Skip to main content

Reise til Maldivene | Bestill ferien hos Bennett Ferie

strand-reethi-beach-resort-maldivene
skilpadde-dykking-snorkling-maldivene
bad-hav-maldivene-sydentur
strand-relax-reethi-beach-resort-maldivene
reethi-beach-resort-oversikt
coctail-strand-maldivene-sydentur
spasertur-strand-maldivene-sydentur

Maldivene - et skikkelig ferieparadis i Det indiske hav. En reise til Maldivene byr på fantastiske kritthvite strender, krystallklart vann og herlige turkisblå laguner - en sydentur med det lille ekstra. Her kan du nyte deilig avslappende ferie hvor mesteparten av aktiviteten og underholdningen dreier seg om livet under havoverflaten. Rusle barbeint i strandkanten og snorkle rundt i fargesprakende laguner.

Reiseforslag og priseksempel | Reise til Maldivene, 10. - 19. mars 2020:  

Fly Oslo - Maldivene (Male) t/r, transport med sjøfly og speedbåt fra flyplassen til hotellet, 8 netter på 4 - stjerners Reethi Beach Resort med all inklusive. Hotellet ligger på en bitteliten øy i Baa Atoll. De elegante villaene er bygget med naturlige materialer i typisk Maldivene-stil med høy komfort i fantastiske omgivelser. Hotellet ligger på stranden. Obligatorisk å samtidig bestille transfer fra flyplassen i Male. 

Vårt priseksempel gjelder reise 10. - 20. april, avreise 10. april med ankomst til Maldivene 11. april, retur 19. april med ankomst Oslo 20. april.    

Fra 35.195,-

  • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler rom
  • Fly Oslo - Male t/r (QR-W), bagasje inkl.
  • Transfer flyplass - hotell t/r (sjøfly+speedbåt)
  • 8 netter på Reethi Beach Resort (SH)
    •  Villa
    • All inclusive
  • Alle kjente skatter og avgifter

Andre priser fra andre norske avreiseflyplasser og på andre bostedsalternativer. Tillegg for ekstra netter.    

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. 

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt med våre reiseeksperter

Sjekk også reise til Mauritius

Reise til Maldivene

Maldivene er en klynge av små øyer i Det indiske hav, og landet består for det meste av vannet mellom dets 1.190 øyer, hvorav ca 90 er utviklet som turiststeder. Maldivene består av 26 atoller som har levende korallrev med et variert og rikt liv under vann, med tropisk fisk i alle farger, havskildpadder, hvaler og delfiner. Det er det lavest beliggende landet i verden, med en gjennomsnittlig høyde på bare ca 5 meter over havet. Maldivene byr på fantastiske laguner beskyttet av korallrev og andre atoller og flotte strender og er kjent for sine gode dykke- og snorkle muligheter og andre vannsportaktiviteter. 

Maldivene har tropisk monsunklima med 2 sesonger, den tørre sesongen med lite regn og lavere luftfuktighet som varer fra desember til april, og den våte sesongen preget av sterkere vind og mer regn som varer fra april til desember. Høysesong er ikke overraskende i den tørre sesongen, fra desember til april. Man flyr inn til "hovedøya" Male, og derifra kommer man seg videre til sin resort med enten speedbåt eller sjøfly. NB - transport fra flyplass til hotellet må forhåndsbestilles! 

Maldivene byr på en rolig og avslappende "sydenferie" i billedskjønne, varme omgivelser og er for deg som liker å slappe av og roe helt ned. Hvis du ønsker deg "litt av hvert" i ferien så kan vi foreslå at du kombinerer et opphold på Maldivene med f.eks. en stopover i Dubai. Vi hjelper deg med å sette sammen drømme-kombinasjonen. 

Opplev det fantastiske livet under havoverflaten

Villa, Rethi Beach Resort, Maldivene. Foto: WebBeds

Rom, Rethi Beach Resort, Maldivene. Foto: WebBeds

Lukk »

Søk reise