Skip to main content

Romantisk langhelg på vingårdhotell i Sør Afrika

omgivelser-steenberg-farm-and-hotel
bruchetta-vingardsferie
hvitvin-chardonnay-osters-steenberg-farm-and-hotel
golfbane-steenberg-farm-and-hotel-sor-afrika
lounge-steenberg-farm-and-hotel
lunsj-steenberg-farm-and-hotel
spa-massasje-par-romantisk-vingardsferie
standard-luxury-room-steenberg-farm-and-hotel
vine-tasting-room-steenberg-farm-and-hotel

Reis på en annerledes langweekend, ta en romantisk langhelg på et av Sør Afrikas ypperste vingårdshoteller. Steenberg er en av landets eldste vingårder og et av de flotteste hotellene, med idyllisk beliggenhet i den vakre Constantia dalen. Bestill reisen av erfarne reisekonsulenter hos Bennett Ferie, en partner i verdens største reisebyråkjede.  

Cape Town er kun en 20 minutters kjøretur unna og er lett tilgjengelig for en dagstur. Hotellet tilbyr transfer til V&A Waterfront i Cape Town. Mange andre vingårder og restauranter av topp kvalitet i området, hvis man ønsker å reise litt rundt.  

Hotellet er inneredet i moderne stil men har fortsatt beholdt den klassiske sjarmen og 1700-tallets eleganse. Hotellet har fantastiske fasiliteter, blant annet en nydelig golfbane omgitt av vinmarker, SPA, flere restauranter med gourmet kjøkken og egen vingård som tilbyr vinsmaking. 

Et sted for livsnytere og siden det ikke er noen tidsforskjell til Sør Afrika er det perfekt for en langhelg. Den perfekte gaven til din kjære?

Priseksempel | Romantisk langweekend til Sør Afrika, reise 2. - 7. november (ankomst Oslo 8. november): 
Fly Oslo - Cape Town t/r, 4 netter på 5 - stjerners Steenberg Hotel, et helt fantastisk hotell med topp score på Tripadvisor, 5 av 5 mulige. 

Fra 33.595,-

Prisen inkluderer: 

  • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler rom
  • Fly Oslo - Cape Town t/r (QR/OOOO, ankomst Cape Town på dagen 3. november, retur på kvelden 7. november), bagasje inkl. 
  • 4 netter i suite med 1 soverom, frokost inkl. (SH)
  • Privat Transfer flyplass - hotell t/r (SH)
  • Alle kjente skatter og avgifter

Andre priser fra andre norske avreiseflyplasser og på andre bostedsalternativer. Tillegg for ekstra netter. Fratrekk for ordinært dobbeltrom. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. 

Frister det med en reise til Sør Afrika? Ta kontakt for et uforpliktende tilbud. Vår reisekonsulent Stella fra Bennett Asker er vår Afrika ekspert og har satt sammen dette flotte reiseforslaget. Ta gjerne direkte kontakt med Stella på telefon 66 76 14 60 eller e-post ferie.asker@bennettnorway.no

Resepsjonsbygningen på Steenberg Farm & Hotel. Foto: Steenberg Farm & Hotel

Solhjørne i hagen. Foto: Steenberg Farm & Hotel

Lukk »