Skip to main content

Gode cruise tilbud med Royal Caribbean Int.

Aquatheatre, Symphony of the Seas. Foto: RCCL

Masse gode priser og tilbud på fantastiske cruise med Royal Caribbean. PS! Vi har vært om bord på verdens største cruiseskip, splitter nye Symphony of the Seas -  spør oss om de gode reisetipsene! 

WOW SALG - gode tilbud med Royal Caribbean:  

  • Salg i Karibien, cruise fra kun 6.995,- pr. person! Salg på cruise i Karibien - utvalgte seilinger i Karibien med Oasis, Allure og Harmony of the Seas fra 1. september 2018 til 28. april 2019. Basert på tilgjengelighet, begrenset antall lugarer. 

  • Ta barna med på cruise nesten gratis! Nå betaler de kun skatter, avgifter og tips. Gjelder barn (opp til 12 år), som deler lugar med to fullt betalende betaler kun skatter, avgifter og tips. Bestilles senest 31. juli 2018 og gjelder i seilperioden 1. september 2018 - 31. mai 2019 på 4 netters seilinger eller lengre i Europa, Bahamas, Bermuda, Hawaii, Canada og Karibien. Gjelder ikke for seilinger som går over påske, jul og nyttår, samt i perioden 15.-18. februar 2019 og 16.-30. mars 2019.

  • 60% rabatt for gjest nr. 2 i lugaren på cruise i Karibien - bestill ditt cruise mellom 3. og 31. juli og få 60% rabatt på cruiseprisen for gjest nr. 2 i lugaren. Gjelder alle cruise i Karibien. Dette tilbudet kan kombineres med kampanjen "Barn cruiser nesten gratis", så her kan du ta med familien på en drømmeferie til fantastiske priser på ett av RCCL's skip!

  • 10.000,- i venne- og familierabatt i Europa og Karibien 2018 og 2019. Gjelder ved bestilling av minst 10 personer på samme seiling, 7 netter eller lengre seilinger i Europa 2018 og 2019, samt 7 netter eller lengre seilinger i Karibien i Q3 og Q4 2018 og Q1 2019. Bestilles senest 31. juli.  

  • 6.000,- i venne- og familierabatt på kortcruise i Karibien 2018 og 2019. Kombinér din ferie til Florida med et svært prisvennlig kortcruise til Bahamas og Karibien. En perfekt ferie! Få 6.000,- i rabatt ved bestilling av minst 10 personer på samme seiling med Royal Caribbean, 6-netter eller kortere cruise i Karibien og Bahamas med avreise fra 1. juli 2018 - 30. juni 2019. Bestilles senest 31. juli 2018. F.eks. cruise med Enchantment of the Seas fra Miami til Bahamas, cruise med Independence of the Seas fra Fort Lauderdale til vestlige Karibien, eller Miami og cruise med nyoppussede Mariner of the Seas
  • Bestill nå og få knallgode priser på utvalgte seilinger i Middelhavet sommersesongen 2019! Fra kun 5.995,- pr. person i innvendig lugar. Vi har oversikten over avgangene! Begrenset antall. 

Våre reiseeksperter hjelper deg med å finne skipene og avgangene som passer for deg. Vi gir deg tips, råd og hjelper deg med bestillingen. Kanskje ønsker du å utvide cruiseferien med noen dager på stranden eller i storbyen i for- eller etterkant?

Kun en kort flytur fra Norge ligger Middelhavet med destinasjoner som gir deg som cruisepassasjer stor variasjon og mange inntrykk og opplevelser i løpet av et cruise. Tar du en litt lenger flytur, kan du komme til Karibien - for mange selve paradiset på jord. Alt du har sett på postkort er virkelig. Et cruise i karibien er en fantastisk ferie med utallige opplevelser, innbydende strender, glitrende blått hav og palmesus. Man seiler mot solnedgangen om bord på et flott skip, med karibiske drinker og calypsomusikk etter en lang og solrik dag på en karibisk strand. 

I tillegg kan Royal Caribbean by på flere andre spennende cruise f. eks. i Dubai, Nord Europa, Hawaii, Alaska, New England og transatlantiske cruise. 

Lukk »

Søk reise