Skip to main content

Om oss i Steinkjer

strand-skilt
cruiseskip-vindmolle-mykonos
strand-parasoll-barbados
strand-zanzibar

Når ferien starter i Steinkjer! Vi er her for å hjelpe deg å finne din ultimate drømmereise. Husk "selv den lengste reise starter med et lite steg", så hvorfor ikke starte hos oss. Våre reisekonsulenter sender hvert år flere hundre opplevelseshungrige trøndere på tur, og er behjelpelig med alle slags reiser uansett hvor du ønsker å dra. 

Spar tid og penger ved å bruke oss - vi har oversikt over tilbudene og kvalitetssikrede samarbeidspartnere, og en genuin interesse for å hjelpe deg som kunde med å finne den beste reiseopplevelsen. Vi er der for deg før, under og etter reisen. 

Vi sammenligner priser på fly, hotell, leiebil, turoperatører, charterselskaper og cruiserederier. Om du vil ha en ferdig pakke eller en reise tilpasset spesielt til deg - vi skreddersyr reiser i alle prisklasser! Vi har alle vært mange ulike steder i verden og er spesialister innen hvert vårt område. Til sammen dekker vi store deler av jordkloden! Ingen spørsmål er dumme spørsmål hos oss, og vi hjelper deg gjerne med å sette sammen en reise etter dine egne ønsker.  

Bennett Ferie Steinkjer har vært etablert siden midten av 60 tallet, og siden den gang har både butikken og kundegruppen vokst. Bennett Ferie på Steinkjer er ett av 8 byråer som eies av Centrum Reisebyrå AS. Tilsammen er vi 9 reisekonsulenter i Centrum Reisebyråer som spesialiserer seg på feriemarkedet. Vi har også egne avdelinger for gruppe- og forretningsreiser.

Vil du at vi skal ta hånd om dine forretningsreiser og ønsker en bedriftsavtale? Ring avdelingsleder Ellinor Elnan på telefon 74 17 05 00.

VÅRE REISEKONSULENTER 

Uansett type reise, og hvor i verden du ønsker å dra, kan vi med vår samlede kompetanse finne den beste ferien for deg. Ta kontakt med en av oss neste gang du skal ut og reise - vi ser frem til å høre fra deg!

ELLINOR ELNAN - avdelingsleder. Har vært i bransjen siden 1983, i Bennett Ferie siden -89. Med sin lange erfaring i reisebransjen kan hun mye om det meste, og har alltid et godt reisetips å dele med deg! 

Tlf. 74 17 05 00 
ellinor.elnan@hrgworldwide.com 

Spesialområde: Cruise og gruppereiser.  
Beste reise: Pangkor Laut i Malaysia. Pangkor Laut er et lite, skjermet ferieparadis som skapt for bryllupsreisen. 
Ellinors reisetips til deg: Cruise i Middelhavet, en fantastisk måte å få oppleve spennende byer på.

De siste årene har Ellinor vært i Riga, Praha, Athen, Amsterdam, Vancouver, Nice, Kreta, Milos, Sifnos, Dubrovnik, Hvar, Korcula, Egypt og på elvecruise på Rhinen...

GRETE HAMMER - utdannet fra Næringsakademiet og Handelshøyskolen BI. Grete har vært ansatt hos oss siden 1995. 

Tlf. 74 17 05 00 
grete.hammer@hrgworldwide.com 

Spesialområde: Familieferier
Beste reise: Barbados –  med rause og sjarmerende mennesker, flott natur og interessant kultur og historie 
Gretes reisetips til deg: Ta med familien, og bo på Vings Sunwing 
Resort eller Star Tours Blue Village. Bestill all inclusive, det gjør ferien 
både rimeligere og enklere! 

De siste årene har Grete besøkt Gran Canaria, Tyrkia, Kypros, Mallorca, Tenerife og Kreta, og så har hun vært på cruise i Middelhavet.

ODDBJØRG SKJEI - Startet som reiseleder i Hellas, Thailand og på Gran Canaria. Har siden 1998 jobbet i mange deler av reisebransjen, og begynte hos HRG på Steinkjer i 2009. 

Tlf. 74 17 05 00 
oddbjoerg.skjei@hrgworldwide.com

Spesialområde: Charter, cruise, storbyferie og opplevelsesreiser.
Beste reise: : Litt vanskelig å velge ut beste reise når det har vært så mange flotte, men Zanzibar var fantastisk! 
Oddbjørgs reisetips til deg: Kombiner reisemål og få en spennende ferie. 

Spennende reisemål Oddbjørg har besøkt er Zanzibar, Brazil, Mexico, Belize, Guatemala, New York, Peru, Australia, New Zealand, Thailand, Malaysia, Maldivene, Sør Afrika, Gambia m.fl.

OLGA SETTEN -  har tidligere jobbet i reisebransjen i St.Petersburg, Russland. Begynte hos Bennett Ferie på Steinkjer i 2018.

Tlf. 74 17 05 00
olga.setten@hrgworldwide.com

Spesialområde: Charter, storbyferie og cruise
Beste reise: Sør-California med Los Angeles som hoveddestinasjon
Olgas reisetips til deg: lei en bil på ferie, dette gir frihet og mulighet for å se og oppleve mer.

De siste årene har Olga besøkt USA (både øst- og vestkysten), forskjellige områder i Spania (Costa Blanca, Costa del Sol, Costa de la Luz), Gibraltar, har vært på bilferie i Tyskland, Sveitsiske Alpene og Nord-Italia, reist på cruise i Middelhavet og langs kysten i Nord-Norge med Hurtigruten.

Lukk »

Søk reise