Skip to main content

Cruise Costa Rica og Panama med luksuriøse PONANT

manuel-antonio-nation-park-costa-rica-cruise
barn-latinamerika-cruise
basseng-champlain-cruiseskip-ponant
lugar-champlain-ponant-cruiseskip
marina-champlain-ponant-cruiseskip
restaurant-champlain-ponant-cruiseskip
darien-national-park-panama
panama-kanalen
strand-palmer-san-blas-island-panama
sommerfugl-costa-rica-cruise
toucan-costarica-cruise

Luksuriøst drømmecruise med PONANT til Costa Rica og Panama. Et fantastisk cruise med vakker natur, flotte strender, naturreservater, møter med lokalsamfunn og hvor du i tillegg seiler gjennom Panamakanalen.

Reiseforslag og priseksempel | Cruise, "Natural & Cultural History of Central America" med PONANT cruises:

7 netters cruise i Panama og Costa Rica med cruiseskipet/yachten Le Champlain fra Colòn. Avreise 5. januar 2021.  

Fra EUR 3.830 (Ca NOK 42.600,-) 

 • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler lugar
 • 7 netters cruise i deluxe stateroom (med balkong)
  • Premium sengetøy og lugarfasiliteter
  • Roomservice
 • Helpensjon om bord; gourmetmat basert på lokale råvarer
 • Alt drikke om bord, inkludert alkoholholdige drikker, brus, kaffe, te og flaskevann (med unntak av noen eksklusive merker)
 • Wifi
 • Underholdning og aktiviteter om bord
 • Alle kjente skatter og avgifter

Fly t/r i tillegg. Tillegg for ekstra overnattinger, bedre lugartype og singel lugar. Prisene varierer fra avgang til avgang. Ev. kampanjerabatter er fratrukket i priseksemplet ovenfor. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt med våre reiseeksperter

"Natural & Cultural History of Central America"

Ditt cruise i Mellom-Amerika starter med et besøk til Manuel Antonio nasjonalpark og Curú Wildlife Refuge. Dypt inne i den tropiske regnskogen kan du være heldig nok til å se flerfargete fugler, apekatter og leguaner. Så cruiser du videre til praktfulle Darien National Park i Panama. Dette lille paradiset er et UNESCOs verdensarvsted og hjemmet til sjeldne planter og dyreliv. Sandstrender, steinete kystlinjer, mangrover, sump og tropiske regnskoger - en fest for hobbyfotografer. Her får du også et møte med det semi-nomadiske Emberas-folket. Etter at du har seilt gjennom den verdensberømte Panamakanalen, som forbinder Stillehavet og Atlantrehavet, vil du kunne nyte gylden sand og krystallklart vann på San Blas-øyene.

Høydepunkter på cruiset:

 • De fantastiske nasjonalparkene i Mellom-Amerika med biologisk mangfold og urbefolkning
 • Utflukter med Zodiac®, sammen med erfarne guider 
 • Darien National Park, med Playa Muerto og praktfull jungel (på UNESCO's verdensarvliste)
 • Uberørt natur i Manuel Antonio nasjonalpark og Curú Wildlife Refuge i Costa Rica
 • De praktfulle San Blas-øyene
 • Panamakanalen, ingeniørkunst av ypperste klasse, et menneskeskapt mesterverk
 • Møter med den innfødte Emberas-stammen i Darien nasjonalpark og med Kuna-indianerne på San Blas øyene


PONANT 

Et fransk rederi som kjennetegnes av varm og intim atmosfære, luksus fasiliteter og service, velutvalgte seilinger – til unike bortgjemte havner så vel som til de store kjente, og en dypt forankret sjøfartstradisjon. Deres 12 skip er bevisst designet for å ønske et begrenset antall gjester velkommen om bord, og har blant verdens yngste flåter. PONANT har mindre yachts og skip som seiler til unike destinasjoner over hele verden. De er opptatte av miljøet og har i tillegg til en rekke egne miljøtiltak ett fond som støtter tiltak for å beskytte havet og de arktiske områdene. 

Dagene om bord; med så få lugarer på hvert skip blir atmosfæren intim og unik. Innredningen er moderne og varm med lekkert tidsriktig interiør. Du har basseng og soldekk, butikk, spa, trimrom, lounger, teater, bibliotek og fotohjørne. Lugarene er romslige med komfortable senger, romslig garderobe og delikat innredning og alle lugaren har balkong. Den kulinariske franske arven ivaretas på beste måte av skipets franske Chef. Han går selv, der det er mulig, på leting etter de beste råvarene på de ulike destinasjonene, og handler inn frisk frukt, grønnsaker og sjømat. Med franskinspirert gastronomi kreeres fantastiske retter, etterfulgt av vellagrede oster, akkompagnert av utsøkte grand cru viner. Hvert måltid er en fest for øyet og smaksløkene. Alle skipene har to restauranter. Du bestemmer selv hvor og når du vil spise. Det er ingen faste tider for måltidene, og man har heller ikke samme bord hver kveld. Uansett hvilket cruise eller skip du velger vil du alltid oppleve det høye servicenivået som rederiet er kjent for. Fra det øyeblikk du går om bord og gjennom hele cruiset, er drikke inkludert – hele dagen. 

PONANT har mange fantastiske reiseruter verden rundt, fra spennende ekspedisjoner i kalde Arktiske farvann til fantastiske cruise i Karibien og det Indiske hav. PONANT er cruise med det lille ekstra. Spør oss om mulighetene!

Le Champlain

Nyskapende og miljøvennlige, elegant designede lugarer og romslige suiter med store vinduer og salongområder. Yachten/skipet har 92 lugarer og suiter og tilbyr en luksuriøs og unik cruiseopplevelse; en subtil blanding av raffinement, intimitet og komfort. 

Le Champlain og Le Ponant. Foto: ©Studio PONANT/Margot Sib

Fargerike papegøyer i Costa Rica. Foto: PONANT

San Blas Island, Panama. Foto: PONANT

Strand i Costa Rica. Foto: PONANT

Lukk »

Søk reise