Skip to main content

Reise til Island | Bestill fly og hotell hos Bennett

foss-island-sommerferie-blomster
reykjavik-island
storbyferie-reykjavik
geysir-island
godefoss-island
islandshest-island
landevei-island
utflukt-land_rover-island
geysir-natur-island
lupiner-fjell-vann-sommerferie-island
foss-island-sommerferie

Reykjavik er verdens nordligste hovedstad, og er på størrelse med en mellomstor norsk by. I lille Reykjavik finnes alt fra kultur og museer til et variert natteliv og mange spennende restauranter. Shoppingen kan også nevnes, utvalget er imponerende. For mange som besøker Island fungerer byen også som en port til det barske, eventyrlige friluftslivet i landet. Bestill reisen hos reisebyrået Bennett. 

Etter dagens utendørsstrabaser kan du lade opp batteriene i en av de mange varme kildene, eller i luksuriøse innendørs helsestudioer. Vi setter pris på Reykjaviks frilynte og energiske kultur - som omfatter et hipt og internasjonalt anerkjent musikk- og kunstmiljø, utsøkt mat og et svært "entusiastisk" natteliv. Vi anbefaler på det sterkeste at du reiser på noen spennende utflukter, som for eksempel de spektakulære geysirene, en ridetur på Islandshest, Den blå Lagune og ikke minst til vulkanen Fagradalsfjell som har et pågående utbrudd (NB! Vær forsiktig og følg anbefalinger!). 

Priseksempel | Reise til Reykjavik, fly fra Oslo, 4 netter på hotell: 

3 - stjerners Klettur Hotel, beliggende i hjertet av Reykjavik, rett ved siden av Reykjavíks hoved handlegate – Laugavegur. Mellomklassehotell som ligger nær butikker og restauranter og ca. 10 minutters gange fra Hallgrímskirja. Bar/salong, møterom og spillerom. Gratis selvbetjent parkering. Lyst innredet rom (18-21 m2), alle har dusj, wc og hårføner. Telefon, flatskjerm-tv med kabelkanaler, safe, kjøleskap og strykefasiliteter. Gratis WiFi på hele hotellet. Aircondition. Hele hotellet er røykfritt.

Fra 5.550,-, reise 6. - 10. april 2022 (SK-KU)

  • Pr. person når 2 reiser sammen og deler rom
  • Fly Oslo - Reykjavik t/r, bagasje inkl.
  • 4 netter i dobbeltrom, frokost inkl. (SH)
  • Alle kjente skatter og avgifter. 

Andre priser fra andre avreisesteder. Tillegg for ekstra netter og hotell med høyere standard. 

Vi kan også ordne privat transfer fra flyplassen til de fleste hoteller og diverse utflukter. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. 

Høres det fristende ut med en reise til Island? Ta kontakt, så hjelper vi deg! 

Drømmereise nr. 10. Island; dypp ned i varme kilder 
Magasinet Reiselyst har satt opp "naturrundtur på Island" som en av 20 drømmereiser verden over: Lufta er nordisk kjølig men kroppen bader i herlig, varmt vann – som i tillegg sies å være helsebringende. Så klart et bad i Islands varme kilder må inngå i lista over ting du må oppleve før du dør! Den blå lagune utenfor Reykjavik er mest kjent, men det er langt ifra den eneste naturoppvarmede badekulpen på sagaøya. Med litt mer eventyrlyst og gjerne en leiebil vil du finne dem nær sagt overalt, med langt færre folk rundt deg. Blant våre favoritter er Grjótagjá og Jardbodin ved Myvatn, Laugarvatn og Landmannalaugar. Lei bil og dra på jakt etter dine egne favoritter på Sagaøya. Men sett av tid til minst ett varmt bad! Tekst: TravelStock

Varme kilder på Island. Foto: Ida Anett Danielsen, TravelStock

Blue Lagoon, Island. Foto: Kristin M, Bennett 

Ta sommerferien på Island! Foto: Pixabay

Lukk »

Søk reise