Skip to main content

Gode cruise tilbud med Royal Caribbean

dame-zipline-cococay-cruise
cococay-perfectday-basseng
snackshack-perfect-day-cococay-cruise
cruise-alaska-radiance-of-the-seas
cruise-solnedgang-allure-of-the-seas
cruise-barn-snorkle
dubai-orken-opplevelser
jente-sklie-cruise
barn-basseng-cruise
cruise-harmony-of-the-seas
cruise-karibien-snorkling-barbados
cruise-karibien-cococay-bahamas-rccl
cruise-karibien-snorkle
cruise-karibien-familie-sup
cruise-middelhavet-mykonos
par-basseng-royal-caribbean-cruiseskip
mann-sklie-cruise
aktivitetsdekk-royal-caribbean-skip
familie-cruise-ferie

Gode priser og tilbud på fantastiske cruise med Royal Caribbean; bestill senest 1. november og få 30% rabatt! Ekstra gode priser på cruise i 2021 og 2022. Mange ulike tilbud - vi har oversikten over alle!

Våre reisekonskulenter har vært om bord på de fleste av Royal Caribbeans fantastiske skip og kan gi deg råd om hva som passer best for deg og dine!  

Gode tilbud med Royal Caribbean:  

  • 30% rabatt. Bestill senest 1. november og få 30% rabatt på alle cruise med Royal Caribbean med avreise fra 1. november 2021 (med unntak av cruise fra Kina). 
  • 2022 "Kicker-salg". Bestill senest 1. november og få opp til 1.500,- i rabatt pr. lugar på alle cruise med Royal Caribbean (med unntak av cruise fra Kina) i perioden 1. januar - 30. september 2022 samt alle cruise i Europa med avreise i hele 2022. Jo bedre lugar, jo høyere rabatt. Kan kombineres med andre rabatter. 
  • Oppgrader til all inclusive. Bestill en av Royal Caribbeans drikkepakker - for 245,- pr. person/døgn får du en pakke med alkoholfri drikke inkludert, og for 525,- pr. person/døgn får du en pakke med alkoholholdige drikke inkludert. 

Våre reiseeksperter hjelper deg med å finne skipene og avgangene som passer for deg. Vi gir deg tips, råd og hjelper deg med bestillingen. Kanskje ønsker du å utvide cruiseferien med noen dager på stranden eller i storbyen i for- eller etterkant? Ta kontakt for ett oppdatert tilbud fra våre cruiseeksperter - helt uforpliktende. 

Splitter nye Wonder of the Seas seiler i Middelhavet 2022. Foto: Royal Caribbean

15 ting å gjøre om bord på Royal Caribbean's Symhony of the Seas:

Kun en kort flytur fra Norge ligger Middelhavet med destinasjoner som gir deg som cruisepassasjer stor variasjon og mange inntrykk og opplevelser i løpet av et cruise. 

Opplev vakre Italia på cruise med Royal Caribbean. Foto: RCL

Tar du en litt lenger flytur, kan du komme til Karibien - for mange selve paradiset på jord. Alt du har sett på postkort er virkelig. Et cruise i karibien er en fantastisk ferie med utallige opplevelser, innbydende strender, glitrende blått hav og palmesus. Man seiler mot solnedgangen om bord på et flott skip, med karibiske drinker og calypsomusikk etter en lang og solrik dag på en karibisk strand. 

South Beach på CocoCay. Foto: RCL

I tillegg kan Royal Caribbean by på flere andre spennende cruise f. eks. i Dubai, Nord Europa, Hawaii, Alaska, New England og transatlantiske cruise. 

Cruise fra Dubai med Royal Caribbean. Foto: RCL

Lukk »

Søk reise