 i lugaren og opp til 1.500,- i rabatt! Bestill i perioden 27. desember - 31. januar og få 70% rabatt på  person nr. 2 i lugaren og i tillegg opp til 1.500,- i rabatt pr. lugar. Gjelder cruise med avreise fra 27. januar 2020. Jo bedre lugar - jo høyere rabatt. 

  • 150$ til bruk om bord! Bestill senest 28. januar og få opp til 150$ til bruk om bord på cruise med utreise fra 23. februar. Jo bedre lugar, jo mer får du. 

  • Barn cruiser nesten gratis! Bestill senest 31. januar og barn (opp til 12 år) som er nr. 3 og 4 i lugaren betaler kun skatter og avgifter i lavsesong. 


Rhapsody of the Seas®

Et skip i Vision-klassen. Visionskipene har en særegen stil og stor personlighet. Ombord finner du solfylte atrier og hvite marmortrapper, en intim, varm atmosfære og et spennende tilbud for alle - temarestauranter og salonger, kasinoer, svømmebasseng, atrier, og minigolfbane på noen av skipene. 

Høydepunkter om bord er Chops Grille (Royal Caribbean's signatur steakhouse som serverer biff, sjømat, nydelig tilbehør og desserter i en moderne og eksklusiv atmosfære), klatreveggen (utendørs klatrevegg hvor du kan nyte utsikten høyt over dekk), Adventure Ocean® (Royal Caribbean's program for barn i alle aldre, fra babyer til tenåringer med spennende ting å gjøre hele dagen) og solarium (eget deilig bassengområde kun for voksne). 

Opplev å seile ut fra Venezia, ofte karakterisert som verdens vakreste utseiling før reisen går videre til spennende destinasjoner. Skipet seiler i hovedsak 2 forskjellige 7 - netters cruise ut fra Venezia, en rute kalt "De greske øyer" og en rute kalt "Hellas og Kroatia" i perioden 2. mai til 31. oktober 2020. Rhapsody of the Seas har også noen avvikende reiselengder og reiseruter i løpet av sesongen - spør oss om detaljer og datoer. 

Reiserute 11. juli: Venezia - Split - til sjøs - Athen/Pireaus - Katakolon - til sjøs - Venezia
Reiserute 19. september: Venezia - Kotor (Montenegro) - Korfu - Athen/Pireaus - Mykonos - Argostoli - til sjøs - Venezia

Vi hjelper deg gjerne med tips, råd og bestilling hvis du ønsker å tilbringe noen ekstra dager i Venezia (eller en av de koselige "badebyene" utenfor Venezia, f. eks. Caorle) i for- og/eller etterkant av cruiset. 

Venner på stranden. Foto: Royal Caribbean

Lukk »

Søk reise