Skip to main content

Reise til Maldivene | Bestill ferien hos Bennett

restaurant-strand-palmer-sun_island_resort_spa-maldivene
skilpadde-dykking-snorkling-maldivene
bad-hav-maldivene-sydentur
solnedgang-restaurant-hus_paa_paaler-sun_island_resort_spa-maldivene
sun_island_resort_spa-maldivene-strand-turkis-hav
coctail-strand-maldivene-sydentur
spasertur-strand-maldivene-sydentur

Maldivene - et skikkelig ferieparadis i Det indiske hav. En reise til Maldivene byr på fantastiske kritthvite strender, krystallklart vann og herlige turkisblå laguner - en sydentur med det lille ekstra. Her kan du nyte deilig avslappende ferie hvor mesteparten av aktiviteten og underholdningen dreier seg om livet under havoverflaten. Rusle barbeint i strandkanten og snorkle rundt i fargesprakende laguner.

Reiseforslag og priseksempel | Reise til Maldivene, 8. - 17. mars 2022:  

Fly Oslo - Maldivene (Male) t/r, transport med sjøfly og speedbåt fra flyplassen til hotellet, 8 netter på 5 - stjerners Sun Island Resort & Spa med all inklusive. Et meget godt likt hotell som ligger 50 m fra stranden på sørkysten av Nalaguraidhoo. Obligatorisk å samtidig bestille transfer fra flyplassen i Male. 

Vårt priseksempel gjelder reise 8. - 17. mars 2020, avreise 8. mars med ankomst til Maldivene 9. mars, retur 17. mars med ankomst Oslo 18. mars.    

Fra 33.795,-

  • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler rom
  • Fly Oslo - Male t/r (TK-U), bagasje inkl.
  • Transfer flyplass - hotell t/r (sjøfly+speedbåt)
  • 8 netter på Sun Island Resort & Spa (SH)
    •  Villa med hageutsikt
    • All inclusive
  • Alle kjente skatter og avgifter

Andre priser fra andre norske avreiseflyplasser og på andre bostedsalternativer. Tillegg for ekstra netter og andre romstyper.    

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. 

Frister det å reise til Maldivene? Ta kontakt med våre reiseeksperter

Sjekk også reise til Mauritius

Reise til Maldivene

Maldivene er en klynge av små øyer i Det indiske hav, og landet består for det meste av vannet mellom dets 1.190 øyer, hvorav ca 90 er utviklet som turiststeder. Maldivene består av 26 atoller som har levende korallrev med et variert og rikt liv under vann, med tropisk fisk i alle farger, havskildpadder, hvaler og delfiner. Det er det lavest beliggende landet i verden, med en gjennomsnittlig høyde på bare ca 5 meter over havet. Maldivene byr på fantastiske laguner beskyttet av korallrev og andre atoller og flotte strender og er kjent for sine gode dykke- og snorkle muligheter og andre vannsportaktiviteter. 

Maldivene har tropisk monsunklima med 2 sesonger, den tørre sesongen med lite regn og lavere luftfuktighet som varer fra desember til april, og den våte sesongen preget av sterkere vind og mer regn som varer fra april til desember. Høysesong er ikke overraskende i den tørre sesongen, fra desember til april. Man flyr inn til "hovedøya" Male, og derifra kommer man seg videre til sin resort med enten speedbåt eller sjøfly. NB - transport fra flyplass til hotellet må forhåndsbestilles! 

Maldivene byr på en rolig og avslappende "sydenferie" i billedskjønne, varme omgivelser og er for deg som liker å slappe av og roe helt ned. Hvis du ønsker deg "litt av hvert" i ferien så kan vi foreslå at du kombinerer et opphold på Maldivene med f.eks. en stopover i Dubai. Vi hjelper deg med å sette sammen drømme-kombinasjonen. 

Opplev det fantastiske livet under havoverflaten. Foto: Pixabay

Water Villas på Sun Island Resort & Spa. Foto: WebBeds

Lunsj her.. Foto: WebBeds

Massasje her.. Foto: WebBeds

Og en dukkert her. En helt grei ettermiddag:-) Foto: WebBeds

Lukk »

Søk reise