Skip to main content

Langweekend i livlige Dublin | Bestill hos Bennett

temple-bar-dublin-storbyferie
dorer-dublin-storbyferie
elven-liffey-dublin-storbyferie
hapenny-bridge-dublin
kveldsstemning-dublin-storbyferie

Ta med vennegjengen eller "klubben" på storbyferie til Dublin! I trivelige Dublin er pubene både konsertlokale, møteplass og spisested. Her møter du irene på hjemmebane og du opplever irsk stemning på sitt aller beste. Bestill reisen hos Bennett, ditt lokale reisebyrå. 

Priseksempel | Storbyferie i Dublin;       

Fly Oslo - Dublin t/r, bo på 4 - stjerners The Address Connolly (ex. The North Star Hotel), et moderne hotell ved siden av Connolly jernbanestasjon, bare 15 minutters gange fra Temple Bar.

Fra 6.590,-, reise helgen 13. - 17. mai 2022 (fredag - tirsdag)

  • Pris pr. person når 2 reiser sammen
  • Fly Oslo - Dublin t/r (SK/TTT), bagasje inkl.
  • Overnatting i delt dobbeltrom, frokost inkludert (SH)
  • Alle kjente skatter og avgifter

Andre priser fra andre avreisebyer. Tillegg for ekstra netter, singelrom og hotell med høyere standard.

Vi kan også ordne privat transfer fra flyplassen til de fleste hoteller, billetter til konserter, utflukter, sightseeing og mye mer. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. 

Høres det fristende ut? Prisene varierer fra en avreisedag til en annen. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

Dublin

Noen sier Dublin er Mini - London, med like bra shopping og uteliv, men med fordelen at alt er i gangavstand. Husk å smake det mørke Guinness-ølet og ta turen innom bryggeriet der det produseres.

Dublin har mye å by på, også når det gjelder mat. Enten om du vil kombinere pub-turen med et bedre måltid, spise en deilig brunsj, ha en romantisk middag eller er sugen på en skikkelig god pizza.

I bydelen Ranelagh som ligger like sør for sentrum ligger restaurantene og barene som perler på en snor nedover hovedgaten, og du vil lett kunne tilbringe en ettermiddag eller kveld her med en «pub crawl» fra bar til bar. Om du er sulten, bør du ta turen innom Host, hvor du opplegget er litt tapas-inspirert og du bestiller flere små retter som er ment til å deles.

Du kan kombinere pulserende Dublin med noen av de autentiske kystbyene. Mat og drikke står selvfølgelig høyt i kurs, og i kombinasjon med den fascinerende naturen, får du en ferie for livet! Pass på og besøk vakre områder som Waterford, Wexford og Sligo, og glem ikke byene Galway og Cork.

Lukk »

Søk reise