Skip to main content

Thailand - Bangkok og Hua Hin | Bestill hos Bennett Ferie

sydenferie-hua_hin-storbyferie-bangkok
utsikt-fra-apefjellet-hua-hin
elv-chao_praya-bangkok
flytende-marked-bangkok
khao_sam_roi_yot-national-park-thailand
moderne-bangkok-chao-praya
phraya-nakhon-cave-grotte-hua-hin
strand-hua_hin-thailand
wat_arun-tempel-bangkok

Reis til Bangkok og Hua Hin og opplev smilets land. Her venter herlige dager med sol, bad, shopping, kultur og spennende mat-opplevelser. Kombiner Bangkok og Hua Hin og du får herlig sol, bad og storbyliv på en og samme reise. Et ideelt valgt for vennegjengen eller par som har 7-14 dager til disposisjon. Her får du reiseforslag og tips fra tidligere reisekonsulent Aina. Bestill Thailand-ferien av erfarne reisekonsulenter hos reisebyrået Bennett Ferie, en partner i verdens største reisebyråkjede. 

Priseksempel | Fly Oslo - Bangkok t/r, 5 netter i Hua Hin og 3 netter Bangkok, reise 6. - 15. desember:    

Fra 17.595,-

Prisen inkluderer: 

 • Pris per person når 2 reiser sammen og deler rom.
 • Fly Oslo – Bangkok t/r (QR-OOOO), bagasje inkl.
 • 5 netter i Hua Hin, ingen måltider inkl. (Hyatt Regency Hua Hin*****, SH).
 • Transfer Bangkok - Hua Hin t/r (SH)
 • 3 netter i Bangkok med frokost. (Ramada Plaza by Wyndham Bangkok Menam Riverside*****, SH)
 • Alle kjente skatter og avgifter 


Andre priser fra andre norske avreiseflyplasser og for andre bostedsalternativer. Tillegg for ekstra netter. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. 

Frister det med en herlig reise til Bangkok og Hua Hin? Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

Hua Hin

Legg ferien til Hua Hin, et av flere spennende reisemål i Thailand med sol og bad i fokus. Denne destinasjonen ligger kun 3 timer (18 mil) sør for Bangkok og er derfor lett tilgjengelig og gir gode muligheter for å kombinere sydenferien med storbyferie i Bangkok. Hua Hin har flere flotte hoteller og et moderne badeland. Hua Hin har vært en feriedestinasjon for Thailands kongelige og Bangkoks velstående i nærmere 80 år.

Gå ikke glipp av en shoppingrunde på de ulike butikkene langs gågaten eller ta en tur til nattmarkedet i området. Her er det mulig å gjøre gode kupp på klær, suvenirer og elektronikk. Prisene er svært lave og du får virkelig valuta for pengene. Kombiner shoppingturen med streetfood og smak på spennende retter fra det Thailandske kjøkkenet.

Severdigheter og utfluktstips i Hua Hin:

 • Apefjellet, som heter Khao Takiab, er et populært turistmål syv kilometer fra Hua Hin. Her er det mange frittgående små aper og et flott tempel på en høyde med utsikt over Hua Hin og havet.
 • Aina's personlige favoritt er Praya Nakhon Cave: Tempelgrotten ligger i nasjonalparken Khao Sam Roi Yot, ca 45 minutters kjøretur utenfor Hua Hin. Grotten ligger som et krater høyt oppe i en av fjelltoppene i nasjonalparken. Kalkstein fjellene stiger bratt og høyt, dette gjør denne delen av kysten spesielt vakker. Khao Sam Roi Yot National Park dekker hele 90 kvadratkilometer. Inne i hulen står en fantastisk flott paviljong. Under bestemte timer på dagen, når sollyset skinner fra en bestemt vinkel, lyser dagsyset opp paviljongen og skaper et spektakulært syn. Gode joggesko og godt med vann anbefales.
 • Besøk Venezia, et shoppingsenter med Venezia tema
 • Santorini Park, fornøyelsespark med Santorini tema
 • Vana Nava Aqua Park, vannpark
 • Tamarind Market, et marked hvor du kan prøve deg på herlig streetfood fra lokale tilbydere

Phraya Nakhon Cave. Foto: AdobeStock

Apefjellet, Hua Hin. Foto: Aina, Bennett Ferie

Khao Sam Roi Yot National Park, Thailand. Foto: Aina, Bennett Ferie

Bangkok

Dette er en by som går under navnet Krung Thep/englenes by for Thailendere. Her venter en myldrende storby der gamle templer, luksushoteller, moderne kjøpesenter og travle markeder møtes i en herlig blanding. En tur til Bangkok gir garantert ferieminner som varer resten av livet. 

Severdigheter og utfluktstips i Bangkok:

 • Bangkok er fullspekket med severdigheter som majestetiske Grand Palace med Wat Phra Kaew bedre kjent som «smaragdbuddhaens tempel». Skulpturen er prydet med demoner og drager
 • Wat Arun «gryningens tempel» med sine mektige og glitrende tårn ved elven Chao Praya.
 • Den liggende Buddha på 45 meter i templet Wat Pho er også verdt å få med seg.
 • Chao Phraya, elven som renner gjennom Bangkok, er en severdighet i seg selv. Her kan vi anbefale et middags-cruise på kvelden hvor skyskrapere og templer lyser opp nattehimmelen. For dem som ønsker å fortsette natten videre kan vi anbefale et stopp innom The Lebua Hotel og ta en drink i skybaren som ble brukt under innspillingen av filmen «Hangover». Det finnes ulike muligheter til å oppleve livet langs elva, men en turistbåt som også tar deg med opp i sidearmene av elven, er et godt alternativ.
 • Shopping - Bangkok har et utrolig tilbud for shoppinglystne! Klær, håndverk, edelstener, briller og antikviteter i varierende prisklasser og standard gjør at det alltid finnes noe som lokker. Men vær på utkikk etter piratkopier så ikke kjøpet blir en skuffelse, for i Bangkok er det MYE kopier... På markedene finner du gjenstander som du ikke trodde fantes, og selv om du ikke handler er det en opplevelse bare å rusle rundt. Nøkkelordet er: prute!

Husk på å kle deg respektfullt (lange bukser/skjørt og dekkede skuldre) når du skal besøke tempel og områder som anses være hellige.

Emerald Buddah, Grand Palace, Bangkok. Foto: AdobeStock

Wat Arun, Bangkok. Foto: Aina, Bennett Ferie

Chao Praya, elven som renner gjennom Bangkok. Foto: Aina, Bennett Ferie

Aina’s Matrett tips:

 • Pad Thai er nasjonalretten i Thailand. Retten består av nudler med enten kylling, reker eller biff og tilbehøret er lime, nøtter, egg og bønnespirer
 • Tom Ka Gai en nydelig kylling suppe med kokosmelk galangal og ingefær
 • Som Tam en smakful papayasalat med tomat, gullerøtter, peanøtter, tamarind, reker, chilly, fiskesaus, lime, hvitløk en herlig opplevelse for smaksløkene
 • Mango sticky rice er et must å prøve ut, dette er en av Thailands mest populære desserter

Pad Thai, en populær rett i Thailand. Foto: Pixabay

Lukk »