Skip to main content

Cruise i Karibien i høstferien | Gode priser

karusell-boardwalk-allure-of-the-seas-karibien
allure-of-the-seas-cruise-skip
familie-cruise-karibien
flowrider-surfesimulator-allure-of-the-seas-cruise
zipline-labadee-haiti-cruise
roomservice-pizza-cruise-karibien
bade-barn-karibien
familie-sup-karibien

Ta med barna nesten gratis på cruise med Royal Caribbean Cruises! Barn (opp til 12 år) som deler lugar med 2 fullt betalende betaler kun skatter, avgifter og tips, noe som gjør at totalprisen blir meget hyggelig. Gode priser på høstferiecruise med Allure of the Seas i Karibien, avreise 29. september.  

Bestilles senest 30. juni. Gjelder cruise med avreise i lavsesong til 14. desember 2019, 4 netter eller lengre varighet, til Alaska, Bahamas, Bermuda, Canada, Karibien, Europa og Hawaii. Dette er knallgode priser på en uforglemmelig ferie og selv om fly kommer i tillegg tåler de godt sammenligning med en uke på chartertur! 

Priseksempel | Cruise i Karibien i høstferien, avreise 29. september: 

Knallgode priser på cruise i Karibien med familien i skolens høstferie! Reis med et av verdens største cruiseskip, Allure of the Seas, fra Fort Lauderdale på cruise i Østlige Karibien. Husk at helpensjon om bord, underholdning, barneklubber, de fleste aktiviteter samt tips er inkludert i prisen!

Fra 22.210,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) i balkonglugar med havutsikt

  • 7 netters cruise i valgte type lugar
  • Helpensjon om bord
  • Underholdning og de fleste aktiviteter om bord
  • Tips til lugar- og restaurantpersonell
  • Alle kjente skatter og avgifter

Fly t/r i tillegg. Tillegg for ekstra overnattinger, bedre lugartype og singel lugar. Prisene varierer fra avgang til avgang.

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Eventuelle rabatter er trukket fra. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.

Kontakt oss for mer informasjon og bestilling.

Cruise - en fantastisk familieferie

Å reise på cruise med barn gir en knallfin ferie for hele familien. Man er sammen på ett luksuriøst "hotell" med fantastiske fasiliteter mens man reiser fra den ene flotte destinasjonen til den andre. Vi anbefaler gjerne ett av de store skipene hvor aktivitetstilbudet er stort for både store og små - her er det show og underholdning av topp kvalitet med blant annet flotte parader med besøk av de morsomme figurene fra Dreamworks.

Aktivitetstilbudet er helt utrolig, om bord finner du f.eks. surfesimulator, zipline, skøytebane, basketballbane, basseng og "vannpark", sklier, og barneklubber for barn i alle aldre (inkludert i prisen). Og når du er i land på fantastiske destinasjoner er det alltid morsomme utflukter som er spesielt tilpasset for dere som reiser med barn. Svøm med delfiner, reis på fisketur, ta en dag på en strand med "lekepark" for barna, ta en joggetur, reis på shopping, snorkle, seile eller masse annen moro - utvalget er kjempestort.

Er du på cruise er helpensjon om bord inkludert i prisen, og du kan velge mellom flere forskjellige spisesteder, alle med egne menyer for barna. Is, så mye man vil ha, er også inkludert. Personalet om bord er fantastisk flinke med barn, og gjør alt for at både store og små skal ha hyggelige måltider. For å gjøre ferien ennå mer avslappende og enkel anbefaler vi deg en all inklusive pakke hvor også drikkevarer og wifi er inkludert. 

Et cruise kan også veldig enkelt kombineres med ett opphold på "land" i for- og/eller etterkant av cruiset. Til familier må for eksempel kombinasjonen Florida med sine mange morsomme temaparker og cruise i Karibien være den perfekte ferien!  

Reiserute, Allure of the Seas med avreise 29. september: Fort Lauderdale, Florida - til sjøs - til sjøs - Philipsburg, St. Maarten - San Juan, Puerto Rico - Labadee, Haiti - til sjøs - Fort Lauderdale, Florida

Reis på cruise med verdens største cruiseskip i Karibien: 

Lukk »

Søk reise