Skip to main content

Reise til Wien | Bestill storbyferien hos Bennett

wien-storbyferie-stefansdomen
wien-storbyferie-arkitektur
wien-storbyferie-hundertwasserhause
wien-storbyferie-park
wien-storbyferie-schonbrunn
wien-storbyferie-stefansdomen

Ta en storbyferie i Wien, denne vakre, klassiske europeiske perlen av en by! Bestill fly og hotell hos Bennett, ditt lokale reisebyrå. 

Wien er en blanding av historiske bygg og moderne storby, der Mozart-utkledd ungdom selger billetter til Staatsopera om morgenen og tilbringer ettermiddagen på hippe bokkafeer i det nye og trendye Museumskvarteret. På en reise til Wien kan du oppleve blandingen av det nye og det gamle og klassiske, slik som Stephansdom og Hofburgpalasset. NB! Du kan ikke reise hjem fra Wien uten å ha prøvd den berømte Sacher – kaken.

Priseksempel på reise til Wien, avreise 23. april 2022:  

Fly Oslo – Wien t/r, bo 3 netter på 4 – stjerners Roomz Hotel Wien Gasometer, et enkelt mellomklassehotell med god beliggenhet í Wien. Moderne og stilig hotell ca 10 minutters spasertur til St. Stephansdomen midt i Gamle byen.

Fra 4.195,-

  • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler rom
  • Direktefly Oslo – Wien t/r (OS-TW), bagasje inkl. 
  • Overnatting i dobbeltrom, frokost inkl. (SH)  
  • Alle kjente skatter og avgifter

Vi kan også ordne privat transfer fra flyplassen til de fleste hoteller, billetter til konserter, utflukter, sightseeing og mye mer. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. 

Frister det med en reise til Wien? Ta kontakt med våre reiseeksperter. 

Stefansdomen. Foto: Fotolia

Nydelig Sachertorte! Foto: Hege, Bennett 

Lukk »

Søk reise