Skip to main content

Weekend i Berlin | Bestill reisen hos Bennett

selfie-brandenburger-tor-berlin-storbyferie
alexanderplatz-berlin-storbyferie
brandenburger-tor-berlin-storbyferie
gammelt-nytt-berlin-storbyferie
gendarmenmarkt-square-berlin-storbyferie
lobby-titanic-comfort-mitte-berlin-storbyferie
ost-berlin-storbyferie
rom-titanic-chausse-berlin-storbyferie
rom-titanic-gendarmenmarkt-berlin
titanic-gendarmenmarkt-hotel-berlin
restaurant-hotell-titanic_chausse-berlin

Reis på storbyferie til Berlin – Europas kreative Metropol: partyby, moteby, designby, musikkby og mye mer. Bestill fly og hotell hos Bennett, ditt lokale reisebyrå. 

Her har vi laget reiseforslag inkludert 3, 4 og 5 - stjerners hotell som har gode priser, super beliggenhet og som er godt likt blant gjestene.

Priseksempel på reise til Berlin | Fly Oslo - Berlin t/r, 2 netter på hotell, reise i helgen 6. - 8. mai 2022:     

3 - stjerners hotell: Titanic Comfort Mitte, i hjertet av Berlin, kun minutter fra Schlossplatz og Checkpoint Charlie-museet. Dette hotellet ligger i nærheten av Alexanderplatz og Brandenburger Tor.
Fra 2.810,- 

4 - stjerners hotell: Titanic Chausse Berlin, et par minutter unna Humboldtmuseet, og i nærheten av Riksdagsbygningen. Dette hotellet ligger i nærheten av Brandenburger Tor og Alexanderplatz. Slapp av på stedets spa, hvor du kan nyte kroppsbehandlinger og har tilgang til et helsestudio og et innendørs basseng. Dette hotellet har dessuten gratis wi-fi og concierge-tjenester. 
Fra 3.195,- 

5 - stjerners hotell: Titanic Gendarmenmarkt, et meget godt og sentralt beliggende hotell som tilbyr en rekke fasiliteter på stedet, inkludert gym, spa og tyrkisk bad. Dette stilfulle hotellet ligger i en i bygning fra det 18. århundre i det historiske området Gendarmenmarkt i Berlin. Hotellet tilbyr blant annet vaskeritjenester, concierge, romservice, betjent parkering og en døgnåpen resepsjon. Gjester som vil unne seg litt velvære kan besøke Befine Spa.  
Fra 3.795,- 

  • Pris pr. person når 2 reiser sammen
  • Fly Oslo – Berlin t/r (DY-XP), bagasje inkl. 
  • Overnatting i delt dobbeltrom, frokost inkl. (SH)
  • Alle kjente skatter og avgifter 

Tillegg fra andre avreisebyer, tillegg for ekstra netter, singelrom og hotell med høyere standard. Vi kan tilby transport flyplass - hotell t/r mot tillegg.  

Vi kan også ordne privat transfer fra flyplassen til de fleste hoteller, billetter til arrangementer, utflukter og annet. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. 

Frister det med en reise til Berlin? Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

Storbyferie i Berlin

Berlin er et kulturelt sentrum i Europa, med sine hippe subkulturer og sin turbulente historie. Byen er et eldorado for kunstnere fra hele verden.

Et utall spennende museer vitner om byens glansepoker innenfor kunst og kultur. De fleste av dem befinner seg i den østlige delen av byen, i nærheten av den flotte alleen Unter den Linden. Sjekk også ut East Side Gallery - en malt del av Berlinmuren, som er 1,3 km lang og dermed kvalifiserer som verdens lengste utendørs kunstutstilling. En ting som ikke er like kjent, er at Berlin har flere broer enn Venezia. Med en båttur får du muligheten til å se Berlin fra et annerledes perspektiv.

Shoppingen er mangfoldig; du finner alt fra vintage-butikker til eksklusive motehus. Den mest kjente handlegaten i Berlin er Kurfürstendamm. Her ligger det mange store varehus, luksuriøse merkebutikker og selvsagt de store internasjonale kjedene og det berømte varehuset KaDeWe. Fordelt over åtte etasjer finner du alt fra sminke og merkeklær til gourmetbutikker og champagnebarer. 

Langs den elegante paradegaten Friedrichstrasse finnes også mange butikker, blant annet en filial av den franske kjeden Galeries Lafayette. I den trendy bydelen Kreuzberg er det mange spennende second hand og vintage butikker å gå på skattejakt i.

Berlin er en by som tilbyr det meste for en billig penge. 

Brandenburger Tor. Foto: Fotolia

Lukk »

Søk reise