Skip to main content

MSC Cruises | Bestill cruise hos Bennett Ferie

msc_magnifica-seilas-hav-cruise
cruise-asia-japan
bassengdekk-msc_lirica-cruise
msc-divina-karibien-cruise
msc-divina-miami-cruise
cruise-karibien-hengekoye-msc-cruises
mat-drikke-cruise-karibien
cruise-karibien-familieferie
cruise-middelhavet-dubrovnik
cruise-middelhavet-portofino
cruise-middelhavet-santorini
cruiseskip-msc_seaside
cruise-nord-europa-st_petersburg
soldekk-cruise-msc_splendida
underholdning-akrobatikk-cruise

MSC Cruises er et italiensk rederi som startet opp i 1988, og som i dag har cruiseverdenens yngste flåte. Skipene er nye, freshe og moderne. De har blant annet cruise i Karibien, Middelhavet, Sør-Amerika, Sør-Afrika og jorden-rundt-cruise. MSC er populært både blant barnefamilier, par og enslig reisende som ønsker et uformelt cruise til en god pris. Supert for alle som er glad i "The Mediterranean way of life".

Maten som serveres om bord er i hovedsak fra det italienske kjøkken, og ofte er også flesteparten av gjestene om bord fra Sør-Europa. Her finner du informasjon om MSC Cruises' drikkepakker, som du kan kjøpe før avreise. Ønsker du ett cruise med "det lille ekstra" kan du velge MSC Yacht Club; et førsteklasses eget område lengst frem på skipet, et rolig og adskilt miljø med elegante lugarer og ekstraordinær service. 

Rederiet er meget gunstig for familier, da de har fast lavpris for barn, 0 - 11 år kun 1.400,- pr. uke og 12 - 17 år kun 2.800,-. Atmosfæren om bord er avslappet og uformell, tilpasset de mange barnefamiliene. Underholdningstilbudet er enormt med aktiviteter døgnet rundt. 

For å gjøre det enkelt for deg har vi samlet alle avgangene til MSC Cruises på ett sted. Her kan du søke på skip, destinasjoner, datoer, pris etc. De fleste priser oppdateres en gang i døgnet. Merk at prisene i søket ikke alltid er oppdatert med kampanjepriser, barnepriser eller singelpriser. Fast lavpris for barn, 0 - 11 år kun 1.400,- og 12 - 17 år kun 2.800,- pr. uke. Legg inn en forespørsel på ønsket cruise, så får du et oppdatert tilbud tilbake fra våre cruiseksperter - helt uforpliktende:

Søk cruise med MSC Cruises

MSC Bellissima, et av MSC's nyeste skip. Foto: MSC Cruises

Spesialrestaurant på MSC Fantasia. Foto: MSC Cruises

Cruise i Karibien med MSC Cruises. Foto: MSC Cruises

Snorkle på cruise i Karibien. Foto: MSC Cruises

Ocean Cay, MSC Cruises egen øy på Bahamas. Foto: MSC Cruises

MSC Meraviglia på vei til Lisboa. Foto: MSC Cruises

Galleria - hovedgaten om bord MSC Meraviglia. Foto: MSC Cruises

Albania. Foto: MSC Cruises

Besøk Mykonos på cruise i Middelhavet. Foto: MSC Cruises

Cruise i Nord Europa, blant annet kan du oppleve vakre norske fjorder. Foto: MSC Cruises

Sir Bani Yas, MSC's egen øy som du kan besøke på cruise fra Dubai. Foto: MSC Cruises

Basseng om bord på MSC Splendida. Foto: MSC Cruises

MSC Cruises' skipsflåte er en av de mest avanserte og miljøvennlige i bransjen. Selskapet har forpliktet seg til å drive et utmerket miljøarbeid og jobber for å minimere og løpende redusere miljøbelastningen fra flåten, både til sjøs og til lands, og til å investere i utviklingen av neste generasjons marine- og miljøteknologier. MSC Cruises' langsiktige mål er å oppnå nullutslipp, og i 2020 ble de det første større globale cruiseselskapet som kompenserer 100 prosent for den delen av flåtens karbonutslipp som ikke allerede fanges opp av eksisterende teknologi. Cruisevirksomheten vil dermed være karbonnøytral. Initiativet er del av en større innsats for å fremme FNs mål for bærekraftig utvikling. Sammen med fortsatte investeringer i akselerert utvikling av avansert miljøteknologi muliggjør dette skipsoperasjoner med null utslipp.

Lukk »

Søk reise