Skip to main content

Reise til Legoland | Bestill ferien hos Bennett Ferie

billund-legoland-ninjago
billund-lalandia-basseng
billund-lalandia-winterworld
billund-legoland-ninjago-face
legoland-billund-tommerrenna

Dra til Danmark og opplev den fantastiske verden i LEGOLAND® Billund Resort. Bor du på Lalandia Billund har du gangavstand til LEGOLAND®, og du bor ved (og har inngang inkludert) til skandinavias største badeland. Bestill reisen hos reisebyrået Bennett Ferie, en partner i verdens største reisebyråkjede. 

Priseksempel | Reise til Legoland, 13. - 16. juli: 

Fly Oslo - Billund t/r, bo 3 netter på 4 - stjerners Lalandia i Billund, et familievennlig bosted med masse aktiviteter, og bare 10 minutters gange til Legoland.

Fra 4.210,-

Prisen inkluderer: 

  • Pris pr. pers. når 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) reiser sammen
  • Direktefly Oslo - Billund t/r (DY/XV), bagasje inkl. 
  • Overnatting i Classic 4, 2 soverom. Ingen måltider. (Sembo)
  • Sluttrengjøring inngår
  • Inngang til Lalandia under hele oppholdet
  • Alle kjente skatter og avgifter

Andre priser fra andre avreiseflyplasser. Tillegg for andre hustyper, tillegg for lengre opphold. Via oss kan du også kjøpe inngangsbilletter til Legoland. Dette tilbudet er med fly til Billund, vi hjelper deg også hvis du vil bruke bil og ferge! Pris for kun overnatting og inngang til Lalandia fra 13. - 16. juli koster 9.575,- for 4 personer pr. 15/2. Ev. kampanjerabatter er fratrukket i priseksemplet ovenfor. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. 

Frister det med en reise til Legoland og Billund? Ta kontakt - vi hjelper deg!

Legoland
LEGOLAND® Billund Resort har mer enn 50 attraksjoner for barn og barnefamilier. Uansett om du foretrekker, fart, action eller mer rolig hygge er det masse moro og opplevelser for hele familien. Her finner du de mest fantastiske byggverk av legoklosser, 4D filmer, Pirate Lagoon og andre flotte, spennende og fartsfyllte attraksjoner for store og små! 

Merk! Sjekk åpningstidene i Legoland før du bestiller reisen! Første ordinære  åpningsdag i 2023 er 1. april og siste er 31. oktober, men med noen stengte dager innimellom. I tillegg er det åpent helgene 3. - 5. november og 24. - 26. november samt alle helger i desember; 1. - 3. desember, 8. - 10. desember, 15. - 17. desember, 22. - 23. desember samt i romjulen fra 27. til 31. desember.  

Vi anbefaler at dere tar dere en tur til Givskud Zoo (Løveparken) når dere først er i området! Dette er en kjempeflott dyrepark, og vi er sikre på at både du og barna synes det er spennende å kjøre rundt blant løvene... Vi hjelper deg gjerne med å bestille leiebil, eller bare overnatting (og ev. ferge) hvis du ønsker å kjøre egen bil istedenfor å fly. 

Lalandia Billund. Foto: Sembo

Lukk »