Skip to main content

Cruise New England | Bestill reisen hos Bennett

cruise-new_england-canada
cruise-canada-spise-hummer
sentrum-boston
boston-park
boston-park-hostfarger
boston-skyline
bar_harbour-maine
portland-brygge
cruiseskip-portland
restaurant-portland
gate-portland

Opplev Boston og flere perler på østkysten av USA på cruise med Royal Caribbean's Voyager of the Seas i New England. Sjarmerende kystbyer, historiske storbyer, fantastisk natur ikledd høstfarger og deilig sjømat langs kysten av New England. Det finnes ikke bedre tid å besøke denne delen av verden enn på høsten!

Vi anbefaler at du legger inn et par netter i Boston i for og/eller etterkant av cruiset. Enten du er eventyrlysten, historieinteressert, kjærestepar eller en vennegjeng som er ute etter litt annerledes storbytur - denne turen passer for absolutt alle! Bestill reisen hos reisebyrået Bennett senest 31. mai og få 30% rabatt. 

Priseksempel | 7 netters cruise med Voyager of the Seas fra Boston, avreise 2. oktober 2022 (høstferie uke 40): 
Cruisets reiserute: Boston, Massachusetts - Bar Harbour, Maine - Portland, Maine - Saint John, New Brunswick / Bay of Fundy - til sjøs - Sydney, Nova Scotia - til sjøs - Boston, Massachusetts

Fra 5.505,- i innvendig lugar
Fra 11.145,- i balkonglugar med havutsikt

 • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler rom/lugar
 • 7 netters cruise med Voyager of The Seas valgte type lugar  
  • Helpensjon og noe drikke (vann, kaffe, lemonade) om bord
  • Underholdning og de fleste aktiviteter om bord
  • Havne avgifter og skatter
  • Tips til personalet

Fly t/r kommer i tillegg, priser fra ca 5.000,-. Tillegg for andre lugarkategorier, suiter, singel lugar og ev. hotellopphold før/etter cruiset. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.

Frister det med et cruise til Canada og New England? Ta kontakt for et uforpliktende tilbud. 

Om reisen
Vi anbefaler at du tilbringer ett par dager i Boston, en av USA's mest historiske byer, før du går om bord i Royal Caribbean's Voyager of The Seas for en ukes cruise i New England. Cruiseskipet er et veldig hyggelig og velbevart lite skip i maritim stil.  

New England består av seks nordøstlig stater i USA: Maine, Vermont, New Hampshire, Massachusetts, Connecticut og Rhode Island. Det er mye historie i disse statene og New England regnes som USA’s fødested. New England ble kolonisert av engelske protestanter på 1600 tallet og deres etterkommere utgjør fortsatt et stort flertall av befolkningen i dag, noe som merkes i byene man besøker, som føles nesten mer europeiske enn amerikanske. Skipet legger til ”midt i byen” i byene vi besøker underveis på cruiset, slik at du kan begynne å utforske i det du går av skipet (unntatt Bar Harbor hvor det er tender). 

Du kan forvente et fantastisk cruise med magiske soloppganger og solnedganger! 

Vakker solnedgang! Foto: Stella, Bennett Asker

Om de forskjellige destinasjonene du besøker
Boston - en av de eldste byene i USA og åsted for flere viktige henvendelser i USA sin historie; det er nemlig her USAs første universitet ble grunnlagt, det var her den amerikanske revolusjonen startet og i Boston amerikansk litteratur har sin utspring. Byen byr på historiske severdigheter og opplevelser i massevis og er den perfekte blandingen av det historiske og det moderne.

Vakre høstfarger i Boston. Foto: Kyle Klein, Visit Boston

Beacon Hill, Boston. Foto: Leise Jones Photography, Visit Boston

Bar Harbor, Maine - denne lille, pittoreske kystbyen ligger er inngangsporten til Acadia nasjonalpark* og har noe eventyrlig og litt mystisk følelse over seg. Tempoet er rolig og behagelig og du kan forvente å høre ”hello, how are you? ” og ”have a nice day” fra fremmede du møter på. Denne byen er rett og slett veldig spesiell og koselig.

Bar Harbor, Maine. Foto: Visit Maine

Anbefalt utflukt i Bar Harbour: 

 • Lunsj på den familiedrevne og idylliske restauranten Galyn’s med Ricks Reubens sandwich er et must! Har kanskje byens beste utsikt og definitivt den beste sandvwichen. 

*Den første og største nasjonalparken etablert øst for Mississippi-elven. Acadia National Park i Bar Harbor er en av New Englands mest besøkte nasjonalparker.

Acadia National Park. Foto: Visit Maine

Portland, Maine - den største byen i Maine, med ca 66 000 innbyggere. Kåret til en av de beste kulinariske destinasjoner i USA. Portlands sentrum er relativt lite og de koselige brosteinsbelagte gatene og gamle bygningene som huser nisjebutikker, restauranter, kaffebarer og små lokale butikker kan enkelt utforskes i løpet av et par timer.

Lobster-roll og østers er obligatoriske retter på den kulinariske scenen i Portland og generelt i hele New England som består av mye deilig og fersk sjømat. Ferskere og bedre sjømat du får ikke! 

En av byens beste, tradisjonelle lobster rolls og ”steamed clams” får du på J’s Oyster, som har topp beliggenhet ved vannkanten i marinaen. Enkel uteservering, men på en solfylt og varm dag er det ingenting bedre enn dette. Eller kan du fortsette helt til enden av bryggen til Luke’s Lobster som har blitt ett kjent varemerke i hele USA.

Portland, Maine. Foto: Visit Maine

Anbefalt utflukt i Portland:

 • ”Portland Highlights & Lighthouse”, 2 timers guidet tur i åpen vogn gjennom Portland og til Cape Elizabeth. Her har du en god guide og blir kjent med byen slik at du deretter kan fortsette å utforske Portland på egen hånd.

Cruise - ankomst Portland. Foto: Stella, Bennett Asker

Cruise - avreise Portland. Foto: Stella, Bennett Asker

Saint John, New Brunswich - Canadas uoppdaget skatt - den nest største byen i New Brunswick (må ikke forveksles med St. John’s på Newfoundland) og en av de fem eldste byene i Canada. De fleste kjenner byen som inngangsporten til Bay of Fundy, som har den største tidevannsforskjell i verden og det unike fenomenet hvor Fundy Bay og Saint John River møtes (i selve byen ved Riversing Rapid Falls).  

En industriell, men sjarmerende by som gjennomgår store forandringer med den nye generasjonen som har vendt tilbake til Saint John og som er med på å gjenopprette byen. Historiske bygninger og varehus har blitt omgjort til restauranter, gallerier, boutiquer, mirobryggeripuber og gourmet kaffebutikker.

Saint John er også kjent for sin gode øl og har flere mikrobryggerier i byen. En av våre favoritter (og Canadas eneste uavhengige bryggeri, fortsatt drevet av den samme familien) – Moosehead Brewery - har brygget øl siden 1867. En tur til bryggeriet kan anbefales for ølsmaking og litt historie. Ikke gå glipp av grapefrukt raddler! Hop on, hop off bussen stopper her.

Anbefalte utflukter i Saint John: 

 • Hop on Hop off bussen
 • Bay of Fundy Whale and and Wildlife Watching 7h utflukt. Bli med en marinbiolog på en uforglemmelig ekspedisjon på havet. Dere går om bord på en 55 fots katamaran i St. Andrews og starter turen med å seile mellom øyer tidevannsstrømmene før dere kommer til Bay of Fundy. Se etter ørn, sjøfugl, sel, niser og hvaler. Gjennom 18 sesonger har denne turen hatt i gjennomsnitt 97-100% suksessrate. Mellom juni og oktober er det sesong for de enorme finbackene og de mindre vågehvalene. Etter ekspedisjonen har dere litt tid på egen hånd for å utforske St. Andrews med sine sjarmerende butikker og restauranter før dere returnere tilbake til Saint John. 

*For hver hvalsafari adopterer Royal Caribbean en Bay of Fundy Høyrehval gjennom North Atlantic Right Whale Adoption Program. Med en populasjon på kun rundt 400 er den nordatlantiske Høyrehvalen en av verdens mest truede store hvalarter. Adopsjonsgebyr hjelper til med å støtte forsknings-, bevarings- og utdanningsprogrammer. Du som gjest får et sertifikat med navnet på den adopterte hvalen.

Farmers Market, Saint John. Foto: Stella, Bennett Asker

Sydney, Nova Scotia - verdens største fele ønsker deg velkommen til Sydney, Nova Scotia. Byen Sydney på Cape Breton byr på både storbyfølelse, sjarm og gjestfrihet. Sydney ble opprinnelig grunnlagt av lojalister som ble skremt av den amerikanske revolusjonen. I dag byr byen på en rekke golfbaner, et godt musikkliv og den verdensberømte stien Cabot Trail. Rusle rundt i byen blant klassisk inspirerte bygninger og dramatisk kirketårn. Sentrum og Charlotte Street er lett tilgjengelig, kun ca 5 minutters gange fra havnen. 

Anbefalte utflukter i Sydney:

 • Prøv det lokale maten - fersk og kortreist. Gå til en av de mange pubene langs havnepromenaden i sentrum og nyt et herlig måltid med atlantisk laks glasert med lønnesirup eller en hummermiddag. Sørg også for å prøve blåskjellene - øyas signaturrett. Til maten nyter du Sydneys favorittøl fra Big Spruce Brewing.
 • Litt shopping. Sydney er kjent for sine husflidsbutikker. Dra til Cape Breton Centre for Craft and Design og kjøp lammeullprodukter, lær, glass og kunst til gunstige priser. 

Cabot Trail, Nova Scotia. Foto: AdobeStock

Sydney, Nova Scotia. Foto: AdobeStock

Om Voyager of the Seas: 
Skipet er bygget i 1998 og var den gang verdens største skip. Det ble oppgradert i 2019. Skipet tar opp til ca 3.600 passasjerer, og er nå å betrakte som et mellomstort skip. Skipet har en rolig atmosfære om bord, og det tilbys en rekke fasiliteter og aktiviteter som treningsstudio, spa, innendørs bassengområde (kalt solarium), kasino, butikker, nattklubb og kveldsunderholdning (show, livemusikk etc). På Royal Promenade finner du butikker, kaffeer og restauranter. Her er det noe som passer for alle. 

For den som ønsker er nylig oppgraderte Voyager of the Seas® fullpakket av lekne aktiviteter som kan nytes mens du er om bord. Prøv deg på tre etasjer med krappe svinger i de duellerende vannskliene i The Perfect Storm℠, eller kjemp mot hverandre i en kamp med lasere som gløder i mørket, i Battle for Planet Z℠. Ri på bølgene i surfesimulatoren FlowRider℠, eller lad batteriene og få ny energi i det nydesignede spaet og Solarium, som bare er for voksne. I tillegg kan du hygge deg på Voyager Dunes, gå på skøyter og klatre i klatreveggen. Dra ut på en smakfull reise til eksotiske Det fjerne østen på Izumi (mot tillegg), og finn favorittretten din blant rustikk italiensk mat som serveres med en moderne vri på Giovanni's Table (mot tillegg).

Nyt utsikten. Foto: Stella, Bennett Asker

Noen av serveringstedene om bord:

 • Main Dining Room – skipets A la carte restaurant som er inkludert i prisen. Internasjonalt kjøkken med ny meny hver dag (noen klassikere er fast på menyen). Menyen byr på godt utvalg av forretter (salater, supper etc), hovedretter (kjøtt, fisk, fugl, vegetar) og desserter (ost, is, kaker). 
 • Windjammer Cafe - skipets buffet restaurant. Åpen for frokost, lunsj og middag. Vi anbefaler å prøve Windjammer Cafe til middag en kveld; her er det rolig og behagelig og maten er veldig bra. Buffeten består av flere faste ”stasjoner” og hver kveld er det et spesielt tema/land, f.eks. indisk, meksikansk eller italiensk. 
 • Chops Grille - Royal Caribbean's mest populære spesialrestaurant byr på saftige biffer med deilig tilbehør. Hyggelige lokaler med herlig atmosfære. Vårt tips - bestill vindusbord og litt tidlig middag slik at du får med deg solnedgangen. Reservasjon nødvendig. Mot tillegg.
 • Chefs Table - gourmetrestaurant for matkjennere. Reservasjon nødvendig. Mot tillegg.
 • Cafe Promenade - denne kafeen på Promenaden er åpen 24 timer i døgnet. Hit går du når du er litt "fysen" for å spise cookies eller andre søte fristelser, pizza, sandwicher eller andre småretter. Inkludert i prisen. 
 • Izumi Sushi and Hot Rocks - nyt asiatiske smaker; perfekte sushibiter, fersk sashimi og delikat nigiri, og smakfullt kjøtt tilberedt på ishiyaki-stein. Reservasjon nødvendig. Mot tillegg. 
 • Giovanni’s Table - en liten bit av Italia som serverer tradisjonsrik, rustikk italiensk mat med moderne vri. Reservasjon nødvendig. Mot tillegg.
 • Schooner Bar og Colony Club - et populært samlingssted på ettermiddagen og kvelden. Live musikk på formiddagen og diverse aktiviteter om kvelden. Behagelige sittegrupper med utsikt. Et av de travleste stedene på skipet.
 • English Pub - latter, godt drikke og livemusikk. 

NY Strip Steak fra Chops Grille. Foto: Royal Caribbean

Skipet kommer i land ganske tidlig på de fleste steder og vi anbefaler enten å starte dagen rolig om bord før du går i land og utforsker på egenhånd, eller å starte dagen med tidlig frokost og bli med på en organisert uflukt før du avslutter oppholdet i land med tid på egenhånd og kanskje en god lunsj i solen.

I løpet av cruiset er det to "sjødager", og tro oss når vi sier at det blir utrolig deilig når disse dagene kommer. Det er tidlig morninger, mange inntrykk og mye opplevelser hver dag, så på disse dager kan du sove lenge, kanskje bestille frokost på rommet eller nyte lang frokost/brunsj på uteterrassen i Windjammer og ha en dag helt uten planer.

Ved ankomst Boston etter cruiset, er du i land ca 0800 - 0830. Har du god tid anbefaler vi at du tar en tur til Wrentham Village Outlet (ca 40min utenfor Boston). Her kan du gjøre gode kupp fra fjorårets kolleksjoner til sterkt reduserte priser. Wrentham Village Outlet er nesten som en liten landsby og har rundt 170 butikker, i tillegg til en rekke spisesteder. Merkene du finner her er blant annet Nike, Gucci, Michael Kors, Rossignol, Hugo Boss, Adidas, Burberry, Lacoste, J Crew, UGG osv. Kanskje en ide å gjøre unna julegavehandelen?

Voyager of the Seas. Foto: Royal Caribbean

Lukk »

Søk reise