Skip to main content

Reise til Los Angeles | Bestill hos Bennett Ferie

palmer-boligomraade-skyskrapere-los_angeles
santa_monica-pier-strand-los_angeles
storbyferie-fly-hotell-los-angeles-beach
storbyferie-fly-hotell-los-angeles-beverly-hills
storbyferie-fly-hotell-los-angeles-downtown
storbyferie-fly-hotell-los-angeles-hollywood-sign
storbyferie-fly-hotell-los-angeles-hollywood
storbyferie-fly-hotell-los-angeles-malibu
storbyferie-fly-hotell-los-angeles-strand

Reise til Los Angeles! En storbyferie i Los Angeles tilbyr alt fra strandpromenader til downtown med designkafeer, kunstmuseeum, gatemote og livemusikk. Bestill reisen av erfarne reisekonsulenter hos reisebyrået Bennett Ferie, en partner i verdens største reisebyråkjede.  

Den ikoniske storbyen Los Angeles og området rundt er så absolutt verdt et besøk. Enten som en ferie i seg selv, eller som et utgangspunkt for reiser i California og det vestlige USA. Metroen gjør at det er enkelt å komme seg rundt i de forskjellige områdene i byen. Los Angeles er stor, og det er ikke noe "sentralt" sted å bo hvor du er i nærheten av alle severdigheter. Du må regne med å måtte bruke offentlig transport eller leiebil for å komme deg rundt. Vi hjelper deg gjerne med bestilling av leiebil!

Du må jo innom Hollywood, og i Universal studios kan man lett bruke en dag av ferien. Los Angeles er kjente for sine strandpromenader, og den mest kjente er kanskje Venice Beach. Santa Monica har strender og Santa Monica Pier. I Anaheim ligger blant annet Disneyland. I denne byen er nok å finne på!

Priseksempel | Reise til Los Angeles:  
Fly Oslo – Los Angeles t/r, bo 7 netter på 3 – stjerners Normandie, et enkelt men godt likt hotell med karakteren 4.5 av 5 mulige på Tripadvisor. Ligger 1 km fra Wilshire T-banestasjon, 4,5 km fra en golfbane, 6,5 km fra Los Angeles bysentrum og 10 km fra Beverly Hills. Pris i standard dobbeltrom.
Fra 14.595,- for reise 7. - 14. november (BA-SOOS)

Fly Oslo – Los Angeles t/r, bo 7 netter på 4 – stjerners Petit Ermitage, et lunt og stilig hotell som har karakteren 4.5 av 5 mulige på Tripadvisor. Hotellet har basseng. Når du bor på Petit Ermitage i West Hollywood (Beverly Hills - West Hollywood), er du bare et par minutter unna Farmers Market og TCL Chinese Theatre. Priseksempel i juniorsuite. 
Fra 18.495,- for reise 7. - 14. november (BA-SOOS)

Prisen inkluderer: 

  • Prisen er pr. person når 2 reiser sammen
  • Fly Oslo – Los Angeles t/r, inkl. bagasje
  • 7 overnattinger i dobbeltrom, ingen måltider inkl. (SH)
  • Alle kjente skatter og avgifter

Vi kan også ordne privat transfer fra flyplassen til de fleste hoteller, billetter til konserter, utflukter, sightseeing og mye mer. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. 

Frister det med en reise til Los Angeles? Ta kontakt - vi hjelper deg!

Det flotte basseng- og uteområde på Petit Ermitage i Los Angeles. Foto: WebBeds

Bar/Lounge på Petit Ermitage i Los Angeles. Foto: WebBeds

Resepsjon/lounge på Hotel Normandie i Los Angeles. Foto: WebBeds

Santa Monica Pier. Foto: Pixabay

Lukk »