Skip to main content

Reise til Legoland | Bestill ferien hos Bennett Ferie

billund-legoland-ninjago
billund-lalandia-basseng
billund-lalandia-winterworld
billund-legoland-ninjago-face
legoland-billund-tommerrenna

Dra til Danmark og opplev den fantastiske verden i LEGOLAND® Billund Resort. Legoland har 50-års jubileum i 2018 og masse morsomt er på gang! Akkurat nå er det høstkampanje på LEGOLAND®, bo 3 netter og betal kun for 2 på utvalgte datoer (også andre tilbud med frinetter). Begrenset antall plasser. Bestilles senest 2. november. Reis til Danmark og opplev høstferien og Halloween i LEGOLAND® Billund Resort.

Reiseforslag og priseksempel | Reise til Legoland i høstferien (uke 40), 30. september - 3. oktober: 

Fly Oslo - Billund t/r, bo 3 netter på 4 - stjerners Lalandia i Billund, et familievennlig bosted med masse aktiviteter, og bare 10 minutters gange til Legoland.

Fra 3.390,-

  • Pris pr. pers. når 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) reiser sammen
  • Direktefly Oslo - Billund t/r (DY-MX)
  • Overnatting i Classic 4, 2 soverom. Ingen måltider. (Sembo)
  • Inngang til Lalandia under hele oppholdet
  • Alle kjente skatter og avgifter

Tillegg fra andre avreiseflyplasser, tillegg for lengre opphold. Via oss kan du også kjøpe inngangsbilletter til Legoland. Dette tilbudet er med fly til Billund, vi hjelper deg også hvis du vil bruke bil og ferge! 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder.
Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. 

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt, så hjelper vi deg!

I forbindelse med jubileet oppgraderer de gjestefavoritten LEGOREDO® Town. Området utvides med 2500m2 og får blant annet en ny sklie for de minste, Flyvende Ørn. I tillegg får klassikeren LEGO® Canoe (tømmerrenna) en oppgradering slik at hvin og vannsprut er sikret for mange år fremover. I tillegg vil en rekke nye LEGO modeller flytte inn. 

Legoland byr på morsomme opplevelser for hele familien! Her finner du de mest fantastiske byggverk av legoklosser, 4D filmer, Pirate Lagoon og andre flotte, spennende og fartsfyllte attraksjoner for store og små! I 2018 åpner Legoland sesongen 24. mars, og de holder åpent helt til 28. oktober. 

Vi anbefaler at dere tar dere en tur til Givskud Zoo (Løveparken) når dere først er i området! Dette er en kjempeflott dyrepark, og vi er sikre på at både du og barna synes det er spennende å kjøre rundt blant løvene... Vi hjelper deg gjerne med å bestille leiebil, eller bare overnatting (og ev. ferge) hvis du ønsker å kjøre egen bil istedenfor å fly. 

Lukk »

Søk reise