Skip to main content

Øyhopping i Hellas | Bestill reisen hos Bennett Ferie

restaurant-strand-agia-anna-naxos-hellas
gresk-salat-sydentur-oyhopping
kamari-santorini-sydentur
blomster-naxos-sydentur
ruiner-fortidsminner-naxos-hellas-oyhopping
solnedgang-naxos-sydentur
solnedgang-oia-santorini-sydentur
oia-santorini
strand-kamari-santorini-sydentur
kirke-utsikt-oia-santorini

Øyhopping i Hellas - en fantastisk ferie, en sydentur med det lille ekstra! Hellas er ett av de mest populære landene for Nordmenn å feriere i. Hva med å prøve øyhopping neste gang du skal til Hellas? Opplev flere øyer på en og samme reise.

Hellas består av over 1400 øyer som er delt opp i forskjellige øygrupper. Det er som regel enkelt å ta seg mellom øyene i en øygruppe, velg ut en øygruppe du vil reise til. Vi anbefaler mellom to og tre øyer når man er borte i 10-12 dager. Da får man god mulighet til å slappe av og utforske hver øy før man reiser videre. Vi har laget ett reiseforslag til enkel øyhopping til klassikerne Naxos og Santorini. 

Reiseforslag og priseksempel | "Øyhopping" til Santorini og Naxos, 14. - 25. juli:  

Fly Oslo - Santorini t/r, 1 natt på Scorpios Beach i Monolitos på Santorini, 5 netter på Annitas Village Hotel nær den flotte Agia Anna stranden på Naxos, 5 netter på Elixir Studios i Kamari på Santorini.

Fra 13.195,-

  • Pris pr. person når 2 voksne reiser sammen 
  • Fly Oslo - Santorini t/r, bagasje inkludert (DY - HM)
  • 1 natt i dobbeltrom på Scorpios Beach, ingen måltider inkl. (SH)
  • 5 netter i studioleilighet på Annitas Village Hotel på Naxos, frokost inkl. (SH)
  • 5 netter i studioleilighet på Elixir Studios på Santorini, frokost inkl. (SH)
  • Skatter og avgifter

Ferge mellom øyene og transport til og fra hotellene kommer i tillegg. Tillegg for tilslutningsbilletter fra andre flyplasser. Tillegg for hotell av høyere standard på bosted. Obligatorisk turistskatt tilkommer, betales direkte til hotellet. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. 

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt - vi hjelper deg 

Naxos

Naxos er en frodig øy med høye fjell og nydelige strender. Øya er et populært turistmål med herlig atmosfære. Her kan man utforske de pittoreske små landsbyene både ved sjøen og i fjellene. Ved Agios Prokopios, Agia Anna og Plaka finner man de fineste strendene. Naxos by er den største byen på øya, som kan tilby noe for en hver smak, med blant annet mange gode restauranter, butikker og barer.

Santorini

Santorini er den mest fotograferte øya i Hellas, med de hvitkalkede husene, blå takene og en magisk utsikt. Her kan man virkelig finne sinnsro, enten det er ved Calderaen eller ved de sorte lavastrendene. Santorini er en liten øy, men byr på store kontraster og ikke minst den mest fantastiske verdenskjente solnedgangen.

Hotellene i reiseforslaget

Scorpios Beach Hotel, Santorini - et nylig renovert hotell like ved en nydelig rolig strand. Beliggende i Monolitos, kun 150 meter fra stranden og 400 meter fra marinaen. Hoteller ligger også kun 2 kilometer fra flyplassen og 10 kilometer fra båthavnen. Flyr man direkte med Norwegian ankommer man midt på natten, og vi anbefaler derfor at man bestiller ett hotellrom fra man ankommer til fergen går til Naxos, noen timer senere. Et hotell med meget god score på Tripadvisor, med karakteren 4,5 av 5 mulige.

Scorpios Beach hotell på Santorini. Foto: WebBeds

Annitas Village Hotel, Naxos - et herlig hotell med fantastisk beliggenhet bare 300 meter fra Agia Anna stranden mellom Agios Prokopios ( landsby) og Plaka området. Det er flere strender i nærheten og man er også i grei utfluktsavstand til Naxos by. Hotellet har en herlig arkitektonisk stil, hvor man har blandet rustikk sjarm med moderne elementer. Rommene er vakkert innredet i duse og avslappende farger. Gjestene har også tilgang til et herlig svømmebasseng. Et hotell med god score på Tripadvisor, med karakteren 4 av 5 mulige. 

Elixir Studios, Santorini - Beliggende rett over veien fra den nydelige stranden Kamári med svart sand, nӕr, tavernaer, kaféer, butikker og en bussholdeplass. Gaten er stengt for busstrafikk, så hvis man ankommer med buss er det ca. 80 m å gå til hotellet. Flyplassen er 5 km unna og Fira (hovedstaden i Santorini) er 7,5 km fra hotellet. Et lite hotell med 14 leiligheter. Hotellet har resepsjon (08:00-24:00), Elixir bar/restaurant rett foran hotellet, ferskvanns basseng med boblebad, basseng bar, solsenger og parasoller. Alle studioene har oppholdsrom/soverom med et lite tekjøkken, luftkondisjonering, telefon, satellitt-TV, safe, baderom med dusj, wc, hårtørker og balkong. Et hotell med god score på Tripadvisor, med karakteren 4,5 av 5 mulige. 

Lukk »

Søk reise