Skip to main content

Vietnam - Ho Chi Minh og Nha Trang | Bestill hos Bennett

storby-ho_chi_minh-strand-nha_trang
brygge-nha_trang-vietnam
ho_chi_minh-vietnam-soloppgang
skyline-ho_chi_minh-vietnam
radhus-ho_chi_minh-vietnam
nha_trang-hovedstrand-vietnam
kvinner-salt-nha_trang-vietnam
strand-palmer-nha-trang-vietnam
tempel-ho_chi_minh-vietnam

Vietnam blir stadig mer populært å besøke for turister, og det med god grunn. Vietnam er billig, vennlig og vakkert med paradisøyer i sør og høye fjell i nord. Vi har satt sammen en herlig kombinasjonsferie med storbyliv, kultur, sol og bad; en reise til Ho Chi Minh City og Nha Trang. Bestill reisen hos reisebyrået Bennett. 

Ho Chi Minh City, tidligere Saigon, er Vietnams største by. En skikkelig storby hvor tusenvis av scootere suser rundt mellom topp moderne skyskrapere og små enkle bygninger. Her serveres det fantastisk vietnamesisk mat for en billig penge fra mange små, enkle gatekjøkken. Flotte utfluktsmuligheter, blant annet til Cu Chi tunnelene som ble brukt under Vietnam-krigen. 

Nha Trang er Vietnams mest populære badeby og ligger i den sørlige delen av Vietnam. Her finner du både storbyliv og flotte strender med behagelige temperaturer hele året og forholdsvis tørt klima. I tillegg til flotte strender kan Nha Trang by på en bred strandpromenade, livlig natteliv og koselige restauranter med fantastisk vietnamesisk mat, kanskje Vietnams beste sjømat. Ta en båttur ut til små øyer i nærheten hvor det er gode muligheter for snorkling, eller vær litt kulturell og besøk Po Nagar Cham Towers.

Se vår tidligere reisekonsulent Aina's reisetips til Vietnam, med utfluktstips i Ho Chi Minh City og Nha Trang. 

Reiseforslag og priseksempel | 3 netter i Ho Chi Minh City + 10 netter i Nha Trang, eks. 10. - 24. april 2022 (Inkl. Påsken):

Fra 13.595,-

  • Pris per person når 2 reiser sammen og deler rom
  • Fly Oslo - Ho Chi Minh City t/r (SQ-K)
  • Fly Ho Chi Minh Cith - Nha Trang t-/r (VN-L)
  • 3 netter i Ho Chi Minh City, ingen måltider inkl. (Bay Ho Chi Minh Hotel ****)
  • Privat flyplass transfer Ho Chi Minh City – hotell tur/retur
  • 10 netter Nha Trang med frokost. (Champa Island Nha Trang Resort Hotel & Spa *****)
  • Privat flyplass transfer Nha Trang – hotell tur/retur
  • Alle kjente skatter og avgifter

Andre priser fra andre norske avreiseflyplasser og for andre bostedsalternativer. Tillegg for ekstra netter.    

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. 

Høres det fristende ut med påskeferie i Vietnam? Ta kontakt for et uforpliktende tilbud

Forslag til dagsprogram m. utflukter: 

Dag 1, ankomst Ho Chi Minh City:

Egentid til å oppleve denne flotte byen.

Dag 2, frokost på Saigon River og street food tur på kvelden:

Saigon River Breakfast Cruise i Ho Chi Minh-byen
Start dagen med en 2 timers båttur på Saigon-elven og nyt den beste utsikten av Ho Chi Minh-byen fra vannet. Gli forbi lokale og urbane områder mens du beundrer den imponerende byens skyline. I tillegg blir du servert en lett frokost med te, kaffe og fersk juice. Transport t/r hotellet inkl. 

Saigons beste smaker - Privat matvandring
På ettermiddagen starter en fantastisk matvandring. Her venter steder i Ho Chi Minh-byen som vanligvis bare er reservert for lokalbefolkningen. Denne vandringsturen gir et innblikk i Vietnams mattradisjon og kultur. På denne turen er det satt opp seks besøk på de beste gatekjøkkenene og er ledes av lokale studenter for å gi en autentisk opplevelse.

Dag 3, Cu Chi tunnelen og cruise i Mekong deltaet:

Ho Chi Minh-byen: Oppleve de mest populære stedene Cu Chi-tunnelen og cruiset i Mekong-deltaet
Kombiner turen på Mekong deltaet og Cu Chi-tunnelene på en dag med denne spennende utflukten fra Ho Chi Minh: Gå ned i Viet Cong-tunnelene som ble brukt under Vietnamkrigen, og lær hvordan de huset tropper og ga grunnlag for overraskelsesangrep, se en krigsdokumentar og gå under jorden for å se boligkvarter og fasiliteter.. Etter lunsj kan du utforske Mekongs fruktgårder og øyer, besøke et kokosnøttverksted før du avslutter dagen på en robåt langs kanalene. Utflukten inkluderer tradisjonell Mekong lunsj, mat smaksprøver og inngangsavgifter og luftkondisjonert transport t/r hotellet. 

Dag 4, avreise Ho Chi Minh City til vakre Nha Trang.

Dag 5 – 7, tid på egenhånd i Nha Trang.

Dag 8, Vietnamesisk matlagingskurs:

Nha Trang Cooking Class
Vietnam er et ekte matmekka og et perfekt reisemål for deg som elsker å oppleve et land gjennom det lokale kjøkkenet. Bli med på et matlagingskurs fullt av spennende smaker og herlige kombinasjoner. Chef Dat, sertifisert engelsktalende guide med 18 års erfaring, vil ledsage deg gjennom dagen. Nyt en unik og morsom dag med fokus på matlaging hvor du fra start til slutt forbereder tre fabelaktige og tradisjonelle vietnamesiske retter. Som en del av ditt kulinariske eventyr vil du også få detaljerte oppskrifter slik at du kan imponere familie og venner med eksotiske vietnamesiske retter når du kommer hjem. 

Dag 9, dagsutflukt til vakre Da Lat:

Privat heldagstur på Da Lat med lunsj fra Nha Trang
Oppdag hvorfor Da Lat er kjent som "Eternal Spring City" på en privat heldagstur til Da Lat fra Nha Trang. Besøk landemerker som Thien Vien Truc Lam klosteret, statuen av Golden Buddha og Datanla fossen. Du vil også stoppe ved en kaffeplantasje, jordbærfarm, og ha tid til å handle på det lokale markedet i Da Lat. Din private guide gir kommentarer til Da Latas historie og kultur på en tur som inkluderer lunsj, inngangsbillett og hotellopphenting/avlevering.

Dag 10, Ba Ho Foss, Tu Ton Pagoda og Ponagar tempel:

Heldagstur til Ba Ho Foss, Tu Ton Pagoda og Ponagar tempel
Vi tar turen nord for Nha Trang langs kysten for å besøke Tu Ton Pagoda. Pagoden ligger på en isolert øy ikke langt unna kysten, og vi vil ta hurtigbåt ut til øya. Vi vil deretter besøke Vinh Luong marked som tilbyr en autentisk shoppingopplevelse der fiskere selger dagens fangst til lokalbefolkningen og sjømatrestauranteiere. Vi fortsetter turen til Ba Ho fossene, som ligger omtrent 25 kilometer nord for Nha Trang. Her er det tid for å nyte et forfriskende bad omgitt av vakker natur med tett skog (Ba Ho betyr "tre bassenger") Etter dette venter en 30-til-45-minutters fottur til toppen, for å nye den vakre utsikten. På ettermiddagen kjører vi tilbake til byen og besøker Ponagar - et kompleks av templer som ble konstruert i løpet av 800-tallet.


Dag 11 - 14, slappe av med sol og bad i Nha Trang før avreise hjem.

Populært med scooter i Ho Chi Minh. Foto: Pixabay

Ben Thanh Market i Ho Chi Minh. Foto: Pixabay

Strand i Nha Trang. Foto: Pixabay

Po Nagar Cham Towers i Nha Trang, Vietnam. Foto: Pixabay

Lukk »

Søk reise