Skip to main content

Familieferie i Legoland

Legoland, Billund. Foto: Sembo
Lego Canoe. Foto: Legoland
Legotog. Foto: Legoland
Innvielse av Ninjago med storfint besøk. Foto: Legoland
Ninjago - Legoland Billund. Foto: Sembo
Ninjago - Legoland Billund. Foto: Sembo

Dra til Danmark og opplev den fantastiske verden i LEGOLAND® Billund Resort. Legoland har 50-års jubileum i 2018 og masse morsomt er på gang! 

I forbindelse med jubileet oppgraderer de gjestefavoritten LEGOREDO® Town. Området utvides med 2500m2 og får blant annet en ny sklie for de minste, Flyvende Ørn. I tillegg får klassikeren LEGO® Canoe (tømmerrenna) en oppgradering slik at hvin og vannsprut er sikret for mange år fremover. I tillegg vil en rekke nye LEGO modeller flytte inn. 

Legoland byr på morsomme opplevelser for hele familien! Her finner du de mest fantastiske byggverk av legoklosser, 4D filmer, Pirate Lagoon og andre flotte, spennende og fartsfyllte attraksjoner for store og små! I 2018 åpner Legoland sesongen 24. mars, og de holder åpent helt til 28. oktober. 

Vi anbefaler at dere tar dere en tur til Givskud Zoo (Løveparken) når dere først er i området! Dette er en kjempeflott dyrepark, og vi er sikre på at både du og barna synes det er spennende å kjøre rundt blant løvene... Vi hjelper deg gjerne med å bestille leiebil, eller bare overnatting (og ev. ferge) hvis du ønsker å kjøre egen bil istedenfor å fly. 

Inkludert i reiseforslag til Legoland i høstferien: 

Fly Oslo - Billund t/r, bo 4 netter på 4 - stjerners Lalandia i Billund, et familievennlig bosted med masse aktiviteter, og bare 10 minutters gange til Legoland.

Priseksemplet gjelder fly og hotell, avreise i høstferien (uke 40), søndag 30. september.     

Fra 4.250,-

  • Pris pr. pers. når 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) reiser sammen
  • Direktefly Oslo - Billund t/r 
  • Overnatting i Classic 4, 2 soverom. Ingen måltider.
  • Alle kjente skatter og avgifter

Tillegg fra andre avreiseflyplasser, tillegg for lengre opphold. Via oss kan du også kjøpe inngangsbilletter til Legoland. Dette tilbudet er med fly til Billund, vi hjelper deg også hvis du vil bruke bil og ferge! 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder.
Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. 

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter?

Ta kontakt, så hjelper vi deg!

Lukk »

Søk reise

Kart