Skip to main content

Reise til Bergen | Bestill fly og hotell hos Bennett Ferie

statsraad_lehmkuhl-bergen-solnedgang

Hva skjer i Bergen? Bergen er en Verdensarvby med stor aktivitet – hele året! Daglig vil du kunne velge mellom revy og teater, dans, show og internasjonale konserter med verdensstjerner på en rekke scener. Her finner du en oversikt over hva som skjer i Bergen. Nyt godt av tryggheten og kompetansen som erfarne reisekonsulenter kan gi deg - bestill reisen hos reisebyrået Bennett Ferie, en partner i verdens største reisebyråkjede. 

Som Innfallsport til de norske Fjordene gir Bergensregionen deg den ideelle kombinasjon av natur, kultur og interessante byopplevelser. Her er et stort utvalg av ting å gjøre - uansett årstid. Spasér langs de fredede husene på Bryggen til den gamle festningen Bergenhus, besøk byens berømte Fisketorg og det historiske området, Bryggen. Besøk ett av de mange museene og galleriene i Bergen, Vannkanten Badeland, vitensenteret eller akvariet. Det er heller ikke langt fra sentrumsgatene til Fløyen (en tur med Fløibanen er også et must, her får du spektakulær utsikt over byen), Ulriken eller et av de andre byfjellene som omkranser Bergen. Bergen byr også på flere ulike guidede turer, både til fots, med buss, med sightseeing­tog, segway eller med båt. Les mer om ting å gjøre i Bergen

Eller legg et besøk på Cornelius Sjømatrestaurant - eller legg turen innom Altona - Bergens beste vinbar. 

Priseksempel | Reise til Bergen med fly Oslo - Bergen t/r, 2 netter på hotell;
Bo på 4 - stjerners Clarion Collection Havnekontoret, et meget godt likt hotell med karakter 4,5 av 5 mulige på Tripadvisor. Ligger i de historiske fasilitetene til de gamle havnekontorene, ved siden av Bryggen, nær mange attraksjoner inkludert Akvariet, Rosenkrantztårnet og Haakonshallen. 

Fra 4.195,-, reise 28. - 30. april (DY/X)
Fra 4.750,-, reise 14. - 16. juli (DY/X)

Prisen inkluderer: 

  • Pr. person når 2 deler dobbeltrom
  • Fly Oslo - Bergen t/r, bagasje inkl. 
  • 2 netter i dobbeltrom, frokost inkl. (SH)
  • Alle kjente skatter og avgifter

Andre priser fra andre avreiseflyplasser. Tillegg for andre romtyper, ekstra netter og hotell med høyere standard. Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. 

Frister det med en reise til Bergen? Ta kontakt

Besøk akvariet i Bergen. Foto: Bergen Tourist Board, Geir S. Johannessen, VisitNorway.com

Bergen, på Unesco's verdensarvliste. Foto: Fotolia

Statsraad Lehmkuhl har sin hjemmehavn i Bergen. Foto: Pixabay

En sommerdag i Bergen. Foto: Pixabay

Utsikt over Bergen. Foto: Pixabay

"Tregate" i Bergen. Foto: Pixabay

Bergen Matfestival. Foto: Bergen Matfestival, Janneche Strønen, visitnorway.com

Lukk »

Søk reise