Skip to main content

Gode cruise tilbud med Royal Caribbean

dame-zipline-cococay-cruise
cococay-perfectday-basseng
snackshack-perfect-day-cococay-cruise
cruise-alaska-radiance-of-the-seas
cruise-solnedgang-allure-of-the-seas
cruise-barn-snorkle
dubai-orken-opplevelser
jente-sklie-cruise
barn-basseng-cruise
cruise-harmony-of-the-seas
cruise-karibien-snorkling-barbados
cruise-karibien-cococay-bahamas-rccl
cruise-karibien-snorkle
cruise-karibien-familie-sup
cruise-middelhavet-mykonos
par-basseng-royal-caribbean-cruiseskip
mann-sklie-cruise
aktivitetsdekk-royal-caribbean-skip
familie-cruise-ferie

Gode priser og tilbud på fantastiske cruise med Royal Caribbean; bestill senest 30. april og få 60% rabatt på person nr. 2 i lugaren. I tillegg kan barn cruise nesten gratis på seilinger i lavsesong. Mange ulike tilbud - vi har oversikten over alle!

Våre reisekonskulenter har vært om bord på de fleste av Royal Caribbeans fantastiske skip og kan gi deg råd om hva som passer best for deg og dine!  

Gode tilbud med Royal Caribbean:  

  • Spar 60% på person nr. 2 i lugaren. Bestill senest 30. april og få 60% rabatt på person nr. 2 i lugaren på alle cruise med Royal Caribbean med avreise fra 1. mai, med unntak av cruise fra Kina. Tredje, fjerde og femte person i lugaren får 30% rabatt. 

  • Barn cruiser nesten gratis. Bestill senest 30.  april og barn (opp til 12 år) som er nr. 3, 4 og 5 i lugaren betaler kun skatter og avgifter i lavsesong. Tilbudet gjelder utvalgte cruise som er 4 netter eller lenger i Alaska, Bahamas, Bermuda, Canada, Karibien, Europa, Hawaii og transatlantiske cruise i perioden 18. april - 31. mai 2020, 31. august - 17. desember 2020 og 8. januar - 17. mai 2021. 

    • Unntak: 2020 seilinger i perioden 21. - 27. november. 2021 seilinger i periodene 12. - 15. februar og 13. mars - 4. april. 

Våre reiseeksperter hjelper deg med å finne skipene og avgangene som passer for deg. Vi gir deg tips, råd og hjelper deg med bestillingen. Kanskje ønsker du å utvide cruiseferien med noen dager på stranden eller i storbyen i for- eller etterkant?

For å gjøre det enkelt for deg har vi samlet alle avgangene til Royal Caribbean på ett sted. Her kan du søke på skip, destinasjoner, datoer, pris etc. De fleste priser oppdateres en gang i døgnet. Merk at prisene i søket ikke alltid er oppdatert med kampanjepriser, barnepriser eller singelpriser. Legg inn en forespørsel på ønsket cruise, så får du et oppdatert tilbud tilbake fra våre cruiseksperter - helt uforpliktende:

Søk cruise med Royal Caribbean

15 ting å gjøre om bord på Royal Caribbean's Symhony of the Seas:

Kun en kort flytur fra Norge ligger Middelhavet med destinasjoner som gir deg som cruisepassasjer stor variasjon og mange inntrykk og opplevelser i løpet av et cruise. Tar du en litt lenger flytur, kan du komme til Karibien - for mange selve paradiset på jord. Alt du har sett på postkort er virkelig. Et cruise i karibien er en fantastisk ferie med utallige opplevelser, innbydende strender, glitrende blått hav og palmesus. Man seiler mot solnedgangen om bord på et flott skip, med karibiske drinker og calypsomusikk etter en lang og solrik dag på en karibisk strand. I tillegg kan Royal Caribbean by på flere andre spennende cruise f. eks. i Dubai, Nord Europa, Hawaii, Alaska, New England og transatlantiske cruise. 

Lukk »

Søk reise