Skip to main content

Til Bergen med SAS | Bestill reisen hos Bennett

statsraad_lehmkuhl-bergen-solnedgang

Hva skjer i Bergen? Bergen er en Verdensarvby og Europeisk Kulturhovedstad med stor aktivitet – hele året! Daglig vil du kunne velge mellom revy og teater, dans, show og internasjonale konserter med verdensstjerner på en rekke scener. Her finner du en oversikt over hva som skjer i Bergen. Bestill reisen hos Bennett, ditt lokale reisebyrå. 

Som Innfallsport til de norske Fjordene gir Bergensregionen deg den ideelle kombinasjon av natur, kultur og interessante byopplevelser. Her er et stort utvalg av ting å gjøre - uansett årstid. Spasér langs de fredede husene på Bryggen til den gamle festningen Bergenhus, besøk byens berømte Fisketorg og det historiske området, Bryggen. Besøk ett av de mange museene og galleriene i Bergen, Vannkanten Badeland, vitensenteret eller akvariet. Det er heller ikke langt fra sentrumsgatene til Fløyen (en tur med Fløibanen er også et must, her får du spektakulær utsikt over byen), Ulriken eller et av de andre byfjellene som omkranser Bergen. Bergen byr også på flere ulike guidede turer, både til fots, med buss, med sightseeing­tog, segway eller med båt. Les mer om ting å gjøre i Bergen

Eller legg et besøk på Cornelius Sjømatrestaurant - eller legg turen innom Altona - Bergens beste vinbar. 

Priseksempel | Reise til Bergen med fly Oslo - Bergen t/r, 2 netter på hotell;

Bo på 4 - stjerners Scandic Ørnen, hotell med gode konferansefasiliteter og egen skybar. Scandic Ørnen ligger sentralt i byens kulturområde, like ved Bystasjonen, Grieghallen konsertsal og KODE Kunstmuseum i Bergen. 

Fra 2.795,-, reise 6. - 8. mai (SK/O)

  • Pr. person når 2 deler dobbeltrom
  • Fly Oslo - Bergen t/r med SAS, bagasje inkl. 
  • 2 netter i dobbeltrom, frokost inkl. (SH)
  • Alle kjente skatter og avgifter

Andre priser fra andre avreiseflyplasser. Tillegg for andre romtyper, ekstra netter og hotell med høyere standard. Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. 

Frister det med en reiset til Bergen? Ta kontakt

Besøk akvariet i Bergen. Foto: Bergen Tourist Board, Geir S. Johannessen, VisitNorway.com

Bergen, på Unesco's verdensarvliste. Foto: Fotolia

Statsraad Lehmkuhl har sin hjemmehavn i Bergen. Foto: Pixabay

En sommerdag i Bergen. Foto: Pixabay

Utsikt over Bergen. Foto: Pixabay

"Tregate" i Bergen. Foto: Pixabay

Bergen Matfestival. Foto: Bergen Matfestival, Janneche Strønen, visitnorway.com

Lukk »

Søk reise