Skip to main content

Gode cruise tilbud med Royal Caribbean

cruise-kampanje-royal_caribbean
cococay-perfectday-basseng
snackshack-perfect-day-cococay-cruise
cruise-alaska-radiance-of-the-seas
cruise-solnedgang-allure-of-the-seas
cruise-barn-snorkle
dame-zipline-cococay-cruise
jente-sklie-cruise
barn-basseng-cruise
cruise-harmony-of-the-seas
cruise-karibien-snorkling-barbados
cruise-karibien-snorkle
cruise-middelhavet-hellas-santorini
par-basseng-royal-caribbean-cruiseskip
cruiseskip-odyssey_of_the_seas-santorini-solnedgang
mann-sklie-cruise
sklier-soldekk-cruiseskip-wonder_of_the_seas
aktivitetsdekk-royal-caribbean-skip
familie-cruise-ferie
cruise-kampanje-royal_caribbean

Gode priser og tilbud på fantastiske cruise med Royal Caribbean; bestill senest 31. oktober og få 30% rabatt. Mange ulike tilbud - vi har oversikten over alle! Våre reisekonskulenter har vært om bord på de fleste av Royal Caribbeans fantastiske skip og kan gi deg råd om hva som passer best for deg og dine. Klikk her for å se noen av de mange cruisene som Royal Caribbean tilbyr. 

Gode tilbud med Royal Caribbean:  

  • 30% rabatt. Bestill senest 31. oktober og få 30% rabatt på alle cruise med Royal Caribbean med avreise fra 1. oktober 2022 (med unntak av cruise fra Kina). Kan kombineres med andre rabatter.
  • Opp til 4.975,- i ekstra rabatt! Bestill senest 2. oktober og få opp til 4.975,- pr. lugar i ekstra rabatt på alle cruise med Royal Caribbean med avreise fra 29. oktober 2022 (med unntak av cruise fra Kina). Kan kombineres med andre rabatter. Jo bedre lugar, jo høyere rabatt. 
  • Rabatt på drikkepakke i Europa! Bestill nå og betal 470,- pr. voksen pr. døgn for en all inklusive De Luxe Drikkepakke (alkoholholdig drikke inkludert) på cruise med varighet minimum 5 døgn i Europa i 2022. Drikk med måte! 
  • Oppgrader til all inclusive. Bestill en av Royal Caribbeans drikkepakker - for 245,- pr. person/døgn får du en pakke med alkoholfri drikke inkludert, og for 525,- pr. person/døgn får du en pakke med alkoholholdige drikke inkludert. Gjelder for seilinger som er 7 eller flere netter med avreise senest 31. desember 2023. Ikke gyldig for transatlantiske cruise. 

Våre reiseeksperter hjelper deg med å finne skipene og avgangene som passer for deg. Vi gir deg tips, råd og hjelper deg med bestillingen. Kanskje ønsker du å utvide cruiseferien med noen dager på stranden eller i storbyen i for- eller etterkant? Ta kontakt for ett oppdatert tilbud fra våre cruiseeksperter - helt uforpliktende. 

Splitter nye Wonder of the Seas seiler i Middelhavet sommersesongen 2022 før den reiser over til Karibien igjen. Foto: Royal Caribbean

15 ting å gjøre om bord på Royal Caribbean's Symhony of the Seas:

Kun en kort flytur fra Norge ligger Middelhavet med destinasjoner som gir deg som cruisepassasjer stor variasjon og mange inntrykk og opplevelser i løpet av et cruise. 

Jewel of the Seas utenfor Santorini. Foto: Royal Caribbean

Tar du en litt lenger flytur, kan du komme til Karibien - for mange selve paradiset på jord. Alt du har sett på postkort er virkelig. Et cruise i karibien er en fantastisk ferie med utallige opplevelser, innbydende strender, glitrende blått hav og palmesus. Man seiler mot solnedgangen om bord på et flott skip, med karibiske drinker og calypsomusikk etter en lang og solrik dag på en karibisk strand. 

South Beach på CocoCay. Foto: Royal Caribbean 

I tillegg kan Royal Caribbean by på flere andre spennende cruise f. eks. i Nord Europa, Hawaii, Alaska, New England og transatlantiske cruise. 

Få fantastisk utsikt fra North Star® om bord på Ovation of the Seas i Alaska. Foto: Royal Caribbean. This image is an artistic rendering of Ovation of the Seas. Features vary by ship.

Cruise Norske fjorder. Foto: Royal Caribbean 

Lukk »

Søk reise