Skip to main content

Om oss på Hønefoss

per-tove-lill-john-magne-honefoss-reisebyra
vi-elsker-cruise
dublin-bro-storbyferie
selfie-utsikt-gruppereise
hoppbakke-planica-sportreise-gruppetur
publikum-jubel-ruhpolding
strand-strandstoler-middelhavet-sydentur
strand-karpathos-hellas-sydentur
tour-de-france-2018-dag-otto-intervju
fisketur-isla-morada-florida-usa-reise
ridetur-grand-canyon-usa-reise

Vi hjelper deg med å finne den beste ferien, gruppereisen eller forretningreisen. Er du ute etter komplekse reiser som ikke lar seg bestille via nettet eller vil du har personlig hjelp fra en av våre konsulenter? For oss er ingen oppdrag for små. Vi har tid til deg, velkommen til en hyggelig reiseprat!

Vi sammenligner priser på fly, hotell, leiebil, turoperatører, charterselskaper og cruiserederier. Om du vil ha en ferdig pakke eller en reise tilpasset spesielt til deg - vi skreddersyr reiser i alle prisklasser!

Vi handler både privat- og forretningsreisemarkedet under navnene Bennett Ferie Hønefoss og HRG Nordic og vi har eksistert siden 1984. Sammen med vår søsterbedrift Sponsor Compagniet AS, har vi de siste årene spesialisert oss på sportsreiser, som f. eks. skiskyting, hoppuka, annen vintersport og Tour de France. Sammen jobber vi med felles prosjekter. Vi har også en avdeling på Hadeland som holder åpent på telefon hverdager 0900 - 1630, samt at kontoret er åpent slik at du kan stikke innom onsdag og torsdag 0900 - 1630. 

Våre reisekonsulenter har bred kompetanse og lang erfaring. Ingen av oss har sett hele verden men til sammen har vi vært mange steder. Vi gjør vårt ytterste for å finne den reisen du ønsker, og vil bistå deg med tips og råd. Trenger du hjelp underveis eller etter din reise, er vi her for deg.

Tidligere fant du oss på gateplan i Løchen Fogth-gården, men i mars 2019 flyttet vi opp i andre etasje på samme adresse. Nå må du gå inn bakveien og opp en trapp for å finne oss. Som før er vi klare for å hjelpe deg med alt av reiser, ingen reiser er for små for oss. Velkommen inn! 

VÅRE REISEKONSULENTER 

LILL IRENE SKOVLI - kunnskapsrik og fleksibel dame som startet i reisebransjen i 2012.  

Tlf. 32 17 11 00
lill.skovli@hrgworldwide.com  

Spesialområde: jobber både med charter og andre ferieprodukter, og gruppe- og bedriftsreiser.

JOHN MAGNE TRULSEN - byråleder. Har jobbet i reisebransjen siden 2010.  

Tlf. 32 17 11 00
john.magne.trulsen@hrgworldwide.com 

Spesialområde: Cruise og Sportreiser, USA og de Britiske Øyer.

TOVE IRENE KRISTENSEN - salgskonsulent for bedrifts- og gruppereiser som har vært i reisebransjen siden 2007.  Er bedriftsreiseansvarlig i byrået.  

Tlf. 32 17 11 00
tove.kristensen@hrgworldwide.com

Spesialområde: grupper i alle størrelser og komplett reiselogistikk for bedrifter.

Lukk »

Søk reise