Skip to main content

Adriaterhavskysten i Italia - mye ferie for pengene

parasoll-solsenger-strand-caorle-adriaterhavskysten-italia
Gatebilde fra vakre øya Burano utenfor Venezia
havn-caorle-adriaterhavskysten-italia-sydentur
kirke-tarn-solnedgang-caorle-adriaterhavskysten-italia-sydentur
sentrum-caorle-adriaterhavskysten-italia-sydentur
strand-sydentur-caorle-adriaterhavskysten-italia
solnedgang-strandpromenade-sydentur-caorle-adriaterhavskysten-italia
kunst-barn-strandpromenade-caorle-adriaterhavskysten-italia-sydentur
torg-sentrum-familie-sydentur-caorle-adriaterhavskysten-italia

Den italienske Adriaterhavskysten med vakre sandstrender, god mat og vakker natur, er et fantastisk reisemål for hele familien. Fly for eksempel til Venezia, så har du mange flotte feriebyer å velge mellom, for eksempel Caorle, Lido de Jesolo og Bibione. Hit finner vi ofte gode priser - etter at det begynner å fylles opp andre steder. 

Reiseforslag og priseksempel | Reise til Italia 27. juli - 3. august:  

Fly Oslo - Venezia t/r, 1 ukes opphold på 5 - stjerners leiligheter Villaggo Hemingway. Sentral beliggenhet, gangavstand til butikker, restauranter og den flotte stranden (200 meter til stranden). Romslige leiligheter og fint bassengområde (vanlig at bassengområdet er stengt for siesta i Italia). Leilighetene har aircondition.  

Fra 29.500,- (2 voksne og 2 barn, 2 - 11 år). 

  • Pris pr. person når 2 voksne og 2 barn reiser sammen 
  • Fly Oslo - Venezia t/r (LH/SN- TTMM), bagasje inkludert 
  • 7 netter i 2 - roms leilighet med balkong, ingen måltider  (Sembo)
  • Alle kjente skatter og avgifter

Tillegg for tilslutningsbilletter fra andre flyplasser. Tillegg for hotell av høyere standard på bosted. Tillegg for ev. leiebil - vi hjelper deg gjerne med bestilling. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. 

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt for tips, råd og bestilling!

Adriaterhavskysten

Langs Adriaterhavskysten finner du mange badebyer med kilometerlange sandstrender på rekke og rad langs Adriaterhavet. Stemningen er avslappet og trivelig. De lange, brede og langgrunne sandstrendene gjør at dette området er perfekt for barnefamiliene - her kan store og små nyte deilige dager med sol, strand og masse bading. 

Om sommeren er badebyene langs kysten fulle av liv og røre. Det er shopping, sportsaktiviteter og i de fleste byene er det også badeland og tivoli om sommeren. Det arrangeres også et lokalt marked en gang i uken hvor du kan kjøpe klær, sko, lokale delikatesser og mye mer. 

Sydover i Europa tar man som oftest ikke sommerferie før i august. Velger du å besøke området i juni eller begynnelsen av juli er det noe mindre folk og prisene på hotellene kan være noe rimeligere, dog kan aktivitetstilbudet også være noe mindre. 

Caorle

Vi har laget et reiseforslag til vår favoritt, Caorle, litt øst for Venezia. Caorle er en liten og sjarmerende by med trange gater, hyggelige torg og en flott gangvei langs den lange, brede og herlige stranden. Caorle er bebodd året rundt, noe som gjør den mer genuin og ekte enn noen av de andre feriebyene langs kysten. I Caorle er det mange fine butikker, gode restauranter (dog stort sett italienske restauranter), uteserveringer og ikke minst iskremcafeer. I en av de små bakgatene kan du få den beste yoghurtisen du kan tenke deg - bare se etter køen så finner du stedet.   

Bad og strender - Caorle har to strender, Levante og Ponente, begge like brede, lange og herlige. Du kan velge å leie solsenger eller å benytte "friområdene". Det er langgrunt, så det er helt perfekte strender for barnefamilien. I Caorle finner du også et badeland hvis du ønsker en liten avveksling fra stranden.  

Transport - man kan bestille transport/taxi fra flyplassen til ditt feriested eller så er det også mulig å kjøre kollektivt. Det er dog ikke det største utvalget i kollektiv transport fra flyplassen til de forskjellige feriebyene. Man kan kjøre buss, men da ofte med bytte i den koselige byen Portogruaro (verdt et besøk i seg selv). Vi anbefaler leiebil, da det er det enkleste med tanke på å komme seg fra flyplassen til din ferieby, og da du også har tilgang på bil under hele oppholdet, slik at du kan utforske dette fantastiske området. 

Utflukter - har du leiebil (eller har kjørt egen bil ned) har du uendelige muligheter for utflukter. Innen avstand for en dagsutflukt finner du f.eks. Gardasjøen, Trieste, Valpolicella og Verona. Hva med å oppleve opera på den fantastiske utendørsarenaen i Verona? Veneto området er kjent for sine mange gode viner, vi anbefaler ett besøk til en av de mange vin- eller agriturismo-gårdene som fins her. Og, ferierer du i dette området er et besøke til vakre Venezia et absolutt must. Kjør bil og parker i nabobyen Mestre før du tar toget inn til sentrum av Venezia, eller kjør kollektivt. Hvis du ikke ønsker leiebil er det ikke noe problem å besøke Venezia uten bil fra de nærliggende områdene, og det finnes også diverse utflukter med buss man kan være med på.  

Lukk »

Søk reise