Skip to main content

Reise til Bodø | Bestill fly og hotell hos Bennett Ferie

fjord-fjell-bodo
hurtigruten-kai-bodo
midnattsol-mjelle-strand-reise-bodo
graffiti-bodo
nordlys-bodo-reise
restaurant-stott-brygge

I Bodø har du tilgang til både høyfjell og fjord. Tindebestigning i Børvasstindan, verdens sterkeste malstrøm Saltstraumen, det gamle handelsstedet på Kjerringøy og et levende bysentrum – Bodø er mer enn bare et stoppested på vei til Lofoten. Med Bodø som base kan du velge og vrake i opplevelser under nordlyset eller midnattsola. Ta deg en utepils eller et glass Chablis på kaia mens havørnene seiler over horisonten. Syng med på en konsert i byparken eller gå på shopping i byens kjøpesentra og små spesialbutikker. Alt med en storslått natur som bakteppe. Bestill reisen av erfarne reisekonsulenter hos reisebyrået Bennett Ferie. 

Bodø ligger på en halvøy og byr på et vidt spekter av aktiviteter. Padle kajakk under midnattssola, ta en tur med hurtigbåt gjennom den imponerende skjærgården eller fisk i Saltstraumen, verdens sterkeste malstrøm. På Kjerringøy kan du besøke norskekystens best bevarte handelssted, som er som hentet ut av en av Knut Hamsuns nordlandsromaner. Øya frister også med høye fjelltopper og hvite sandstrender.

Bodø by har rundt 50 000 innbyggere og er en av landets raskest voksende byer. Er du interessert i kunst og håndverk, har Bodø et variert utvalg av lokale kunstnere, glassblåsere, keramikere og smykkedesignere. Byen har et stort musikkmiljø som har produsert og fortsetter å oppdage nye talenter på lokalt, nasjonalt og internasjonalt nivå. I august trekker både Parkenfestivalen og Nordland Musikkfestuke tusenvis av publikummere.

Den nye trenden er overnattingssteder som nærmest går i ett med naturen, gjerne med fasader av glass slik at du kan komme så tett på vær og vind som mulig – døgnet rundt. Tenk urban design, men ute i havgapet. Eventyrer Børge Ousland har etablert seg i Steigen med sitt Manshausen, hvor glasshyttene har fått plass ute på svaberg og i naturlige hyller. Nærmere elementene kommer du ikke. Arctic Hideaway i havgapet på Fleinvær er et annet sted designet for at gjestene skal komme unna hverdagslig mas uten andre forstyrrelser enn midnattssol, måkeskrik og bølgeskvulp. Både Arctic Hideaway og Manshausen er tilgjengelig med båt fra Bodø. 

Bodø kan nås med fly, tog og båt og har gode forbindelser til resten av Nordland fylke. Herfra kan du også kjøre vakre Kystriksveien til Trondheim eller ta hurtigbåt over Vestfjorden til Lofoten.

Priseksempel | Reise til Bodø med fly Oslo - Bodø t/r, 2 netter på hotell:
Bo på 4 - stjerners Scandic Havet, Nord-Norges største konferansesenter og høyeste bygning, beliggende på kaien i Bodø. Hotellet tilbyr 360 graders utsikt over Bodø og havet.

Fra 3.350,-, reise 17. - 19. mars (SK-OO)
Fra 3.350,-, reise 12. - 14. mai (SK-OO)
Fra 3.450,-, reise 7. - 9. juli (SK-OO)

Prisen inkluderer: 

  • Pr. person når 2 deler dobbeltrom
  • Fly Oslo - Bodø t/r, bagasje inkl. 
  • 2 netter i dobbeltrom, frokost inkl. (SH)
  • Alle kjente skatter og avgifter

Andre priser fra andre avreiseflyplasser. Tillegg for andre romtyper, ekstra netter og hotell med høyere standard. Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. 

Frister det med en reise til Bodø? Ta kontakt

Saltstraumen - verdens sterkeste malstrøm. Foto: AdobeStock

Området er som skapt for en aktiv ferie. Foto: Innovation Norway, Terje Rakke, visitnorway.com

Vakkert på Kjerringøy. Foto: Innovation Norway, Terje Rakke, visitnorway.com

Lukk »

Søk reise