Skip to main content

Gode cruise tilbud med Royal Caribbean

cruise-royal_caribbean-kampanje
cococay-perfectday-basseng
snackshack-perfect-day-cococay-cruise
cruise-alaska-radiance-of-the-seas
cruise-solnedgang-allure-of-the-seas
cruise-barn-snorkle
dame-zipline-cococay-cruise
jente-sklie-cruise
barn-basseng-cruise
cruise-harmony-of-the-seas
cruise-karibien-snorkling-barbados
cruise-karibien-snorkle
cruise-middelhavet-hellas-santorini
cruise-royal_caribbean-middelhavet-kotor-montenegro
par-basseng-royal-caribbean-cruiseskip
cruiseskip-odyssey_of_the_seas-santorini-solnedgang
mann-sklie-cruise
aktivitetsdekk-royal-caribbean-skip
familie-cruise-ferie

Gode priser og tilbud på fantastiske cruise med Royal Caribbean; bestill senest 31. mai og få 30% rabatt og knallgode barnepriser i Europa. Mange ulike tilbud - vi har oversikten over alle! Våre reisekonskulenter har vært om bord på de fleste av Royal Caribbeans fantastiske skip og kan gi deg råd om hva som passer best for deg og dine. Klikk her for å se noen av de mange cruisene som Royal Caribbean tilbyr. 

Gode tilbud med Royal Caribbean:  

  • 30% rabatt. Bestill senest 31. mai og få 30% rabatt på alle cruise med Royal Caribbean med avreise fra 3. juni 2022 (med unntak av cruise fra Kina). Kan kombineres med andre rabatter. 
  • Barn fra 1.695,- i ekstra seng! Bestill senest 31. mai og barn, 2 - 11 år, betaler kun skatter og avgifter når de deler lugar med 2 voksne. Gjelder cruise i Europa med avreise i perioden 15. april - 30. oktober 2022, med unntak av cruise med Rhapsody of the Seas fra Haifa, Israel fra 5. august til 28. oktober 2022.  
  • Få opp til 550$ til bruk om bord! Bestill senest 24. mai og få opp til 550$ til bruk om bord. Gjelder på cruise med Royal Caribbean med avreise fra 19. juni 2022 (med unntak av cruise fra Kina). Kan kombineres med andre rabatter. Jo bedre lugar og jo lengre cruise, jo mer penger får du til å bruke om bord. 
  • All inklusive drikkepakke inkludert på cruise fra Norden! Bestill nå og få all inklusive drikkepakken Deluxe Beverage Package inkludert på cruise med Voyager of the Seas fra Stockholm og København i perioden 24. april - 28. august 2022. 
  • Oppgrader til all inclusive. Bestill en av Royal Caribbeans drikkepakker - for 245,- pr. person/døgn får du en pakke med alkoholfri drikke inkludert, og for 525,- pr. person/døgn får du en pakke med alkoholholdige drikke inkludert. 

Våre reiseeksperter hjelper deg med å finne skipene og avgangene som passer for deg. Vi gir deg tips, råd og hjelper deg med bestillingen. Kanskje ønsker du å utvide cruiseferien med noen dager på stranden eller i storbyen i for- eller etterkant? Ta kontakt for ett oppdatert tilbud fra våre cruiseeksperter - helt uforpliktende. 

Splitter nye Wonder of the Seas seiler i Middelhavet 2022. Foto: Royal Caribbean

15 ting å gjøre om bord på Royal Caribbean's Symhony of the Seas:

Kun en kort flytur fra Norge ligger Middelhavet med destinasjoner som gir deg som cruisepassasjer stor variasjon og mange inntrykk og opplevelser i løpet av et cruise. 

Jewel of the Seas utenfor Santorini. Foto: Royal Caribbean

Tar du en litt lenger flytur, kan du komme til Karibien - for mange selve paradiset på jord. Alt du har sett på postkort er virkelig. Et cruise i karibien er en fantastisk ferie med utallige opplevelser, innbydende strender, glitrende blått hav og palmesus. Man seiler mot solnedgangen om bord på et flott skip, med karibiske drinker og calypsomusikk etter en lang og solrik dag på en karibisk strand. 

South Beach på CocoCay. Foto: Royal Caribbean 

I tillegg kan Royal Caribbean by på flere andre spennende cruise f. eks. i Nord Europa, Hawaii, Alaska, New England og transatlantiske cruise. 

Få fantastisk utsikt fra North Star® om bord på Ovation of the Seas i Alaska. Foto: Royal Caribbean. This image is an artistic rendering of Ovation of the Seas. Features vary by ship.

Cruise Norske fjorder. Foto: Royal Caribbean 

Lukk »

Søk reise