Skip to main content

Gode cruise tilbud med Royal Caribbean Int.

kveld-oasis-klasse-cruise
cruise-alaska-radiance-of-the-seas
cruise-solnedgang-allure-of-the-seas
cruise-dubai-burj-khalifa
cruise-harmony-of-the-seas
cruise-karibien-snorkling-barbados
cruise-karibien-cococay-bahamas-rccl
cruise-karibien-familie-sup
cruise-middelhavet-mykonos

Masse gode priser og tilbud på fantastiske cruise med Royal Caribbean. PS! Vi har vært om bord på verdens største cruiseskip, splitter nye Symphony of the Seas -  spør oss om de gode reisetipsene! 

Gode tilbud med Royal Caribbean:  

  • 35% rabatt på cruise i hele verden (unntatt seilinger fra Kina). Bestilles senest 28. februar, og gjelder cruise i hele 2019. 

  • Barn cruiser (nesten) gratis i lavsesong! Barn (opp til 12 år) som er tredje og fjerde person i lugaren betaler kun skatter og avgifter når de deler med 2 voksne. Bestilles senest 28. februar og gjelder seilinger i 2019 som er 4 netter eller mer til Alaska, Bahamas, Bermuda, Canada, Karibien, Europa og Hawaii. Gjelder ikke i høysesong som er i følgende perioder: President’s Day, seilinger mellom 15. og 18. februar. Spring Break, seilinger mellom 16. og 30. mars. Påskeseilinger, seilinger mellom 13. og 22. april. Sommerferie, seilinger mellom 15. mai - 8. september. Thanksgiving, seilinger mellom 23. og 30. november. Jul, seilinger mellom 18. desember og 1. januar 2020. 

  • Alt inkludert - drikkepakke med opp til 20% rabatt. På seilinger med avreise fra og med 1. september 2018 får du opptil 20% rabatt på drikkepakken hvis du kjøper den før avreise, jamført med om den kjøpes ombord på skipet. Bestilles senest 28. februar. 

  • Salg i Karibien, cruise fra kun 5.995,- pr. person i innvendig lugar! Salg på cruise i Karibien - utvalgte seilinger i Karibien med  Oasis-, Freedom-, Allure-, Symphony- og Harmony of the Seas fra 6. januar til 29. september 2019. Basert på tilgjengelighet, begrenset antall lugarer. 

  • Bestill 3., 4. og 5. person i lugaren og få 1.000,- i rabatt pr. person - gjelder på alle 7 dagers cruise i Middelhavet 2019. Bestilles senest 31. januar - kun hos reisebyrå.  

  • Bestill nå og få knallgode priser på utvalgte seilinger i Middelhavet sommersesongen 2019! Fra kun 5.995,- pr. person i innvendig lugar. Vi har oversikten over avgangene! Begrenset antall. 

  • 10.000,- i venne- og familierabatt! Bestill for 10 eller flere personer på samme cruise senest 31. januar og få 10.000,- i rabatt. Gjelder alle cruise med avreise 2019 og 2020. 

Våre reiseeksperter hjelper deg med å finne skipene og avgangene som passer for deg. Vi gir deg tips, råd og hjelper deg med bestillingen. Kanskje ønsker du å utvide cruiseferien med noen dager på stranden eller i storbyen i for- eller etterkant?

Kun en kort flytur fra Norge ligger Middelhavet med destinasjoner som gir deg som cruisepassasjer stor variasjon og mange inntrykk og opplevelser i løpet av et cruise. Tar du en litt lenger flytur, kan du komme til Karibien - for mange selve paradiset på jord. Alt du har sett på postkort er virkelig. Et cruise i karibien er en fantastisk ferie med utallige opplevelser, innbydende strender, glitrende blått hav og palmesus. Man seiler mot solnedgangen om bord på et flott skip, med karibiske drinker og calypsomusikk etter en lang og solrik dag på en karibisk strand. 

I tillegg kan Royal Caribbean by på flere andre spennende cruise f. eks. i Dubai, Nord Europa, Hawaii, Alaska, New England og transatlantiske cruise. 

Lukk »

Søk reise