Skip to main content

Vietnam og Kambodsja | Bestill reisen hos Bennett

strand-danang-opplevelser-kambodsja
munker-angkor-kambodsja
angkor_thom-kambodsja-reise
skyline-danang
dragon-bridge-danang-vietnam
utflukt-kompong_phluk
danang-omrade-fjell
pre_rup-mountain-temple-kambodsja
strand-palme-danang
strand-parasoll-danang
tog-ba_na_hill-danang-vietnam
far-sonn-kano-tonle_sap-innsjo-kambodsja

Reis til Kambodsja og Vietnam; kombiner historie og kultur i Angkor Wat i Kambodsja med sol og bad i vakre Da Nang i Vietnam. Vår tidligere reisekonsulent Aina har reist masse i Vietnam og har satt sammen en herlig kombinasjonsferie med masse historie, kultur, sol, bad og avkobling. Bestill ferien hos reisebyrået Bennett. 

Reiseforslag og priseksempel | Fly fra Oslo, 3 netter i Siem Reap og 10 netter i Da Nang, reise 15. - 29. oktober 2021:   

Fra 13.995,-

 • Pris per person når 2 reiser sammen og deler rom
 • Fly Oslo – Siem Reap, Danang - Oslo 
 • Flyreise Siem Reap – Danang
 • 3 netter i Siem Reap med frokost (Royal Angkor Resort & Spa*****)
 • Privat flyplass transfer Siem Reap – hotell tur/retur
 • 10 netter med frokost. (Paris Deli Danang Beach Hotel ****)
 • Privat flyplass transfer Da Nang – hotell tur/retur
 • Alle kjente skatter og avgifter

Andre priser fra andre norske avreiseflyplasser og for andre bostedsalternativer. Tillegg for ekstra netter. Tlilegg for valgfrie utflukter (kan forhåndsbestilles). Vi gjør oppmerksom på at på dette reiseforslaget kreves det visum til Kambodsja. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. 

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt

Angkor Wat, Kambodsja - Kambodsja, landet som grenser til Thailand, Laos og Vietnam er et unikt, fredfullt og fascinerende reisemål med en imponerende historie. På en reise til Kambodsja får du oppleve rik kultur, vennlig befolkning, nydelig natur og det unike Angkor Wat. Angkor Wat er et av de viktigste arkeologiske områdene i Sør-Øst Asia og er den aller største grunnen til å reise hit. Dette området strekker seg over 400 km2 og består av skogområder og rester fra hovedstedene under Khmer imperiet. I dette området finnes det over 1.000 templer. Det er fortsatt uvisst hvorfor dette store samfunnet ble fraflyttet. Angkor Wat ble oppført på Unescos liste i 1992 og ligger 6 km fra byen Siem Reap.

I tillegg til kulturskatten Angkor Wat tilbyr Siem Reap pub-street, restauranter og koselige butikker. Ta turen til King street og test ut spennende retter fra det Kambodsjanske kjøkkenet. Det Kambodsjanske kjøkkenet er ikke like kjent som nabolandene i øst og i vest, men kan tilby herlige retter som bærer preg av både det kinesiske og vietnamesiske kjøkkenet. Rettene er mindre krydret og det brukes mye ferskvannfisk.

Kambodsjanerne er vennlige og imøtekommende og du føler deg velkommen i deres vakre land.

Da Nang, Vietnam er ett av Vietnams største reisemål, med lave priser, herlig varme året rundt, spennende surfe- sol- og bademuligheter og matkultur av høy klasse. Du er nær naturreservat, nasjonalparker, paradisstrender og fantastiske utsiktsplasser, så det er mange ting å se og oppleve. Danang har mange vakre strender, og litt utenfor sentrum ligger My Khe (China Beach) som med sin pudderhvite strand og sitt blå og klare vann, regnes som en av de vakreste strendene i Vietnam. Verdt å besøke er Golden Bridge som er en 150 meter lang bro som synes å bli holdt oppe av to gigantiske hender av stein. Broen ligger 1400 meter over havet og byr på fantastisk utsikt over skogen og fjellandsbyen Bà Nà Hills.

Forslag til dagsprogram med utflukter: 

Dag 1, ankomst Siem Reap:

Egentid til å oppleve denne spennende byen

Dag 2, besøk Ankor Wat og nyt solnedgang i dette området:

Private Full-Day Angkor Temple og Sunset Viewing
Turen starter med en privat kjøretur fra Siem Reap til Angkor, som står på Unesco's verdensarvliste. Ved ankomst er det muligheter for å utforske tempelkomplekset med en lokal guide som deler sin kunnskap og innsikt om dette fantastiske området som dateres tilbake til Khmer-riket. Se Angkor Thom, Bayon, Ta Prohm og Angkor Wat. I tillegg er det muligheter for å nyte solnedgangen på Pre Rup Temple på denne heldagsturen.

Dag 3, Floating Village Tonel Sap Lake:

Floating Village Tour Kompong Phluk (Tonel Sap Lake)
Opplev Kambodsjansk dagligliv ved Tonle Sap-innsjøen ved å besøke den flytende landsbyen Kompong Phluk. Kompong Phluk er et lokalsamfunn med 6.000 innbyggere som lever på vannet. Alle hus, boliger, restauranter, butikker og skoler er enten husbåter eller bygninger bygget på pæler. Innbyggerne lever primært av fiske. Denne halvdagsturen lar deg oppdage en av de mest interessante flytende landsbyene som ligger ved Tonle Sap-innsjøen. Bli kjent med lokalbefolkningen i området før turen rundes av med å beundre solnedgangen over innsjøen.

Dag 4, avreise Siem Reap– Da Nang

Dag 5 – 08, egentid i Da Nang

Dag 9, Golden Bridge og Ba Na Hills, Da Nang:

Golden Bridge & Ba Na Hills, full day, small group from Da Nang City
Kombiner naturskjønn sightseeing med familieeventyr på denne heldagsturen til den actionfylte Ba Na Hills. Nyt panoramautsikt over Da Nang fra den imponerende Golden Bridge og ta en taubane - en av de lengste i verden - over den frodige Ba Na-skogen. Etterpå kan du bruke litt tid på å utforske resten av åsene og opplev den actionfylte temaparken Fantasy Park.

 • Besøk den franske landsbyen, Le Jardin D’amour
 • En guide ved din side for å fortelle deg alt om historien til Ba Na Hills
 • Gratis buffé lunsj og drikke inkludert
 • Inkludert henting til/fra hotellet ditt i Da Nang


Dag 10, ettermiddagstur Hoi An:

Hoi An Nightlife Tour med Hoi An Ancient Walking Tour, Boat Ride, Night Market
En lokalguide vil hente deg på hotellet i Da Nang før du blir kjørt til vakre Hoi An. Vandreturen starter i Hoi An hvor du får sett høydepunkter som Phuc Kien forsamlingshus, det eldgamle handelshuset Tan Ky, den japanske broen, kulturelt og historisk museum og det lokale markedet. Sampan-båttur (ca 20 minutter) langs den lille elven Hoai River. Etter det går turen videre til nattmarkedet, eller du kan spise middag på egenhånd før du blir kjørt tilbake til Da Nang.

Dag 11-14. Egentid i Da Nang før avreise hjem.

Angkor Wat, Kambodsja - på listen over ultimate reiseopplevelser. Foto: TravelStock

Utflukt til Kompong Phluk. Foto: Pixabay

Angkor Wat. Foto: Pixabay

Tonle Sap innsjøen i Kambodsja. Foto: Pixabay

Golden Bridge i Da Nang, Vietnam. Foto: AdobeStock

Solnedgang i Da Nang. Foto: Pixabay

Bana Hills, Da Nang. Foto: Pixabay

Lukk »

Søk reise