Skip to main content

Om oss i Molde

wat-pra-kaeo-golden-pagoda-bangkok
hurtigruten-lofoten-fiskeskoyte
kamala-beach-phuket-thailand
rio-de-janeiro
bangkok-thailand-storbyferie
venner-central-park-new-york
strand-hengekoye-sydentur

Når ferien starter i Molde! Våre reisekonsulenter har lang erfaring og høy kompetanse innen reiseplanlegging. Gjennom egne ferie- og studieturer har vi vært over ”hele verden”, og kjenner de fleste kulturer og destinasjoner. Vi hjelper deg å finne den beste ferien. Er du ute etter komplekse reiser som ikke lar seg bestille via nettet eller vil du har personlig hjelp fra en av våre konsulenter? Vi har tid til deg, og hjelper deg å sikre at du får den ferien du ønsker. Velkommen til en hyggelig ferieprat!

Fordelen med å benytte ditt lokale reisebyrå er at du kan snakke med en som kjenner regionens reisemønster og tilbud, kan rettlede, gi reisetips og guide deg til den optimale reise - lokalt, i Norge, Norden, Europa eller resten av verden. Du finner oss midt i sentrum - ta kontakt neste gang du skal ut og reise. 

Spar tid og penger ved å bruke oss - vi har oversikt over tilbudene og kvalitetssikrede samarbeidspartnere, og en genuin interesse for å hjelpe deg som kunde med å finne den beste reiseopplevelsen. Vi er der for deg før, under og etter reisen. 

Vi sammenligner priser på fly, hotell, leiebil, turoperatører, charterselskaper og cruiserederier. Om du vil ha en ferdig pakke eller en reise tilpasset spesielt til deg - vi skreddersyr reiser i alle prisklasser!

Vi kan også ta hånd om dine forretningsreiser. Ønsker du en bedriftsavtale? Ring sales and account manager Kristin Brennbakk Vaage på telefon 35 56 64 23.

Bennett Ferie i Molde er ett av 8 byråer som eies av Centrum Reisebyrå AS. Tilsammen er vi 9 reisekonsulenter i Centrum Reisebyråer som spesialiserer seg på feriemarkedet. Vi har også egne avdelinger for gruppe- og forretningsreiser.

Gunn Line Hollingsholm - vår dedikerte feriekonsulent har erfaring fra reiselivsbransjen siden 2001, med blant annet 7 år utenlands i Hellas, Egypt, Thailand og Spania.

Tlf. 71 25 06 00
gunn.line.hollingsholm@hrgworldwide.com 

Spesialområde: Thailand, charter, storby, Hurtigruten og cruise
Beste reise: Thailand og Brasil
Gunn Lines reisetips til deg: Kombinasjonsreise eller rundreise i Thailand.

Monica Michelsen - har jobbet i reiselivsbransjen siden 1996 og i reisebyrå siden 2013. Har erfaring fra cruise i Middelhavet og i de forente arabiske emirater. Ferier i Thailand, Tyrkia, Hellas, Spania og Florida

Tlf. 71 25 06 00
monica.michelsen@hrgworldwide.com

Spesialområde: Charter, storby, cruise og Hurtigruten
Beste reise: Familieferie til Mallorca og cruise
Monicas reisetips til deg: Cruise i Middelhavet og London om våren

Lukk »

Søk reise