Skip to main content

Bangkok - porten til Thailand | Bestill ferien hos Bennett Ferie

wat-phra-kaew-emerald-buddah_grand-palace-bangkok
munk-buddist-tempel-bangkok
chinatown-bangkok-storbyferie
elv-chao-phraya-bangkok
flytende-marked-bangkok
grand-palace-bangkok
lumpini-park-bangkok
pad-thai-bangkok
nytt-moderne-bangkok
rama-viii-bridge-bangkok
bangkok-skyline
streetfood-bangkok-storbyferie
detalj-tempel-bangkok
wat-pra-kaeo-golden-pagoda-bangkok

Bangkok - porten til Thailand. En "startpakke" i Bangkok, noen netters stopp i Bangkok før ferden går videre til andre steder i Thailand er en fin start på reisen. Du får akklimatisert deg, kommet inn i døgnrytmen og får dine første inntrykk av landet. Bangkok er stor, støyende, varm og fuktig, men også herlig og levende med masse mennesker, spennende lukter, utrolige kulturskatter, fantastisk mat, bra shopping og ett pulserende kvelds- og natteliv. Bestill reisen av erfarne reisekonsulenter hos reisebyrået Bennett Ferie. 

Priseksempel | Reise til Bangkok, avreise 10. oktober: 
Fly Oslo - Bangkok t/r (fly 10. - 24. oktober), 4 netter på 3 - stjerners Tai Pan, et hotell anbefalt av en av våre kunder. I Sukumhvit Rd, 1 km fra shopping, 150 meter fra T-bane, 200 m fra Skytrain. Hotellet har basseng, spa og pick-up service.  
Fra 9.550,-  

Fly Oslo - Bangkok t/r (fly 10. - 24. oktober), 4 netter på 4 - stjerners Modena by Fraser Bangkok, et meget godt likt hotell sentralt i Bangkok.  
Fra 10.295,-  

Fly Oslo - Bangkok t/r (fly 10. - 24. oktober), 4 netter på 5 - stjerners Millennium Hilton Bangkok, et meget flott og godt likt hotell med mange fasiliteter. Beliggenhet på Thonburi siden av Chao Phraya River, skyttelbåt service transporterer gjester til enten River City eller Taksin Saphan BTS Skytog.
Fra 13.950,-  

Prisen inkluderer: 

  • Pr. person når 2 deler dobbeltrom
  • Fly Oslo - Bangkok t/r (EK-LLTT) inkl. bagasje
  • 4 netter i dobbeltrom, frokost inkl (SH)
  • Alle kjente skatter og avgifter

Vi kan også ordne privat transfer fra flyplassen til de fleste hoteller, utflukter, flybilletter videre, hoteller etc. Andre priser fra andre avreiseflyplasser. Tillegg for ekstra netter og hoteller med høyere standard. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. 

Høres det fristende ut med en reise til Bangkok? Ta kontakt for et uforpliktende tilbud

Storbyferie i Bangkok
Det bor 6 til 10 millioner mennesker i Bangkok, trafikken er livlig og tempoet er høyere enn på turiststedene ved sjøen. Det er enkelt og billig å ta seg rundt i byen til tross for størrelsen. Det offentlige transportnettverket er godt utviklet og det er drosjer i massevis. For de vågale er det alltid en tuk-tuk, trehjulingen som kjører på to hjul av tre gjennom svingene. NB! Trafikken er kaotisk, så leiebil anbefales ikke. Ikke nøl med å prøve byens utvalg av forskjellige retter for å sette i gang smaksløkene. Som alle store byer, har også Bangkok et godt utvalg av både autentiske thailandske og internasjonale restauranter og barer.

Tuk Tuk. Foto: Pixabay

Bangkok skytrain. Foto: Pixabay

Streetfood. Foto: Pixabay

Severdigheter - Bangkok er fullspekket med severdigheter. Her finnes det alltid noe for enhver smak og interesse, og attraksjoner som kan besøkes når tiden er begrenset. Tenk på å kle deg respektfullt (lange bukser/skjørt og dekkede skuldre) når du skal besøke tempel og områder som anses være hellige. Tempelområdet Grand Palace er et must. 

Elven som renner gjennom Bangkok, Chao Phraya, er en severdighet i seg selv, og flere av byens hovedattraksjoner ligger langs ved elven. Det finnes ulike muligheter til å oppleve livet langs elva, men en turistbåt som også tar deg med opp i sidearmene av elven, er et godt alternativ.

Shopping - Bangkok har et utrolig tilbud for shoppinglystne! Klær, håndverk, edelstener, briller og antikviteter i varierende prisklasser og standard gjør at det alltid finnes noe som lokker. Men vær på utikk etter piratkopier så ikke kjøpet blir en skuffelse. Og i Bangkok er det MYE kopier... På markedene finner du gjenstander som du ikke trodde fantes, og selv om du ikke handler er det en opplevelse bare å rusle rundt. Nøkkelordet er: prute!

Buddah statuer. Foto: Pixabay

En selger på Bangkok's flytende marked. Foto: Pixabay

Bangkok skyline. Foto: Pixabay

Lukk »