Skip to main content

Palma, strand- og storbyferie | Bestill reisen hos Bennett

palma-mallorca-storbyferie
gangvei-palmer-strandpromenade-palma
fersk-frukt-gronnsaker-palma-mallorca-storbyferie
hage-skulptur-katedralen-palma-mallorca-storbyferie
katedralen-palma-mallorca-storbyferie-sydentur
marina-palma-mallorca-storbyferie-sydentur
ost-polse-matmarked-palma-mallorca-storbyferie
park-palmer-palma-mallorca-storbyferie-syden
strand-katedralen-palma-mallorca-storbyferie-sydentur
plaza-major-torg-palma-mallorca-storbyferie

Reis på storbyferie til Palma, av noen kalt "Mini-Barcelona og en av Europas mest trendy små storbybyer. Palma de Mallorca tilbyr det meste du kan ønske deg av en storby; kultur, en nydelig havn, trivelige brosteinsbelagte gater, trange smug, markeder, shopping, kjempekoselige små tapasrestauranter og ett livlig og bra uteliv. Og som bonus kan du få en sydentur på kjøpet; reiser du til Palma har du enkelt tilgang til flotte strender både øst og vest for byen. Bestill reisen hos Bennett, ditt lokale reisebyrå. 

Priseksempel | Reise til Palma, reise 7. - 11.mai 2022:  

Hotel Palma Bellver affiliated by Melia (ex Tryp Palma Bellver Hotel); 4 - stjerners hotell på strandpromenaden Paseo Marítimo, med utsikt over Palma de Mallorca-bukten. Hotellet ligger 50 m fra Nautic de Palma, 1,5 km fra sentrum og 2,5 km fra stranden. Fasiliteter og tjenester inkluderer restaurant, bar, snackbar, svømmebasseng, treningsstudio, parkering (ekstra kostnad), trådløs Internettilgang, møterom, konferanserom og 24-timers resepsjon. Rommene har klimaanlegg, sentralvarme, TV, telefon, bad, hårføner, safe, trådløs internettilgang og minibar (ekstra kostnad).

Fra 4.695,- 

  • Pr. person når 2 deler dobbeltrom
  • Fly Oslo - Palma t/r (DY/HX) inkl. bagasje
  • 4 netter i dobbeltrom, frokost inkl. (SH)
  • Alle kjente skatter og avgifter

Andre priser fra andre avreiseflyplasser. Tillegg for ekstra netter, andre romtyper og hotell med høyere standard. Tillegg for lokal turistskatt kan forekomme. Vi kan også ordne privat transfer fra flyplassen til de fleste hoteller, billetter til konserter, utflukter, sightseeing og mye mer. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. 

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt - vi hjelper deg. 

Palma de Mallorca 

Den lille storbyen som byr på kultur, shopping og fornøyelser i en harmonisk blanding av gammelt og nytt. Her finner du både trivelige brosteinsgater med lokale butikker, tapasbarer, kafeer og lekende barn og mer moderne "in-områder" med hippe restauranter, gallerier, designerbutikker, barer og diskotek.

I gamlebyen Casco Antiguo og rundt handelegaten Jaime III finner du de fleste butikkene og museene. Et "must see" er La Seu, den vakre gotiske katedralen, byens landemerke nr. 1. I Palma kan du nyte Middelhavskjøkkenet på et stort utvalg spisesteder. På en av byens mange gode tapasbarer kan du nyte de herligste retter laget av ferske, spanske råvarer. Når det gjelder overnatting er det ett stort utvalg, fra det enkle til det luksuriøse. 

Palma passer for både venninnegjengen og kjæresteturen, og perioden april - oktober er den beste tiden å besøke byen. Ta en weekendtur eller en lengre reise. En kombinasjon av storbyferien i Palma med ett opphold i en av Mallorcas mange feriebyer med fokus på strand- og badeliv kan også anbefales. 

Passeig Borne, en vakker gate i Palma de Mallorca. Foto: AdobeStock

"Skyline" i Palma. Foto: Cocoparisienne on Pixabay

5 ting å gjøre på Mallorca

  1. Besøke et lokalt marked - De fleste byer på Mallorca har et lokalt marked én eller flere dager i uka. På markedene kan du finne lokale råvarer som frukt og grønnsaker, og på de litt større markedene finner du blant annet keramikk, klær, sko og vesker. De aller største markedene er i Inca på torsdager. Markedene på Mallorca er som regel åpne mellom 09.00 og 14.00.
  2. Lei en bil og besøk en av Mallorcas gjemte perler - Lei en bil og finn en av Mallorcas gjemte perler. Cala Romantica er helt klart en av dem! Det er en liten strand på østkysten med turkist vann og gyllen sand. Stranden er ganske rolig og er veldig populær blant lokalbefolkningen. Her kan du leie solstoler og parasoller og spise lunsj på den lokale restauranten.
  3. Besøk Valldemossa - et av de vakreste stedene på Mallorca. Landsbyen er omringet av en frodig dal i fjellkjeden Tramuntana, og er særdeles idyllisk med sine tradisjonelle kalksteinshus i mallorcansk stil. Her kan du tusle rundt på brosteinsbelagte gater og handle i små butikker med lokalproduserte varer og suvenirer. Eller hva med å sette seg ned på en kafe og prøve Valldemossas egne spesialitet Coca patata, en potetbolle med melis på? Nydelig!
  4. Ta trikken til Puerto de Soller - Fra den lille, koselige byen Soller går det en trikk til havnen Puerto de Soller. Turen tar ca. 25 minutter. Puerto de Soller er en koselig liten fiskerby med mange bra restauranter. Et godt tips er Mar y Sol som ligger på havnen. Reisen med trikk er en flott opplevelse som tar deg gjennom vakre sitrus- og appelsindaler. Trikken kjører bare i 30 km/t, og den beste oversikten får du om du står ute på plattformen!
  5. Cuevas del Drach - Et besøk i en grotte er et must når man er på Mallorca! Cuevas Drach er min favoritt. Her kan du få med deg en flott konsert eller kjøre båt gjennom grottene. Temperaturen inne i grottene ligger på 21 grader, så det er deilig og avkjølende der inne på varme dager. En guidet tur tar ca. en time. Spennende opplevelse for både store og små!

Tips og tekst: Ving

Vakre Valldemossa. Foto: walkerssk from Pixabay

Cuevas del Drach. Foto: ingo_jorgo from Pixabay

Fra Palma har du enkel tilgang til flere flotte strender. Foto: Cocoparisienne on Pixabay

Bassengområdet på hotell Palma Bellver managed by Melia. Foto: WebBeds

Hotell Palma Bellver managed by Melia har en flott beliggenhet. Foto: WebBeds

Lukk »

Søk reise