Skip to main content

Storbyferie i Krakow | Bestill reisen hos Bennett Ferie

torg-hesteskyss-krakow

Stadig flere får øynene opp for å reise til Krakow pga de gode prisene, den korte reisetiden og den flotte byen med alt den har å tilby. Krakow - perfekt for en storbyferie. Legg inn noen dager i Krakow i sommerferien. 

Priseksempel | Reise til Krakow m. fly fra Oslo og 2 netter på hotell: 

Bo på 3 – stjerners Regent, et godt likt hotell med sentral beliggenhet. 

Fra 2.095,- for reise 13. - 15. mars 2021

  • Pris pr. person når 2 reiser sammen
  • Fly Oslo – Krakow t/r (DY/X), bagasje og seteplassering inkl.
  • Overnatting i delt dobbeltrom, frokost inkl. (SH)
  • Alle kjente skatter og avgifter

Andre priser fra andre avreisebyer, tillegg for ekstra netter, singelrom og hotell med høyere standard. Vi kan tilby transport flyplass - hotell t/r mot tillegg.  

Vi kan også ordne privat transfer fra flyplassen til de fleste hoteller, billetter til arrangementer, utflukter og annet. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. 

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt - vi hjelper deg!

Krakow | Unesco verdensarvliste

Få med deg 3 UNESCO Verdensarvsteder på en storbyferie - Krakows vakre gamleby, de imponerende saltgruvene i Wieliczka (ca 10 km fra byen) og et besøk i konsentrasjonsleirene Auschwitz Birkenau. Auschwitz Birkenau ligger ca en times kjøretur utenfor byen, og ett besøk der er en mektig og lærerik opplevelse. 

Gamlebyen i Krakow er veldig koselig og du kan for eksempel rusle over et av Europas største middelaldertorg, Rynek Glowny. I de mange små gatene som går ut fra torvet kan du utforske Gamlebyens arkitektoniske, historiske og kunstneriske perler. 

Høy kvalitet til lave priser setter Krakow på listen som en av Europas mest attraktive matbyer. Krakow tilbyr alt fra gamle, kommunistiske Melkebarer til gourmetmat for folket. 

Auschwitz Birkenau - en mektig og lærerik opplevelse

Saltgruvene i Wieliczka

Gatebilde fra Gamlebyen i Krakow

Lukk »

Søk reise