Skip to main content

Reise til Maldivene | Bestill ferien hos Bennett Ferie

strand-hav-palmer-maldivene
bar-centara_ras_fushi_resort_and_spa-maldivene
basseng-solsenger-centara_ras_fushi_resort_and_spa
maldivene-centara_ras_fushi_resort_and_spa-bananaboat
dykking-centara_ras_fushi_resort_and_spa-maldivene
gyn-centara_ras_fushi_resort_and_spa-maldivene
katamaran-centara_ras_fushi_resort_and_spa-maldivene
lounge-ute-centara_ras_fushi_resort_and_spa-maldivene
middag-centara_ras_fushi_resort_and_spa-maldivene
restaurant-centara_ras_fushi_resort_and_spa-maldivene
strand-aktiviteter-centara_ras_fushi_resort_and_spa-maldivene
strand-centara_ras_fushi_resort_and_spa-maldivene
surfboard-relax-centara_ras_fushi_resort_and_spa-maldivene
terrasse-villa-centara_ras_fushi_resort_and_spa-maldivene
water-villa-centara_ras_fushi_resort_and_spa-maldivene
water-villa-trapp-centara_ras_fushi_resort_and_spa-maldivene

Maldivene - et skikkelig ferieparadis i Det indiske hav. En reise til Maldivene byr på fantastiske kritthvite strender, krystallklart vann og herlige turkisblå laguner - en sydentur med det lille ekstra. Her kan du nyte deilig avslappende ferie hvor mesteparten av aktiviteten og underholdningen dreier seg om livet under havoverflaten. Rusle barbeint i strandkanten og snorkle rundt i fargesprakende laguner.

Reiseforslag og priseksempel | Reise til Maldivene, 18. - 28. november:  
Fly Oslo - Maldivene (Male) t/r, transport med speedbåt fra flyplassen til hotellet, 8 netter på 5 - stjerners Centara Ras Fushi Resort and Spa med all inklusive. Et meget godt likt hotell og en resort kun for voksne. Resorten ligger på en øy i Maldivene, i North Male Atoll og tilbyr enkel adgang til stranden. Ligger 13 kilometer fra hovedstadsøya Male. På hotellet er det 24-timers resepsjon, WiFi, restaurant, bar, svømmebasseng, spa, treningssenter, massasjeservice (mot betaling), flyplass transfer med båt, dykkesenter og vannsportssenter. Rommene har aircondition, takvifte, minibar, kaffe-/tekoker, kabel/satellitt-TV, telefon, WiFi og bad med hårføner.

Vårt priseksempel gjelder reise 18. - 27. november, avreise 18. november med ankomst til Maldivene 19. november, retur natt til 28. november med ankomst Oslo 28. november på formiddagen.     

Fra 50.995,-

Prisen inkluderer: 

  • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler rom
  • Fly Oslo - Male t/r (TK/PPPP), bagasje inkl.
  • 8 netter på Centara Ras Fushi Resort and Spa (19. - 27/11, Sembo)
    •  Villa - beach
    • Transfer included (båt - 155 USD pr. person)
    • All inclusive
  • Alle kjente skatter og avgifter

Andre priser fra andre norske avreiseflyplasser og på andre bostedsalternativer. Tillegg for ekstra netter og andre romstyper.    

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. 

Frister det å reise til Maldivene? Ta kontakt med våre reiseeksperter

Sjekk også reise til Mauritius

Reise til Maldivene
Maldivene er en klynge av små øyer i Det indiske hav, og landet består for det meste av vannet mellom dets 1.190 øyer, hvorav ca 90 er utviklet som turiststeder. Maldivene består av 26 atoller som har levende korallrev med et variert og rikt liv under vann, med tropisk fisk i alle farger, havskildpadder, hvaler og delfiner. Det er det lavest beliggende landet i verden, med en gjennomsnittlig høyde på bare ca 5 meter over havet. Maldivene byr på fantastiske laguner beskyttet av korallrev og andre atoller og flotte strender og er kjent for sine gode dykke- og snorkle muligheter og andre vannsportaktiviteter. 

Maldivene har tropisk monsunklima med 2 sesonger, den tørre sesongen med lite regn og lavere luftfuktighet som varer fra desember til april, og den våte sesongen preget av sterkere vind og mer regn som varer fra april til desember. Høysesong er ikke overraskende i den tørre sesongen, fra desember til april. Man flyr inn til "hovedøya" Male, og derifra kommer man seg videre til sin resort med enten speedbåt eller sjøfly. NB - transport fra flyplass til hotellet må forhåndsbestilles! 

Maldivene byr på en rolig og avslappende "sydenferie" i billedskjønne, varme omgivelser og er for deg som liker å slappe av og roe helt ned. Hvis du ønsker deg "litt av hvert" i ferien så kan vi foreslå at du kombinerer et opphold på Maldivene med f.eks. en stopover i Dubai. Vi hjelper deg med å sette sammen drømme-kombinasjonen. 

Opplev det fantastiske livet under havoverflaten. Foto: Pixabay

Basseng og strand. Foto: WebBeds

Det finnes verre omgivelser for filmkveld... Foto: WebBeds

Oversiktsbilde over hotellområdet. Foto: WebBeds

Den flotte stranden. Foto: WebBeds

Lukk »