Skip to main content

Reise til Los Angeles | Bestill hos Bennett

storbyferie-fly-hotell-los-angeles-hollywood
storbyferie-fly-hotell-los-angeles-beach
storbyferie-fly-hotell-los-angeles-beverly-hills
storbyferie-fly-hotell-los-angeles-downtown
storbyferie-fly-hotell-los-angeles-hollywood-sign
storbyferie-fly-hotell-los-angeles-malibu
storbyferie-fly-hotell-los-angeles-strand

Reise til Los Angeles! En storbyferie i Los Angeles tilbyr alt fra strandpromenader til downtown med designkafeer, kunstmuseeum, gatemote og livemusikk. Bestill reisen hos Bennett, ditt lokale reisebyrå. 

Den ikoniske storbyen Los Angeles og området rundt er så absolutt verdt et besøk. Enten som en ferie i seg selv, eller som et utgangspunkt for reiser i California og det vestlige USA. Metroen gjør at det er enkelt å komme seg rundt i de forskjellige områdene i byen. Vi hjelper deg gjerne med bestilling av leiebil!

Du må jo innom Hollywood, og i Universal studios kan man lett bruke en dag av ferien. Los Angeles er kjente for sine strandpromenader, og den mest kjente er kanskje Venice Beach. Santa Monica har strender og Santa Monica Pier. I Anaheim ligger blant annet Disneyland. I denne byen er nok å finne på!

Priseksempel | Reise til Los Angeles:   

Fly Oslo – Los Angeles t/r, bo 7 netter på 3+ – stjerners Knotts Berry Farm Resort Hotel, et sjarmerende storbyhotell nær kjente fornøyelsesparker i Vestre Anaheim. 

Fra 10.295,- for reise 8. - 15. februar 2022

  • Prisen er pr. person når 2 reiser sammen
  • Fly Oslo – Los Angeles t/r (SK-L), inkl. bagasje
  • 7 overnattinger i dobbeltrom, ingen måltider inkl. (SH)
  • Alle kjente skatter og avgifter

Vi kan også ordne privat transfer fra flyplassen til de fleste hoteller, billetter til konserter, utflukter, sightseeing og mye mer. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. 

Frister det med en reise til Los Angeles? Ta kontakt - vi hjelper deg!

Santa Monica Pier. Foto: Pixabay

Lukk »

Søk reise