Skip to main content

Om oss på Hadeland

Spar tid og penger ved å bruke oss - vi har oversikt over tilbudene og kvalitetssikrede samarbeidspartnere, og en genuin interesse for å hjelpe deg som kunde med å finne den beste reiseopplevelsen. Vi er der for deg før, under og etter reisen. 

Vi sammenligner priser på fly, hotell, leiebil, turoperatører, charterselskaper og cruiserederier. Om du vil ha en ferdig pakke eller en reise tilpasset spesielt til deg - vi skreddersyr reiser i alle prisklasser!

Vi ordner også med dine forretningsreiser. Interessert i en bedriftsavtale? Ring til byråleder John Magne Trulsen på tlf. 32 17 11 00.

Sammen med vår søsterbedrift Sponsor Compagniet AS, har vi de siste årene spesialisert oss på fellesreiesr til store sportsarrangement som f.eks. skiskyting, hoppuka, annen vintersport, Formel 1, store mesterskap og Tour de France. Sammen jobber vi med felles prosjekter.

Vi har åpent på telefonen mandag - fredag 0900-1630, og vi har åpent kontor slik at du kan komme innom oss onsdag og torsdag 0900 - 1630. Mandag, tirsdag og fredag betjenes telefonen av Bennett Ferie på Hønefoss. 

Lukk »

Søk reise