Skip to main content

Gode cruise tilbud med Royal Caribbean Int.

cruise-solnedgang-allure-of-the-seas
cruise-alaska-radiance-of-the-seas
cruise-dubai-burj-khalifa
cruise-harmony-of-the-seas
cruise-karibien-snorkling-barbados
cruise-karibien-cococay-bahamas-rccl
cruise-karibien-familie-sup
cruise-middelhavet-mykonos

Masse gode priser og tilbud på fantastiske cruise med Royal Caribbean. PS! Vi har vært om bord på verdens største cruiseskip, splitter nye Symphony of the Seas -  spør oss om de gode reisetipsene! 

WOW SALG - gode tilbud med Royal Caribbean:  

  • 35% rabatt på cruise i Karibien! Bestill senest 30. september og få 35% rabatt på alle cruise i Karibien med avreise fra september 2018 til april 2020. Gjelder person 1-2 i lugaren, øvrige personer får 30%. 

  • Få Wifi inkludert! Bestill et cruise i Middelhavet neste år og få med wifi, "Surf & Stream", inkludert. Gjelder for en enhet pr. lugar. Bestilles senest 30. september 2018 og gjelder for alle seilinger i Middelhavet 2019.

  • 1.000,- ekstra i rabatt på cruise i Middelhavet! Ta med familien på et drømmecruise i Europa neste sommer med Oasis, Rhapsody, Brilliance eller Jewel of the Seas. Bestill en lugar med 3 eller flere personer i, så får du 1.000,- ekstra i rabatt pr. person. Tilbudet gjelder kun ved bestilling via reisebyrå og ved bestilling senest 30. september. 

  • Alt inkludert - drikkepakke med opp til 20% rabatt. På seilinger med avreise fra og med 1. september 2018 får du opptil 20% rabatt på drikkepakken hvis du kjøper den før avreise, jamført med om den kjøpes ombord på skipet. 

  • Salg i Karibien, cruise fra kun 6.495,- pr. person i innvendig lugar og fra 7.995,- i balkonglugar! Salg på cruise i Karibien - utvalgte seilinger i Karibien med  Allure- og Harmony of the Seas fra 7. oktober 2018 til 21. april 2019. Basert på tilgjengelighet, begrenset antall lugarer. 

  • Ta barna med på cruise nesten gratis! Nå betaler de kun skatter, avgifter og tips. Gjelder barn (opp til 12 år), som deler lugar med to fullt betalende betaler kun skatter, avgifter og tips. Bestilles senest 30. september 2018 og gjelder i seilperioden 1. september 2018 - 31. mai 2019 på 4 netters seilinger eller lengre i Europa, Bahamas, Bermuda, Hawaii, Canada og Karibien. Gjelder ikke for seilinger som går over påske, jul og nyttår, samt i perioden 15.-18. februar 2019 og 16.-30. mars 2019.

  • 10.000,- i venne- og familierabatt i Europa og Karibien 2018 og 2019. Gjelder ved bestilling av minst 10 personer på samme seiling, 7 netter eller lengre seilinger i Europa og Karibien 2018 og 2019. Bestilles senest 30. september 2018.   

  • Familiepriser i Middelhavet sommeren 2019 - ta med familien på en uforglemmelig ferie ombord på et av RCCL's skip i Middelhavet neste sommer. Akkurat nå får du 50% rabatt på cruiseprisen for person 3. og 4. når de deler lugar med to fullt betalende voksne i en balkonglugar eller suite. Rabatten gjelder barn til og med 12 år, på alle seilinger i Middelhavet 2019. Bestilles senest 30. september 2018.  
  • Bestill nå og få knallgode priser på utvalgte seilinger i Middelhavet sommersesongen 2019! Fra kun 5.995,- pr. person i innvendig lugar. Vi har oversikten over avgangene! Begrenset antall. 

Våre reiseeksperter hjelper deg med å finne skipene og avgangene som passer for deg. Vi gir deg tips, råd og hjelper deg med bestillingen. Kanskje ønsker du å utvide cruiseferien med noen dager på stranden eller i storbyen i for- eller etterkant?

Kun en kort flytur fra Norge ligger Middelhavet med destinasjoner som gir deg som cruisepassasjer stor variasjon og mange inntrykk og opplevelser i løpet av et cruise. Tar du en litt lenger flytur, kan du komme til Karibien - for mange selve paradiset på jord. Alt du har sett på postkort er virkelig. Et cruise i karibien er en fantastisk ferie med utallige opplevelser, innbydende strender, glitrende blått hav og palmesus. Man seiler mot solnedgangen om bord på et flott skip, med karibiske drinker og calypsomusikk etter en lang og solrik dag på en karibisk strand. 

I tillegg kan Royal Caribbean by på flere andre spennende cruise f. eks. i Dubai, Nord Europa, Hawaii, Alaska, New England og transatlantiske cruise. 

Lukk »

Søk reise