Skip to main content

Reise til Kiew med SAS | Bestill reisen hos Bennett

kyiv-pechersk-lavra-kirke-klosteromrade-unesco
storbyferie-kiev-andrews-descent
storbyferie-gate-sentrum-kiev
sentrum-kiev-storbyferie
kyiv-pechersk-lavra-kirke-unesco
st-sophia-katedral-kiev-reise
st-vladimirs-katedral-kiev-storbyferie
st-michaels-golden-domed-monastery
opera-kiev-storbyferie
tsjernobyl-ukraina

Reis på storbyferie til vakre Kiev, byen som regnes som et av Øst-Europas viktigste kultur- og industrisentre. Nå kan du fly direkte med SAS mellom Oslo og Kiev, noe som gjør reisen fra Norge til Ukraina enklere. Kiev er en flott by hvor du blant annet kan besøke Pechersk Lavra og St. Sofia-katedralen, begge kirker på UNESCOs liste over verdens kultur- og naturarvsteder. Fra Kiev kan man også ta en utflukt til Tsjernobyl. Bestill reisen hos Bennett, ditt lokale reisebyrå. 

Priseksempel | Reise til Kiev, reise 12. - 17. mars: 

Fly Oslo - Kiev t/r med SAS direktefly, 5 netter på 5 - stjerners Opera Hotel

Fra 9.795,-

  • Pr. person når 2 deler dobbeltrom
  • Direktefly Oslo - Kiev t/r med SAS (TL), bagasje inkl. 
  • Transport flyplass - hotell t/r (SH)
  • 5 netter i dobbeltrom, frokost inkl. (SH)
  • Alle kjente skatter og avgifter

Andre priser fra andre avreiseflyplasser. Tillegg for andre romtyper, ekstra netter og hotell med høyere standard. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. 

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt - vi hjelper deg

Reise til Kiev

Kiev er en vakker by, med det store torget Maydan Nezalezhnosti og hovedgaten Kreshchatyk som midtpunkt. Byen byr på gode shoppingmuligheter, et bra restaurantliv og et flott kulturliv. For oss nordmenn vil Kiev fremstå som en svært eksotisk by, med gyldne løkkupler og kyrilisk alfabet. 

Området rundt Andrews Descent (Andriyivski Uzviz) er et hyggelig område som sammenlignes med Paris' Montmartre og som ligger i en skråning mellom byens nye og gamle bydel. 

Kiev er en stor by med en rekke severdigheter og attraksjoner, ikke minst finnes det mange kirker og praktbygg. Her er det bare å finne frem kameraet og gode sko! 2 av attraksjonene står på Unesco's verdensarvliste: 

  • En av Kievs fremste attraksjon for både turister og pilgrimmer er det gamle klosterområdet Lavra. I den ortodokse kirke er Lavra nærmest like hellig som hva St. Peterskirken i Vatikanet er for den katolske kirke. Det egentlige navnet er Kyivo-Perchers'ka Lavra, som fritt kan oversettes med Kievs Grottekloster.
  • St. Sophia katedralen, Kievs eldste kirke , er nesten 1000 år gammel, og ble bygget av prins Yaroslav den Vise som ligger begravet inne i kirken. St. Sophia er oppkalt etter Hagia Sofia i Istanbul og har mye av den samme bysantinske arkitekturen. Klokketårnet ved siden av er 76 meter høyt, og fra toppen har du en strålende utsikt over området.

Hotel Opera: har 5 - stjerner og ligger ca 1 km fra bysentrum og hovedgaten i Kiev – Kreshchatik. På hotellet er det business senter med konferanse og møterom, helse og skjønnhetssalong, kasino, barnevakt, valuta veksling, gavebutikk, rom service (24-timer), legehjelp, frisør og parkering. Restauranten La Scala serverer italienske og ukrainske retter. I Bellinis Bar kan du kose deg med fine sigarer og cocktailer. Godt utstyrte rom med blant annet satellitt-TV, mini bar og trådløs Internett forbindelse mot ekstra gebyr. Alle rommene har også hårtørker, morgenkåper og tøffler. Adresse: Khmelnitskogo Street 53 B, 01054, Kiev, Ukraine.

Kiev ligger ved elven Dnepr. Foto: Pixabay

Kiev en vinter/høstdag. Foto: Pixabay

Kiev og elven Dnepr en sommerdag. Foto: Pixabay

Krigsminnesmerker i Eternal Glory Park i Kiev. Foto: Pixabay

Lukk »

Søk reise