Skip to main content

Cruise New England | Bestill reisen hos Bennett Ferie

cruise-new_england-canada
bassengdekk-cruiseskip-serenade_of_the_seas
hav-baater-brygge-bishops_landing-halifax-canada
cruise-canada-spise-hummer
cityscape-halifax-canada
minigolfbane-cruiseskip-serenade_of_the_seas
cruiseskip-serenade_of_the_seas
to-damer-slappe-av-utsikt-spa-cruiseskip-serenade_of_the_seas
hovedrestaurant-cruiseskip-serenade_of_the_seas
cafe-latte_tudes-cruiseskip-serenade_of_the_seas
spillrom-cruiseskip-serenade_of_the_seas
solarium-voksenomraade-basseng-serenade_of_the_seas
sentrum-boston
boston-park
boston-skyline
bar_harbour-maine
cruiseskip-portland
restaurant-portland
gate-portland
vannlekeomraade-cruiseskip-serenade_of_the_seas

Opplev Boston og flere perler på østkysten av USA på cruise med Royal Caribbean's Serenade of the Seas i New England og Canada. Sjarmerende kystbyer, historiske storbyer, fantastisk natur ikledd høstfarger og deilig sjømat langs kysten av New England. Det finnes ikke bedre tid å besøke denne delen av verden enn på høsten!

Vi anbefaler at du legger inn et par netter i Boston i for og/eller etterkant av cruiset. Enten du er eventyrlysten, historieinteressert, kjærestepar eller en vennegjeng som er ute etter litt annerledes storbytur - denne turen passer for absolutt alle! Bestill senest 30. juni og få 30% rabatt på cruise med Royal Caribbean. 

Priseksempel | 7 netters cruise med Serenade of the Seas fra Boston, avreise 1. oktober (høstferie uke 40): 
Cruisets reiserute (1. oktober): Boston, Massachusetts - Portland, Maine - Saint John, New Brunswick / Bay of Fundy - til sjøs - Halifax, Nova Scotia - til sjøs - Bar Harbour, Maine - Boston, Massachusetts

Fra 9.620,- i innvendig lugar
Fra 24.925,- i utvendig lugar med balkong

Prisen inkluderer: 

 • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler rom/lugar
 • 7 netters cruise med Serenade of The Seas valgte type lugar  
  • Helpensjon og noe drikke (vann, kaffe, lemonade) om bord
  • Underholdning og de fleste aktiviteter om bord
  • Havne avgifter og skatter
  • Tips til personalet

Fly t/r kommer i tillegg, priser fra ca 6.000,- inkl. bagasje. Tillegg for andre lugarkategorier, suiter, singel lugar og ev. hotellopphold før/etter cruiset. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.

Frister det med et cruise til Canada og New England? Ta kontakt for et uforpliktende tilbud. 

Om reisen
Serenade of the Seas seiler 7-netters cruise ut fra Boston i New England og Canada i perioden 24. september - 22. oktober 2023, noe avvikende reiseruter. Vi anbefaler at du tilbringer ett par dager i Boston, en av USA's mest historiske byer, før du går om bord i Royal Caribbean's Serenade of The Seas for en ukes cruise i New England og Canada. Cruiseskipet er et hyggelig, ikke så stort skip. Når du kommer ombord, sørger panoramisk utsikt og enorme glassflater for at du ikke går glipp av det omkringliggende landskapet. Mellom eventyrene på land kan du nyte solen ved bassenget ute hvis været tillater det, kose deg i bassenget innendørs, spille minigolf og nyte mat og drikke fra alle serveringsstedene om bord.   

New England består av seks nordøstlig stater i USA: Maine, Vermont, New Hampshire, Massachusetts, Connecticut og Rhode Island. Det er mye historie i disse statene og New England regnes som USA’s fødested. New England ble kolonisert av engelske protestanter på 1600 tallet og deres etterkommere utgjør fortsatt et stort flertall av befolkningen i dag, noe som merkes i byene man besøker, som føles nesten mer europeiske enn amerikanske. Skipet legger til ”midt i byen” i byene vi besøker underveis på cruiset, slik at du kan begynne å utforske i det du går av skipet (unntatt Bar Harbor hvor det er tender). 

Du kan forvente et fantastisk cruise med magiske soloppganger og solnedganger! 

Vakker solnedgang! Foto: Stella, Bennett Ferie Asker

Om de forskjellige destinasjonene du besøker
Boston - en av de eldste byene i USA og åsted for flere viktige henvendelser i USA sin historie; det er nemlig her USAs første universitet ble grunnlagt, det var her den amerikanske revolusjonen startet og i Boston amerikansk litteratur har sin utspring. Byen byr på historiske severdigheter og opplevelser i massevis og er den perfekte blandingen av det historiske og det moderne.

Vakre høstfarger i Boston. Foto: Kyle Klein, Visit Boston

Beacon Hill, Boston. Foto: Leise Jones Photography, Visit Boston

Portland, Maine - den største byen i Maine, med ca 66 000 innbyggere. Kåret til en av de beste kulinariske destinasjoner i USA. Portlands sentrum er relativt lite og de koselige brosteinsbelagte gatene og gamle bygningene som huser nisjebutikker, restauranter, kaffebarer og små lokale butikker kan enkelt utforskes i løpet av et par timer. Et godt tips er å ha på seg gode sko, da det er mye brostein. 

Lobster-roll og østers er obligatoriske retter på den kulinariske scenen i Portland og generelt i hele New England som består av mye deilig og fersk sjømat. Ferskere og bedre sjømat du får ikke! 

En av byens beste, tradisjonelle lobster rolls og ”steamed clams” får du på J’s Oyster, som har topp beliggenhet ved vannkanten i marinaen. Enkel uteservering, men på en solfylt og varm dag er det ingenting bedre enn dette. Eller kan du fortsette helt til enden av bryggen til Luke’s Lobster som har blitt ett kjent varemerke i hele USA.

Portland, Maine. Foto: Visit Maine

Cruise - ankomst Portland. Foto: Stella, Bennett Ferie Asker

Cruise - avreise Portland. Foto: Stella, Bennett Ferie Asker

Saint John, New Brunswich - Canadas uoppdaget skatt - den nest største byen i New Brunswick (må ikke forveksles med St. John’s på Newfoundland) og en av de fem eldste byene i Canada. De fleste kjenner byen som inngangsporten til Bay of Fundy, som har den største tidevannsforskjell i verden og det unike fenomenet hvor Fundy Bay og Saint John River møtes (i selve byen ved Riversing Rapid Falls).  

En industriell, men sjarmerende by som gjennomgår store forandringer med den nye generasjonen som har vendt tilbake til Saint John og som er med på å gjenopprette byen. Historiske bygninger og varehus har blitt omgjort til restauranter, gallerier, boutiquer, mirobryggeripuber og gourmet kaffebutikker.

Saint John er også kjent for sin gode øl og har flere mikrobryggerier i byen. En av våre favoritter (og Canadas eneste uavhengige bryggeri, fortsatt drevet av den samme familien) – Moosehead Brewery - har brygget øl siden 1867. En tur til bryggeriet kan anbefales for ølsmaking og litt historie. Ikke gå glipp av grapefrukt raddler! Hop on, hop off bussen stopper her.

Farmers Market, Saint John. Foto: Stella, Bennett Ferie Asker

Halifax, Nova Scotia, Canada - Halifax ble grunnlagt som en marinebase i 1749, i dag er det en travel og urban by. Se Citadel, den stjerneformede festningen som fortsatt står vakt fra sin bakketopp. Oppdag historisk arkitektur, restauranter, museer og trivelige små butikker ved den restaurerte vannkanten. Hopp på en ferge til Dartmouth eller besøk Peggy's Cove, ta et Nova Scotia-cruise og tilbring dagen med hvalsafari eller seiling, og husk å nyte dagen med godt øl og deilig sjømat. 

Cruise med Royal Caribbean til Halifax. Foto: Stella, Bennett Ferie Asker

Restauranten Bicycle Thief har perfekt beliggenhet. Foto: Visit Halifax

Dartmouth Boardwalk, Halifax. Foto: Visit Halifax

Halifax. Foto: Stella, Bennett Ferie Asker

Bar Harbor, Maine - denne lille, pittoreske kystbyen ligger er inngangsporten til Acadia nasjonalpark (verdt et besøk) og har noe eventyrlig og litt mystisk følelse over seg. Tempoet er rolig og behagelig og du kan forvente å høre ”hello, how are you? ” og ”have a nice day” fra fremmede du møter på. Denne byen er rett og slett veldig spesiell og koselig. Og hva er vel et besøk i Maine uten å ha spist hummer?  Prøv "lobster mac and cheese" på Side Street Cafe. 

Bar Harbor, Maine. Foto: Visit Maine

Acadia National Park. Foto: Visit Maine

Om Serenade of the Seas: 
Skipet er bygget i 2003 og oppgradert i 2012. Skipet tar opp til ca 2.400 passasjerer. Skipet er romslig men intimt og har en "laid back" atmosfære om bord. Skipet tilbyr fasiliteter og aktiviteter som treningsstudio, minigolf, spa, basseng, innendørs bassengområde (kalt solarium), kasino, spillehall, butikker, nattklubb og kveldsunderholdning (show, livemusikk etc). Når du blir sulten kan du nyte herlige måltider i et av skipets mange spisesteder, alt fra stort utvalg i den uformelle buffetrestauranten Windjammer Café, herlige a la carte måltider i hovedrestauranten eller du vil unne deg litt ekstra på en av spesialrestaurantene om bord (mot ekstra kostnad).  

Nyt utsikten. Foto: Stella, Bennett Ferie Asker

Spisestedene om bord:

 • Main Dining Room – skipets A la carte restaurant som er inkludert i prisen. Internasjonalt kjøkken med ny meny hver dag (noen klassikere er fast på menyen). Menyen byr på godt utvalg av forretter (salater, supper etc), hovedretter (kjøtt, fisk, fugl, vegetar) og desserter (ost, is, kaker). Åpen for frokost, lunsj og middag. 
 • Windjammer Cafe - skipets buffet restaurant som selvsagt er inkludert i prisen. Åpen for frokost, lunsj og middag. Vi anbefaler å prøve Windjammer Cafe til middag en kveld; her er det rolig og behagelig og maten er veldig bra. Buffeten består av flere faste ”stasjoner” og hver kveld er det et spesielt tema/land, f.eks. indisk, meksikansk eller italiensk. 
 • Café Latte-Tudes -  en café som serverer spesialkaffe mot ekstra kostnad. Her tilbys også kaker og andre søtsaker. 
 • Izumi Sushi and Hot Rocks - nyt asiatiske smaker; perfekte sushibiter, fersk sashimi og delikat nigiri, og smakfullt kjøtt tilberedt på ishiyaki-stein. Reservasjon nødvendig. Mot tillegg. 
 • Chefs Table - gourmetrestaurant for matkjennere. Reservasjon nødvendig. Mot tillegg.
 • Chops Grille - Royal Caribbean's mest populære spesialrestaurant byr på saftige biffer med deilig tilbehør. Hyggelige lokaler med herlig atmosfære. Vårt tips - bestill vindusbord og litt tidlig middag slik at du får med deg solnedgangen. Reservasjon nødvendig. Mot tillegg.
 • Giovanni’s Table - en liten bit av Italia som serverer tradisjonsrik, rustikk italiensk mat med moderne vri. Reservasjon nødvendig. Mot tillegg.
 • Sorrentos Pizza - deilig pizza, inkludert i cruiseprisen. Sorrento's er oppe lenge, så det er det perfekte stedet for litt nattmat. 
 • Park Café - salater, paninier, sandvicher, supper og noe søtt. Inkludert i prisen og åpen for frokost, lunsj og litt afternoon snack. 

NY Strip Steak fra Chops Grille. Foto: Royal Caribbean

Skipet kommer i land ganske tidlig på de fleste steder og vi anbefaler enten å starte dagen rolig om bord før du går i land og utforsker på egenhånd, eller å starte dagen med tidlig frokost og bli med på en organisert uflukt før du avslutter oppholdet i land med tid på egenhånd og kanskje en god lunsj i solen.

I løpet av cruiset er det to "sjødager", og tro oss når vi sier at det blir utrolig deilig når disse dagene kommer. Det er tidlig morninger, mange inntrykk og mye opplevelser hver dag, så på disse dager kan du sove lenge, kanskje bestille frokost på rommet eller nyte lang i Windjammer og ha en dag helt uten planer.

Ved ankomst Boston etter cruiset, er du i land ca 0800 - 0830. Har du god tid anbefaler vi at du tar en tur til Wrentham Village Outlet (ca 40min utenfor Boston). Her kan du gjøre gode kupp fra fjorårets kolleksjoner til sterkt reduserte priser. Wrentham Village Outlet er nesten som en liten landsby og har rundt 170 butikker, i tillegg til en rekke spisesteder. Merkene du finner her er blant annet Nike, Gucci, Michael Kors, Rossignol, Hugo Boss, Adidas, Burberry, Lacoste, J Crew, UGG osv. Kanskje en ide å gjøre unna julegavehandelen?

Nyt asiatiske smaker på Izumi. Foto: Royal Caribbean

Bli med på cruise med Serenade of the Seas. Foto: Royal Caribbean

Gode muligheter for å være aktiv om bord. Foto: Royal Caribbean

Og gode muligheter for å slappe helt av. Foto: Royal Caribbean

Lukk »