Skip to main content

Orientekspressen | Bestill reisen hos Bennett Ferie

togreise-venicesimplon-bagasje
togreise-venicesimplon-kupe
togreise-venicesimplon-personale
togreise-venicesimplon-salong
togreise-venicesimplon-stasjon
venezia-orientekspressen

Reis med Orientekspressen - udødeliggjort gjennom Agathe Christies roman “Mordet på Orientekspressen” - en av verdens mest kjente og romantiske reiser. En aura av mystikk har omgitt det legendariske toget helt siden den la ut på sin første tur fra Paris til Istanbul i 1883.

Priseksempel | Reise med Orientekspressen:  

Reis med Venice Simplon Orient-Express fra Venezia til London/Paris eller vv. Reisen er med en natt om bord, og den har avganger i perioden 21. mars - 11. november 2020.

Fra 24.000,-

  • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler kupe
  • En natt om bord på Venice Simplon-Orient-Express luksuriøse tog i en deluxe twin cabin
  • Et velkomstglass med musserende vin
  • Dedikert butlertjeneste
  • En deilig treretters brunsj servert med en sprudlende Bellini om bord på Belmond British Pullman luksustog
  • En velsmakende fireretters middag: Sesongbasert fastlagt meny, inkludert ostefat, kjeks og syltetøy
  • Kaffe, te og småkaker
  • Kontinental frokost servert i din kupé
  • En herlig treretters lunsj

Fly t/r kommer i tillegg, tillegg for singel kupe samt kupe med høyere standard (Deluxe cabin suite, som er 2 deluxe twin som slås sammen til en eller Grand Suite med bad, salong og sovedel).

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. 

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt med våre reiseeksperter!

Sjekk også andre spennende togreiser

Orientekspressen

Toget, med originale vogner fra 1920-årene, er et kunststykke i seg selv, med vakre interiører i art-deco stil. Servicen, stilen og atmosfæren om bord tar deg tilbake til svunnene tider. 

Togsettet består av tre restaurantvogner, barvogn og elleve sovevogner. Vognene er vakkert restaurert og gjenskapt i minste detalj. Fra det polerte treverket i veggplatene med art deco-relieffer og blank messing, til det broderte emblemet på sengetøyet. Lunsj og middag serveres i de elegante restaurantvognene. Her danner kelnere med hvite hansker, damaskduker, blankpusset sølv og franske kokker grunnlaget for utsøkte måltider. I tillegg er det en champagnebar, pianobar og liten suvenirbutikk. Kupeene er relativt små med over- og underkøye. Underkøyen gjøres om til sofa på dagtid. Det er kun håndvask i kupeen. Felles toalett finnes i enden av hver sovevogn. Ønsker du litt bedre plass, er det mulig å bestille to kupeer, som omgjøres til en minisuite med oppholdsrom og separat soverom og fra 2018 er det også mulig å bestille "Grand Suites". På Orientexpressen er stilen upåklagelig og det er ikke mulig å kle seg for pent. Herrene forventes å ha jakke og slips til middag, med tilhørende pent antrekk for damene.  

Venice Simplon Orient-Express, som er togets fulle navn har fast rute mellom London, Paris og Venezia. Turen tar cirka tredve timer og går omtrent ukentlig i perioden mars til november. Utvalgte spesialturer tilbys i løpet av året til europeiske storbyer som Praha, Wien, Berlin og Budapest. Det er også mulig å ta en dagstur fra London eller mellom London og Paris. Mange som velger denne reisen kombinerer den med opphold på Hotel Cipriani i Venezia. Hotellet eies av samme selskap som eier toget.

Her kan du se den franske dokumentaren "Orientekspressen - den sanne historien" som ble vist på NRK i april 2019.

Lukk »

Søk reise