Skip to main content

Vietnam - Ho Chi Minh og Phu Quoc | Bennett Ferie

strand-phu_quoc-storby-ho_chi_minh
fiskebater-phu_quoc-vietnam
elv-ho_chi_minh
ho_chi_minh_city-skyline
solnedgang-phu_quoc-vietnam
strand-palmer-phu_quoc_vietnam
sung_hung_pagoda-phu_quoc-vietnam
tempel-ho_chi_minh-vietnam
scooter-trafikk-ho_chi_minh_city
phu_quoc-vietnam

Vietnam er et rimelig, vennlig og vakkert land med paradisøyer i sør og høye fjell i nord, et land som stadig flere turister ønsker å besøke. Vietnam er en av favorittene til vår reisekonsulent Aina fra Bennett Ferie Drammen. Hun har feriert i Vietnam flere ganger og har satt sammen en herlig kombinasjonsferie med storbyliv, kultur, sol og bad; en reise til Ho Chi Minh City og vakre Phu Quoc.   

Ho Chi Minh City, tidligere Saigon, er Vietnams største by og byr på storbyliv med kultur, arkitektur, krigsminner, shopping, historie, flotte utfluktsmuligheter og et stort utvalg restauranter og gatekjøkken som serverer den deilige og sunne vietnamesiske maten. 

Phu Quoc er den største øya i Vietnam. Den ligger i Siambukta, nær den kambodsjanske kysten. Phú Quốc er et populært reisemål, rolig og tilbakelent med vakre strender med hvit sand, turkisblått vann og palmer som gir deilig skygge. Her kan du nyte avslappende dager med sol og bad i fantastiske omgivelser og deilig, velsmakende mat. Størstedelen av øya er et naturreservat med frodig natur, høye fjell og kritthvite strender og rundt om på øya finnes det også fossefall, varme kilder, pepperavlinger og templer.

Se Ainas reisetips til Vietnam, med utfluktstips i Ho Chi Minh City og Phu Quoc. 

Reiseforslag og priseksempel | Fly fra Oslo, 3 netter i Ho Chi Minh City og 10 netter Phu Quoc, reise 26. november - 10. desember:  

Fra 17.995,-

  • Pris per person når 2 reiser sammen og deler rom
  • Fly Oslo - Ho Chi Minh City – Phu Quoc - Oslo 
  • Flyreise Ho Chi Minh City – Phu Quoc
  • 3 netter i Ho Chi Minh City med frokost (Bay Ho Chi Minh Hotel****)
  • Privat flyplass transfer Ho Chi Minh City – Hotel tur/retur
  • 10 netter Phu Quoc med frokost. (Vinpearl Resort & Golf Phu Quoc *****)
  • Privat flyplass transfer Phu Quoc – Hotel tur/retur
  • Alle kjente skatter og avgifter

Andre priser fra andre norske avreiseflyplasser og for andre bostedsalternativer. Tillegg for ekstra netter.

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. 

Vår reisekonsulent Aina fra Bennett Ferie Drammen er vår Vietnam ekspert og har satt sammen dette flotte reiseforslaget. Ta gjerne direkte kontakt med Aina på telefon 32 25 51 00 eller e-post aina.bjerke@hrgworldwide.com.

Forslag til dagsprogram med utflukter: 

Dag 1, ankomst Ho Chi Minh City: 

Egentid til å oppleve denne flotte byen.

Dag 2, utforsk Ho Chi Minh City: 

Ho Chi Minh City Discovery, Small-Group Adventure Tour
Bli bedre kjent med den hektiske storbyen Ho Chi Minh City. Det er aldri stille i Ho Chi Minh, få et fascinerende innblikk i byens rike historie når du utforsker viktige steder sammen med en kunnskapsrik guide. Besøk Independence palace og krigsmuseet for å lære mer om landets historie. I tillegg blir det er besøk på Notre Dame katedralen, Saigons postkontor og operahuset. Prut på suvenirer på Ben Thanh Market, og nyt et herlig lunsjmåltid med tradisjonell vietnamesisk mat. Turen inkluderer engelsktalende guide, lunsj, henting av hotell og inngangsbilletter. Liten gruppe, maksimalt 12 passasjerer som gir en unik og intim opplevelse.

Dag 3, middagscruise på Saigon River:

2-timers middagscruise på Saigon River med Bonsai Cruise
Oppdag Ho Chi Minh City fra vannet med ett 2-timers middagscruise om bord på et unikt indokinesisk elvefartøy. Nyt en velkomstcocktail etter ombordstigning, og se deretter byen gli forbi mens båten din seiler nedover Saigon-elven. Opplev severdighetene i Ho Chi Minh-byen på kvelden. Nyt en smakfull buffémiddag med både asiatiske og vestlige retter, og se live underholdning som en fin avsluttning på denne elegante kveldsturen i Vietnam.

Dag 4, avreise fra Ho Chi Minh City til sjarmerende Phu Quoc.

Dag 5 – 7, slapp av og kos deg i Phu Quoc.

Dag 8, besøk 4 øyparadiser og test taubanen på Phu Quoc:

Besøk fire forskjellige øyer; Hon Thom Island, Hon Kho Island, May Rut Island og Buom Island som alle tilbyr vakre paradisstrender utenfor Phu Quoc. Underveis er det muligheter for å snorkle, og nyte en herlig vietnamesisk lunsj som blir servert underveis. Tilbake på Phu Quoc er det muligheter til å teste ut den lengste taubanen i Vietnam.

Dag 9, full-day Northern Island Tour & Kajakkpadling på Cua Can River:

Denne reisen tar dere inn I lander på øya Phu Quoc. Her starter reisen med kajakkpadling hvor det er muligheter for å nyte det vakre landskapet. Underveis blir det et stopp på Suoi Tranh Waterfalls som er en favoritt plass blant lokalbefolkningen.

Dag 10 - 14, egentid i Phu Quoc før avreise hjem.
 

Buu Long tempel i Ho Chi Minh City, Vietnam. Foto: Pixabay

Pho - vietnamesisk suppe. Foto: Pixabay

Soloppgang i Phu Quoc. Foto: Pixabay

Lukk »

Søk reise