Skip to main content

Påskeferie på Svalbard | Bestill reisen hos Bennett

svalbard-utflukt-elektrisk-snoscooter

Reis på en eksotisk påskeferie i eget land - legg ferien til Svalbard. Påsken på Svalbard er aldeles fantastisk, med snø, sol og lange solnedganger. Bo på det unike boutique hotellet Funken Lodge og opplev Svalbards villmark. Her er en pakke for deg som setter pris på det lille ekstra, god mat og kvalitets opplevelser.

Priseksempel | 3 overnattinger på Funken Lodge, 3 frokoster, 1 middag og 2 utflukter:

Fra 7.490,-

  • Pr. person når 2 deler dobbeltrom
  • 3 netter i dobbeltrom på Funken lodge, frokost inkl. (Hurtigruten Svalbard)
  • Villmarkssafari med elektrisk snøskuter
  • Villmarksaften på Camp Barentz
  • En 3-retters middag på Funktionærmessen Restaurant

Reiseperiode 26. mars - 5. april. Fly t/r Svalbard kommer i tillegg, vi hjelper gjerne med bestilling av flybilletter. Pris for singelrom fra 11.050,-. Tillegg for ekstra netter og hotell med høyere standard samt ytterligere utflukter. Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. 

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt

Funken Lodge
Med moderne komfort i historiske omgivelser tilbyr Funken Lodge en særegen Svalbardopplevelse. Hotellet ligger på Haugen, med flott utsikt over Longyearbyen, opp mot Larsbreen og Longyearbreen. Atmosfæren får deg til å senke skuldrene etter begivenhetsrike dager utendørs. Her kan du krype opp i godstolen foran peisen og få inspirasjon fra biblioteket med polarlitteratur. Ellers kanskje får en cocktail fra Funken Bar deg på tanker om polare eventyr og ekspedisjoner? Alle rommene er lekkert innredet, og det hyggelige personalet bidrar til et perfekt opphold.

Funken Lodge, Svalbard. Foto: Hurtigruten Svalbard

Middag på Funktionærmessen Restaurant
Funktionærmessen Restaurant tilbyr en helt unik matopplevelse inspirert av internasjonalt kjøkken og med de beste råvarer. Nyt en fantastisk utsikt over byen mens du nyter et herlig måltid med godt drikke til. Dette er et historisk spisested, som alltid har vært forbundet med kvalitet. Restauranten har blant annet blitt stemt frem til vinner av "årets beste totalopplevelse" av byens lokalbefolkning i "Byens beste" konkurransen.

Villmarkssafari på med elektrisk snøskuter
Villmarkssafari med elektrisk snøskuter gir en helt ny måte å oppleve den arktiske naturen på. Skuterne går på 100% grønn energi. Siden skuterene er elektriske er de stillegående noe som gjør opplevelsen mer unik og behagelig.

Utflukten lar deg utforske villmarken rundt Longyearbyen og du får kjøre ut i Adventdalen. Du kommer tett på det lokale dyrelivet og kan nyte synet av søte reindsyr som koser seg under fjellsidene. Underveis forteller guiden om historiske plasser, spennende hendelser og historier. Husk kamera, for dette blir en vakker tur!

Snøscootersafari på Svalbard. Foto: Hurtigruten Svalbard

Villmarksaften på Camp Barentz
Camp Barentz har en fantastisk beliggenhet ved foten av fjellet Breinosa, og rett under Gruve 7. I det du ankommer de hyggelige trehyttene blir du møtt av kveldens vert. Du vil få servert noe godt å drikke og deilig, hjemmelaget reinsdyrbidos, bålkaffe og dessert. Etter en deilig middag er det på tide å lære litt mer om kongen av Arktis, nemlig isbjørnen. Vi samles rundt bålet, og verten forteller og viser bilder av dette fantastiske dyret. Dette blir en spennende og lærerik kveld. En perfekt intro Svalbards historie. 

Camp Barentz, Svalbard. Foto: Hurtigruten Svalbard

Lukk »

Søk reise