Skip to main content

Vietnam - Hanoi, Sapa og Hoi An | Reis med Bennett

fottur-sapa-strand-hoi_an
jernbane-gate-hanoi
hanoi-bro-kunst
scooter-trafikk-hanoi
hverdagsliv-hoi_an
japansk-bro-hoi_an-vietnam
kanal-hoi_an
lanterner-hoi_an-vietnam
hoi_an
tempel-hoi_an
buddah-statue-sapa-vietnam
natur-sapa-vietnam
rismarker-sapa-vietnam

Reise til Vietnam og opplev kultur, natur, historie, sol og bad. Kombiner storbyliv i Hanoi og naturopplevelser i Sapa med sol og bad i Hoi An. Vi har satt sammen denne ultimate kombinasjonsreisen til Vietnam som gir flotte opplevelser av spennende kultur og historie, vakker natur og til slutt masse herlig sol og bad i Hoi An. Vakre Hoi An står på Unesco's verdensarvliste. Bestill reisen hos Bennett, ditt lokale reisebyrå. 

Se reisetips i Vietnam.

Reiseforslag og priseksempel | 4 netter i Hanoi, 4 netter i Sapa og 11 netter i Hoi An, eks. 9. februar - 1. mars 2022:

Fra 21.495,-

  • Pris per person når 2 reiser sammen og deler rom
  • Fly Oslo - Hanoi t/r 
  • Flyreise Hanoi – Danang t/r
  • 4 netter i Hanoi med frokost (Hanoi Pearl Hotel ****)
  • 4 netter i Sapa med frokost (Victoria Sapa Resort & Spa****)
  • 11 netter Hoi An med frokost. (Hoi An Garden Palace and Spa ****)
  • Alle kjente skatter og avgifter

Andre priser fra andre norske avreiseflyplasser og for andre bostedsalternativer. Tillegg for ekstra netter.    

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. 

Vi gjør oppmerksom på at på dette reiseforslaget kreves det visum til Vietnam, mer om dette her. 

Høres det fristende ut med en reise til Vietnam? Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

Reise til Hanoi

Hanoi er Vietnams hovedstad og nest største by. Selv om du er i en stor by kan du få litt småbyfølelse takket være lav bebyggelse, vakre franske hus i kolonistil og tusenvis av syklister. I Hanoi møter du stadig på byens franske arv, her finner du blant annet kafeer med café au lait, croissanter og brede boulevarder. Ta sykkeltaxi rundt i byen og opplev noen av severdighetene, for eksempel Ho Chi Minh-mausoleet og krigsmuseet. Vi synes det er et absolutt must å ta en båtutflukt til verdensarvstedet Halong Bay og oppleve den vakre skjærgården med grotter, øde strender og kalksteinsformasjoner som stiger opp fra havet. 

Halong Bay, på Unesco's Verdensarvliste. Foto: Pixabay

Tran Quoc Pagoda, Hanoi. Foto: Pixabay

Reise til Sapa

I et bortkjemt hjørne nord i Vietnam ikke så langt fra grensen til Kina og 350 km nordvest for Hanoi ligger det naturskjønne området Sapa med endeløse rismarker og flotte fjell. Landskapet utfolder seg som et perfekt maleri med frodige rismarker, fargerike landsbyer, grønne åskammer og dype daler, som skapt for fotturer.

Den største etniske gruppene i dette området er Hmong (minst 50%), Dao (rundt 23%) i tillegg til seks andre minoriteter hvor alle har særegne fargerike klesdrakter og egne språk. Sentrum av Sapa tilbyr alt fra fargerike markeder, restauranter, massasjesteder og utstyrsbutikker. I Sapa kan du lære om håndverkstradisjoner, særlig veving, og se hvordan lokale blomster brukes til å fargelegge klær. Forestillinger med lokal sang og dans er også mulig å få med seg. 

Sapa er et populært reisemål for turister som vil kombinere fotturer i flotte omgivelser med å oppleve den lokale kulturen.

Rismarker i Sapa, Vietnam. Foto: Pixabay

Fottur i vakkert landskap i Sapa, Vietnam. Foto: Pixabay

Reise til Hoi An

Hoi An, Vietnams perle, er en av Sydøst – Asias eldste byer og kanskje også den koseligste. Hoi An ligger 30 km sør for Danang. Gamlebyen i Hoi An står oppført på Unesco's verdensarvliste, gatene er bilfrie og husene er utsmykket med forskjellige utskjæringer. Det er akkurat som om tiden har stått stille her sammenlignet med hektiske Hanoi og Ho Chi Minh City. Gamlebyen har en rekke severdigheter som museer, gamle bolighus, templer og pagoder som kan besøkes. Om kvelden er gamlebyen lyst opp av røde lanterner, noe som gir en spesiell stemning. Byens kjennemerke er den japanske broen som ble bygget så langt tilbake som i 1593 men som etter mange restaurasjoner har fått ett mer kinesisk enn japansk uttrykk. Hoi An har i tillegg en fantastisk kystlinje med rene strender hvor den mest kjente er Cua Dai.

Ønsker du en kombinert kultur og badedestinasjon er Hoi An stedet for deg.

Strand, Hoi An. Foto: Pixabay

Kveldsstemning i Hoi An, Vietnam. Foto: Pixabay

Lukk »

Søk reise