Skip to main content

Reise til Reykjavik | Bestill hos Bennett Ferie

geysir-natur-island
reykjavik-island
storbyferie-reykjavik
geysir-island
godefoss-island
islandshest-island
landevei-island
utflukt-land_rover-island

Reykjavik er verdens nordligste hovedstad, og er på størrelse med en mellomstor norsk by. I lille Reykjavik finnes alt fra kultur og museer til et variert natteliv og mange spennende restauranter. Shoppingen kan også nevnes, utvalget er imponerende. For mange som besøker Island fungerer byen også som en port til det barske, eventyrlige friluftslivet i landet.

Etter dagens utendørsstrabaser kan du lade opp batteriene i en av de mange varme kildene, eller i luksuriøse innendørs helsestudioer. Vi setter pris på Reykjaviks frilynte og energiske kultur - som omfatter et hipt og internasjonalt anerkjent musikk- og kunstmiljø, utsøkt mat og et svært "entusiastisk" natteliv. Vi anbefaler på det sterkeste at du reiser på noen spennende utflukter, som for eksempel de spektakulære geysirene, en ridetur på Islandshest og Den blå Lagune. 

Priseksempel | Reise til Reykjavik, fly fra Oslo, 4 netter på hotell: 

3 - stjerners Hotel Fron, beliggende i hjertet av Reykjavik, på hovedgaten Laugavegur. Fron Hotel ligger bare noen skritt fra sentrum med kafeer, restauranter, butikker, gallerier og teatre. På hotellet er det resepsjon, heis, restaurant, bar og trådløs Internett forbindelse.
Alle rommene er utstyrte med badeom med dusj, hårtørker, telefon, TV, mini bar, safe og trådløs Internett forbindelse. Parkeringsmuligheter (ekstra gebyr).

Fra 4.750,-, reise 12. - 14. juni
Fra  4.550,-, reise 2. - 4. oktober

  • Pr. person når 2 reiser sammen og deler rom
  • Fly Oslo - Reykjavik t/r, bagasje inkl. 
  • 4 netter i dobbeltrom, frokost inkl. (SH)
  • Alle kjente skatter og avgifter. 

Andre priser fra andre avreisesteder. Tillegg for ekstra netter og hotell med høyere standard. 

Vi kan også ordne privat transfer fra flyplassen til de fleste hoteller og diverse utflukter. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. 

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt, så hjelper vi deg! 

Drømmereise nr. 10. Island; dypp ned i varme kilder 
Magasinet Reiselyst har satt opp "naturrundtur på Island" som en av 20 drømmereiser verden over: Lufta er nordisk kjølig men kroppen bader i herlig, varmt vann – som i tillegg sies å være helsebringende. Så klart et bad i Islands varme kilder må inngå i lista over ting du må oppleve før du dør! Den blå lagune utenfor Reykjavik er mest kjent, men det er langt ifra den eneste naturoppvarmede badekulpen på sagaøya. Med litt mer eventyrlyst og gjerne en leiebil vil du finne dem nær sagt overalt, med langt færre folk rundt deg. Blant våre favoritter er Grjótagjá og Jardbodin ved Myvatn, Laugarvatn og Landmannalaugar. Lei bil og dra på jakt etter dine egne favoritter på Sagaøya. Men sett av tid til minst ett varmt bad! Tekst: TravelStock

Varme kilder på Island. Foto: Ida Anett Danielsen, TravelStock

Lukk »

Søk reise