Skip to main content

PONANT cruise Seychellene | Bestill cruise hos Bennett Ferie

ponant-yacht-strand-seychellene
basseng-cruiseskip-bougainville-ponant
resepsjon-cruiseskip-bougainville-ponant
strand-la_digue-seychellene
lugar-cruiseskip-bougainville-ponant
restaurant-cruiseskip-bougainville-ponant
sauna-cruiseskip-bougainville-ponant
skilpadde-hav-seychellene
fargerike-fisk-seychellene
strand-seychellene-bade
strand-fjell-palmer

Drømmecruise med luksuriøse PONANT til Seychellene! På denne fantastiske reiseruten, "The essential Seychelles", får du oppleve alle "must-see" høydepunktene i vakre Seychellene. Gå om bord i skipet Le Bougainville (5 stjerners) på Mahé og reis på ett 9 dagers cruise i øyparadiset. Nyt godt av tryggheten og kompetansen som erfarne reisekonsulenter kan gi deg - bestill reisen hos reisebyrået Bennett Ferie, en partner i verdens største reisebyråkjede. 

Reiseforslag og priseksempel | Cruise, "The essential Seychelles" med PONANT cruises:
8 netters cruise på Seychellene med cruiseskipet Le Bougainville fra Mahé. Flere avreiser i perioden februar til mars i 2023.  

Fra EUR 3.760 

 • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler lugar
 • 8 netters cruise i deluxe stateroom (med balkong)
  • Premium sengetøy og lugarfasiliteter
  • Roomservice
 • Helpensjon om bord; gourmetmat basert på lokale råvarer
 • Alt drikke om bord, inkludert alkoholholdige drikker, brus, kaffe, te og flaskevann (med unntak av noen eksklusive merker)
 • Wifi
 • Underholdning og aktiviteter om bord
 • Alle kjente skatter og avgifter

Fly t/r i tillegg. Tillegg for ekstra overnattinger, bedre lugartype og singel lugar. Prisene varierer fra avgang til avgang. Ev. kampanjerabatter er fratrukket i priseksemplet ovenfor. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.

Frister det med et luksuriøst cruise på Seychellene? Ta kontakt for et uforpliktende tilbud fra våre reiseeksperter

Cruise med PONANT, "The Essential Seychelles"
Den første stoppen er i Sainte Anne Marine National Park, hvor PONANT garanterer uforglemmelig snorkling over korallrevet som er hjem for fantastiske arter. På Curieuse Island, kjent for sin røde jord og gigantiske skilpadder, kan du ta en utflukt til hjertet av mangrovene. I Praslin kan du besøke Vallée de Mai naturreservat hvor du blant annet kan finne sjøkokosnøtter. Palmer, store granittblokker, hvit sand og krystallklart vann venter deg på Grande Sœur og La Digue. På disse fantastiske øyene er den ene stranden vakrere enn den andre, drømmesteder for sol, bad og avslappning. 

Høydepunkter på cruiset:

 • Utflukter med Zodiac®, sammen med erfarne guider 
 • Vallée de Mai naturreservat i Praslin (på UNESCO's verdensarvliste)
 • Opplev 8 av Seychellenes øyer på ett cruise
 • Naturreservatet "The Aride", med 73 hektar med grønn, frodig og fargerik vegetasjon og over en million fugler 
 • Granittøya Curieuse 
 • Anse Source d’Argent, den mest berømte stranden på La Digue, omgitt av store granittblokker og flotte palmer
 • Mulighet for å se skilpadder på Saint Joseph og Curieuse.
 • Møte med de lokale innbyggerene
 • Dykking og snorkling 


PONANT 
Et fransk rederi som kjennetegnes av varm og intim atmosfære, luksus fasiliteter og service, velutvalgte seilinger – til unike bortgjemte havner så vel som til de store kjente, og en dypt forankret sjøfartstradisjon. Deres 12 skip er bevisst designet for å ønske et begrenset antall gjester velkommen om bord, og har blant verdens yngste flåter. PONANT har mindre yachts og skip som seiler til unike destinasjoner over hele verden. De er opptatte av miljøet og har i tillegg til en rekke egne miljøtiltak ett fond som støtter tiltak for å beskytte havet og de arktiske områdene. 

Dagene om bord; med så få lugarer på hvert skip blir atmosfæren intim og unik. Innredningen er moderne og varm med lekkert tidsriktig interiør. Du har basseng og soldekk, butikk, spa, trimrom, lounger, teater, bibliotek og fotohjørne. Lugarene er romslige med komfortable senger, romslig garderobe og delikat innredning og alle lugaren har balkong. Den kulinariske franske arven ivaretas på beste måte av skipets franske Chef. Han går selv, der det er mulig, på leting etter de beste råvarene på de ulike destinasjonene, og handler inn frisk frukt, grønnsaker og sjømat. Med franskinspirert gastronomi kreeres fantastiske retter, etterfulgt av vellagrede oster, akkompagnert av utsøkte grand cru viner. Hvert måltid er en fest for øyet og smaksløkene. Alle skipene har to restauranter. Du bestemmer selv hvor og når du vil spise. Det er ingen faste tider for måltidene, og man har heller ikke samme bord hver kveld. Uansett hvilket cruise eller skip du velger vil du alltid oppleve det høye servicenivået som rederiet er kjent for. Fra det øyeblikk du går om bord og gjennom hele cruiset, er drikke inkludert – hele dagen. 

PONANT har mange fantastiske reiseruter verden rundt, fra spennende ekspedisjoner i kalde Arktiske farvann til fantastiske cruise i Karibien og det Indiske hav. PONANT er cruise med det lille ekstra. Spør oss om mulighetene!

Le Bougainville
Nyskapende og miljøvennlige, elegant designede lugarer og romslige suiter med store vinduer og salongområder. Yachten/skipet har 92 lugerer og suiter og tilbyr en luksuriøs og unik cruiseopplevelse; en subtil blanding av raffinement, intimitet og komfort. 

La Digue, Seychellene. Foto: PONANT

Seychellene! Foto: PONANT

Le Bougainville. Foto: Philip Plisson/PONANT

Lukk »

Søk reise