Skip to main content

Til Dubai med Emirates

Downtown Dubai
Barn på strand i Dubai
Strand, Dubai
Strand, Dubai
Dubai Cityscape
Dubai Creek
Dubai Desert
Gullsouken i Dubai
Krydder
Dubai Skyline
The Palm, Dubai

Dubai - byen alle snakker om!

Sett deg på et Emirates-fly til den arabiske gullbyen der alt er mulig! Her kan du stå på ski både inne og i ørkenen, nyte utsikten fra verdens høyeste skyskrapere, gå i de største shoppingsenterene, bade i turkisblått hav, bade i verdens største badeland, besøke de flotteste fornøyelsesparkene eller de kunstike øyene. Dubai er byen som har noe for alle.

Flere av våre ansatte var på studiereise til Dubai i september/oktober 2017. Spør oss om dette fantastiske reisemålet! En litt annerledes familieferie eller storbyferie med partneren eller vennegjengen. Flyreisen til Dubai er ikke stort lenger enn til Kanariøyene, flyr man direkte med Emirates bruker man bare i overkant av 7 timer på reisen, og tidsforskjellen er kun 2 el. 3 timer.  

De fra Bennett Ferie som var i Dubai høsten 2017 er Siri fra BryneKjersti fra Drammen, Gunn-Line fra Molde, Ann-Elisabeth fra Måløy, Anders fra Asker, Per fra Kristiansand og John-Magne fra Hønefoss - ta kontakt for "inside-information". 

Dubai er en spennende og annerledes destinasjon som har mye å tilby! Dubai kan friste med en spektakulær storby, lange flotte strender og "solgaranti". Dubai er et paradis for shopping gale og byen har en spennende blanding av gamle tradisjoner og det nyeste, høyeste, største og mest moderne.

Det berømte seilformede 7-stjernershotellet Burj Al Arab, verden høyeste bygg, 829 m høyer Burj Khalifa og verdens største shoppingsenter Mall of Dubai kan ta pusten fra noen og enhver. Vil du ha en pause fra alt det nye, flotte og glitrende, kan du ta turen til Bastakiya Persian quarter for en litt mer autentisk opplevelse.

I tillegg så satser Dubai høyt på å tiltrekke seg familier med flotte spektakulære fornøyelsesparker og en rekke spennende aktivitetstilbud. Besøk fornøyelsesparker som IMG World of Adventures, Legoland, Bollywood Park og Motiongate eller fantastiske vannparker som Wild Wadi, Aquaventure og Legoland Water Park. Eller hvorfor ikke stå på ski i Ski Dubai på Mall of Emirates etter en lang dag på stranden? Vi anbefaler også at du opplever ørkenen, f.eks. med jeepsafari eller en herlig middag i solnedgangen.  

Inkludert i reiseforslaget:  

Fly Oslo - Dubai t/r, bo 7 netter på 5 - stjerners Møvenpick Hotel Jumeirah Lakes Towers, sentralt i Dubai, i gåavstand fra Dubai Marina kjøpesenter og i nærheten av Dubai Marina. Dette hotellet ligger rett i nærheten av The Emirates golfklubb og Ibn Battuta Mall. Vårt priseksempel gjelder reise 12. - 19. oktober.    

Fra 37.500,-

  • For 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) som reiser sammen
  • Fly Oslo - Dubai t/r med Emirates (T)
  • 7 netter i juniorsuite, frokost inkludert (TS)
  • Alle kjente skatter og avgifter

Andre priser fra andre avreiseflyplasser. Tillegg for ekstra netter og avreisedatoer hvor flyprisen er høyere. Andre priser med andre hoteller og romtyper.  

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder.
Forbehold prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt, så hjelper vi deg!

Lukk »

Søk reise