Skip to main content

Reise til Trondheim | Bestill fly og hotell hos Bennett Ferie

gamle-bybro-nidelva-trondheim-norgesferie
bakklandet-trondheim-norgesferie
baklandet-skydsstation-trondheim-norgesferie
familie-gamle-bybro-trondheim-norgesferie
bysykkel-gamle-bybro-trondheim-norgesferie
julegate-trondheim-norgesferie
kajakk-nidelva-trondheim-norgesferie
munkholmen-trondheim-norgesferie
nidarosdomen-trondheim-familie-norgesferie
nidarosdomen-trondheim-norgesferie
nidelva-trondheim-norgesferie
hoteller-nidelven-trondheim-norgesferie
olsmaking-ec_dahls-bryggeri-trondheim
rockheim-museum-trondheim-norgesferie
vakker-vinterdag-nidelven-trondheim-norgesferie

Reis på storbyferie til den lille, koselige "storbyen" Trondheim. Spis på et av de mange spisestedene i byen som har kortreiste delikatesser på menyen, dra på sightseeing og besøk kjente attraksjoner som Nidarosdomen og Erkebispegården og rusle rundt på shopping i de koselige handlegatene. Nyt godt av tryggheten og kompetansen som erfarne reisekonsulenter kan gi deg - bestill reisen hos reisebyrået Bennett Ferie, en partner i verdens største reisebyråkjede. 

Priseksempel | Reise til Trondheim med fly Oslo - Trondheim t/r og 2 netter på hotell:
Bo på 4 - stjerners Scandic Nidelven i flotte omgivelser rett ved Nidelven, nær severdigheter og offentlig transport. Hotellet har vunnet prisen for "Norges beste frokost" hele 11. ganger. Scandic Nidelven har en flott, sentral beliggenhet rett ved Nidelven. Hotellet ligger ved broen som går over til Solsiden, et av Trondheims mest populære områder, hvor du kan nyte restauranter, koselige kafeer og gode shoppingmuligheter. Populære attraksjoner som Nidarosdomen, Bakklandet og Gamle Bybro ligger alle i gangavstand. Hotellet ligger ca. 200 m fra sentralstasjonen og Trondheim lufthavn, Værnes, ligger ca. 30-minutters kjøring unna. Priseksempel via SunHotels. 

Fra 4.395,- reise 12. - 14. mai (DY-QQ)
Fra 4.595,- reise 14. - 16. juli (DY-QQ)

Bo på 5 - stjerners Britannia. I hjertet av Trondheim finner du ærverdige og staselige Britannia Hotel – hotellet som har huset kongefamilie, britisk overklasse, politikere, polfarere og internasjonale stjerner som Beyonce siden det åpnet dørene i 1870. Om turen går til Trondheim for romantikk, kulinariske opplevelser, avslapning eller jobb, kan du nyte elegant gjestfrihet i verdensklasse på det nyoppussede hotellet. Britannia Hotel byr på seks spennende mat og drikke-konsepter: Fra spennende, uformelle restauranter og barer, til kokkekunst på høyt nivå i Michelin-restauranten Speilsalen, ledet av Bocuse d’Or-sølvvinner Christopher Davidsen. Priseksempel via De Historiske. 

Fra 5.220,- reise 12. - 14. mai (DY-QQ)
Fra 5.320,- reise 14. - 16. juli (DY-QQ)

Prisen inkluderer:

  • Pr. person når 2 deler dobbeltrom
  • Fly Oslo - Trondheim t/r, bagasje inkl. 
  • 2 netter i dobbeltrom, frokost inkl. 
  • Alle kjente skatter og avgifter

Andre priser fra andre avreiseflyplasser. Tillegg for andre romtyper, ekstra netter og hotell med høyere standard. Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. 

Frister det med en reise til Trondheim? Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

Storbyferie i Trondheim
Trondheim er Norges tredje største by med i underkant av 200 000 innbyggere og har et meget variert kultur- og aktivitetstilbud.

Trondheim har flere attraksjoner, med Nidarosdomen midt i sentrum som et høydepunkt. Katedralens og Olav den helliges historie gjør den også til et av de mest populære pilegrimsmålene i Europa. Pilgrimsleden til Trondheim har status som Europeisk kulturvei, på linje med ledene til Roma og Santiago de Compostela.

Nidarosdomen. Foto: CH, Visitnorway.com

Byen har mange museer, blant annet Trondheim kunstmuseum, Nordenfjeldske Kunstindustrimuseum og Erkebispegården. Du kan også besøke Rockheim, Norges nasjonalmuseum for populærmusikk.

Vil du være aktiv ligger Bymarka, et stort friluftsområde som er fint for blant annet, ski-, gå- og løpeturer, rett utenfor sentrum. Du kan også leie bysykler og ta sightseeingen i ditt eget tempo, være med på guidede utflukter og leie kajakk for å padle en tur på Nidelven. 

Flotte, fargerike hus langs Nidelva. Foto: Fotolia

Trondheim har en trivelig og intim bykjerne med mange butikker, noe som gjør Trondheim til en populær shoppingby. Særlig på Bakklandet ligger flere små, uavhengige butikker som perler på en snor.

Fra trivelige Bakklandet. Foto: CH, Visitnorway.com

Trondheim satser stort på lokalprodusert mat og byr på mange muligheter for å smake kortreise spesialiteter. Hvis du ønsker noe lokalt i glasset, har flere lokale bedrifter, inkludert puber, kafeer og restauranter, et bredt utvalg lokalbrygget øl.

Det finnes mange muligheter for å komme seg til Trondheim; Ta toget fra Oslo, Steinkjer eller Bodø eller buss fra Oslo og flere andre byer. Trondheim ligger langs E6 og er lett tilgjengelig med bil fra både nord, sør og øst. Du kan også ta flyet til Trondheim lufthavn Værnes (ca 30 minutter nord for byen) eller ankomme med Hurtigruten. 

De mest populære tingene turistene gjør i Trondheim 

Kilde: Visitnorway.com

1. Nidarosdomen. Nidarosdomen er Olav den helliges gravkirke, og er Norges viktigste kirke. I tillegg til dette er Nidarosdomen et utrolig vakkert byggverk, som du bare er nødt til å se og føle på kroppen. Det arrangeres ofte konserter i kirken.

2. Gamle Bybro. Gamle Bybro, eller bybroa, er et av Trondheims mest karakteristiske kjennetegn, og ble opprinnelig anlagt i 1681, selv om dagens bro ble bygget i 1861. Den søte broen kalles også «Lykkens portal».

3. Rockheim. Rockheim Norges nasjonalmuseum for populærmusikk. Her kan du bli med på en reise gjennom nyere norsk musikkhistorie. I Rockheims Hall of Fame finner du blant annet storheter som A-Ha, Alf Prøysen, Wenche Myhre, Åge Alexandersen, Jahn Teigen og Inger Lise Rypdal.

4. Ringve Museum. Ringve Museum er Norges nasjonale museum for musikk og musikkinstrumenter. Museet befinner seg i en av de gamle lystgårdene på Lade i Trondheim i nydelige omgivelser. Selve bygningen er omkranset av en vakker botanisk hage på 130 dekar.

5. Kristiansten Festning. Dette er et ypperlig sted å se på solnedgangen, da festningen byr på en helt unik utsikt. Festningen ble bygget mellom 1682 og 1684, og byr på mye spennende historie. Det er også muligheter for å ta en matbit innendørs. “En av Trondheims skjulte perler”, skriver en bruker på TripAdvisor.

6. Tyholttårnet. Dette er også et nydelig utsiktspunkt. Fra toppen av tårnet kan du se hele Trondheim by, og det finnes også en restaurant i toppen av tårnet.

7. Munkholmen. Munkholmen er en liten øy som ligger to kilometer utenfor Trondheim sentrum. Her kan du bade, sole deg og ha piknik om sommeren. Øya har tidligere fungert som rettersted, fengsel, forvarsfestning og kloster, men brukes nå kun som friluftsområde

8. Pirbadet. Trondheim kan by på Norges største innendørs badeanlegg stappfullt av moro for de minste – og ikke minst for de store.

9. Erkebispegården. Norges eldste eksisterende profane steinbygning er definitivt verdt et besøk, uavhengig av om du er interessert i historie eller ikke. De eldste delene av gården er fra rundt år 1200.

10. Vitensenteret i Trondheim. Dette er et populærvitenskapelig opplevelsessenter som ønsker å inspirere til nysgjerrighet og skaperglede blant barn og unge. Her spirer våre framtidige forskere! 

Gamle Bybro. Foto: Pixabay

Høst i Trondheim. Foto: FOAP, Visitnorway.com

Nidarosdomen. Foto: Pixabay

Fra bydelen Solsiden. Foto: CH, Visitnorway.com

Lukk »

Søk reise