Skip to main content

Sommerferie i Montenegro | Adriaterhavets nye perle

sydentur-montenegro-budva-gamleby-strand
sydentur-montenegro-budva-gamlebyen
sydentur-montenegro-budva-kyststi
sydentur-montenegro-budva-strand
sydentur-montenegro-budva-strand
sydentur-montenegro-kotor-utsikt
sydentur-montenegro-sveti-stefan-strand

Glad i Kroatia, men klar for noe nytt? Naboen Montenegro er en nyoppdaget perle for oss skandinaver. I det lille koselige og kompakte landet som har så mange flotte strender kan du få sol, strand, fottur og byliv – på samme dag. 

Montenegro byr på storslått natur med høye fjell som hever seg bak den vakre kysten og det deilige turkisblå vannet. Prisnivået er behagelig lavt og montenegrinerne er veldig gjestfrie. Vårt reiseforslag er til Budvas Riviera som byr på bading i herlig, klart vann og hyggelige utfluktsmål. Langs den nærmere to mil lange kysten ligger flere hyggelige badebyer, hver og en med sin karakter.

Reiseforslag og priseksempel | Reise til Montenegro, avreise 4. august:  

Pakkereise med Ving som inkluderer fly Oslo - Tivat t/r og 7 netter på 3+ - stjerners Slovenska Plaza 1. Slovenska Plaza I er et landsbylignende hotell som sammen med Slovenska Plaza II brer seg ut i grønne omgivelser nær stranden i Budva. Hotellet har basseng, bufférestaurant og resepsjon, øvrige fasiliteter felles med Slovenska Plaza II. Langs boulevarden som strekker seg gjennom hotellområdet finner du flere à la carte-restauranter, kafeer og butikker. Aktivitetsvertene arrangerer hyggelige aktiviteter både om dagen og kvelden, og vil du trene er det både utendørstrening og tennisbaner på hotellområdet. Gå gjerne en tur langs den fine strandpromenaden inn til gamlebyen i Budva, der du finner flere koselige restauranter og barer. 

Fra 8.600,- 

  • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler rom
  • Fly Oslo - Tivat t/r inkl. bagasje og måltid
  • Transport flyplass - hotell t/r
  • 7 netter i dobbeltrom med balkong, frokost inkludert 
  • Alle kjente skatter og avgifter

Tillegg for tilslutningsbilletter fra andre flyplasser. Tillegg for andre romtyper, ytterligere måltider, singelrom og hotell av høyere standard.   

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. Teknisk arrangør: Ving. 

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt - vi hjelper deg!

Budva

Budva er kontrastenes by. Her ligger gamlebyen innenfor en ringmur, og den kilometerlange stranden er kantet av restauranter, barer og utesteder. Budva er kjent for to ting: Den gamle bydelen, Stari Grad, som ligger på en odde omgitt av en ringmur og med noen av kystens mest idylliske strender rett ved siden av. Her ligger også Slovenska Plaza – en kilometerlang strand med restauranter, basarer og fornøyelsesområder. Budvas eldste deler har aner fra antikken, men det var venetianerne som bygget den ringmuren vi ser i dag. Innenfor muren ligger det trange smug, vakre små torg og mange restauranter og barer der man kan slå seg ned og se på folkelivet mens man hviler bena etter å ha gått opp på ringmuren for å beundre utsikten. Har du flaks kan du få med deg en av konsertene eller teaterfestivalene som arrangeres her med jevne mellomrom. I Budva får du en ferie med uteliv, kultur og masse sol og bading.

Nasjonalparker og brusende fossefall - Montenegros natur er vakker, og kan minne litt om det norske fjordlandskapet! Storslåtte nasjonalparker, høye fjell og Tara, verdens nest største ravine. Vi anbefaler en raftingtur på elven i bunnen av ravinen. Det er kort vei mellom fjord og fjell og det fjellrike landet byr på flere fine fotturer, flere av dem med overnattingsmuligheter (gå fra hytte til hytte). En utflukt til Shkodërsjøen, som sammen med nasjonalparken med samme navn, utgjør over 400 kvadratkilometer med spektakulær natur og et rikt dyreliv kan også anbefales. 

Aktiv ferie - Windsurfing, dykking, vannski, rafting, paragliding, klatring. Montenegro er et eldorado for den sportsinteresserte.

Mer for pengene - I Montenegro er det meste fremdeles billig. Her kan du fortsatt nyte et fantastisk måltid med nygrillet fisk og god, lokal vin og bli gledelig overrasket når regningen kommer.

Reise til Montenegro:

Ving har charterreiser til Montenegro sommeren 2019, til Budva, Becici og Petrovac. Vi har valgt oss ut en reise med Ving til Budva til vårt reiseforslag/priseksempel. Ving tilbyr reiser i perioden 2. juni til 29. september. Ønsker du å reise mer på egenhånd er vi behjelpelige med å skreddersy en reise etter dine ønsker og lommebok. Norwegian flyr direkte fra Oslo til Tivat i perioden juni - august. Fra Tivat er det ca. 15 min i bil til Kotor som i 2016 fikk plass på Lonely Planets Topp 10-liste over verdens beste byer, og har stått på UNESCOs verdensarvliste siden 1979. Fra Tivat til Budva er det ca en halvtimes kjøretur. Legger man inn en mellomlanding har man flere muligheter, og det er også mulig å fly til Dubrovnik i Kroatia, som ligger rundt to timer i bil fra Budva. 

Lukk »

Søk reise