Skip to main content

Fort Lauderdale - flotte strender og utfluktsmuligheter

strand-livvakttarn-fort-lauderdale-florida
cityscape-fort_lauderdale
ocean-drive-miami
fiske-florida-fort_lauderdale
kanaler-fort-lauderdale-florida
palme-skyskraper-fort_lauderdale
park-palmer-kanal-skyskrapere-fort_lauderdale
fort_lauderdale-strand
strand-fort_lauderdale-florida
utflukt-everglades-florida-familieferie

Reis til Fort Lauderdale i Florida - et flott og populært sted å feriere. I Fort Lauderdale er det en herlig strand og strandpromenade omgitt av palmer, flotte hvite strender som strekker seg både nord og sør for byen. Når du i tillegg til lekre strender kan nyte deilig mat fra ett flerkulturelt kjøkken, shoppe prisgunstige merkeklær på outlet'en Sawgrass Mills (kanskje reise og få med deg Black Friday?), velge blant et stort utvalg aktiviteter som blant annet havfiske, og ha utfluktsmuligheter til både Miami og Everglades innen kort rekkevidde, da forstår vi hvorfor mange velger å legge ferien sin til Fort Lauderdale. Bestill reisen til Florida hos erfarne reisekonsulenter i reisebyrået Bennett Ferie. 

Priseksempel | Reise til Fort Lauderdale, fly Oslo - Miami t/r og 7 netter på hotell:  
4 - stjerners B Ocean Resort Fort Lauderdale. Et meget godt likt moderne strandhotell, har 4,5 av 5 mulige poeng på Tripadvisor. Flott beliggenhet rett ved hav, strand og lokale attraksjoner.

Fra 17.595,- for reise 5. - 12. juli (LH/UA-QQWW)
Fra 13.250,- for reise 21. - 28. november (BA-SOOS)

Prisen inkluderer:    

  • Pris pr. person når 2 reiser sammen
  • Fly Oslo – Miami t/r inkl. bagasje
  • 7 netter i delt dobbeltrom, ingen måltider (SH)
  • Alle kjente skatter og avgifter

Andre priser fra andre avreiseflyplasser og på andre datoer. Tillegg for obligatorisk resort fee. Tillegg for ekstra netter. Vi kan også ordne med leiebil (fra ca 6.000,- pr. uke), privat transfer fra flyplassen til de fleste hoteller, billetter til konserter, utflukter, sightseeing, cruise og mye mer. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. 

Høres det fristende ut å reise til Fort Lauderdale? Ta kontakt - vi hjelper deg!

Ferie i Florida
Florida er en fantastisk stat å feriere i, med mange muligheter! Fornøyelsesparker, nasjonalpark, shopping, Miami, strender og meget gode muligheter for å reise på cruise. Se våre Florida tips. 

Skal du til Fort Lauderdale er det som oftest best å fly inn til Miami og kjøre derifra, priser på leiebil er gode og i Florida, som i USA for øvrig, er det godt tilrettelagt for deg som har bil. Du kan også fly inn til flyplassen i Fort Lauderdale, men da må man ofte ha 2 mellomlandinger, i stedenfor bare en til Miami. 

Avstander - Florida er kanskje større enn du tror, men har likevel overkommelige avstander hvis man ønsker å få med seg mye på en gang. Mellom Fort Lauderdale og Miami er det ca 45 minutters kjøretur, og ønsker du å kombinere med fornøyelsesparker i Orlando er det i overkant av 4 timers kjøring (anbefaler overnatting). 

B Ocean Resort Fort Lauderdale. Foto: WebBeds

Rom, B Ocean Resort, Fort Lauderdale. Foto: WebBeds

Lukk »