Skip to main content

Om oss i Grimstad

skilt-reise-koffert-usa

Våre erfarne reisekonsulenter hjelper deg med å planlegge din reise og gir deg reisetips. Spar tid og penger ved å bruke oss - vi har oversikt over tilbudene og kvalitetssikrede samarbeidspartnere, og en genuin interesse for å hjelpe deg som kunde med å finne den beste reiseopplevelsen. Vi er der for deg før, under og etter reisen. 

Vi sammenligner priser på fly, hotell, leiebil, turoperatører, charterselskaper og cruiserederier. Om du vil ha en ferdig pakke eller en reise tilpasset spesielt til deg - vi skreddersyr reiser i alle prisklasser! Bennett Ferie i Grimstad ble etablert i 1986 og er ett av 8 byråer som eies av Centrum Reisebyrå AS. Vi har også egne avdelinger for ferie-, gruppe- og forretningsreiser.

Vi har høy kompetanse og mange års erfaring tilegnet gjennom utdannelse og reiser i alle verdenshjørner. Sammen planlegger vi din beste reise, og vi veileder deg gjennom jungelen av tilbud. Skulle noe uforutsett skje underveis, eller hvis du har du spørsmål etter din hjemkomst, er vi her for deg.

Uansett type reise, og hvor i verden du ønsker å dra, kan vi med vår samlede kompetanse finne den beste ferien for deg. Ta kontakt med oss neste gang du skal ut og reise. For at du skal få bedre service har vi innført timeavtaler. Ønsker du personlig betjening, kontakt oss for timebestilling. Du kan også gjøre din bestilling pr. telefon eller e-post. Hvis vi sitter opptatt her i Grimstad, vil du få hjelp av en av våre andre Bennett Ferie kontorer. Velkommen til oss!

RUTH E. UTSKOT - er vår dedikerte feriekonsulent og har jobbet hos Bennett Ferie siden 1999. Hun jobber primært med å skreddersy reiser for familier og mindre grupper. Ruth har vokst opp i Brooklyn, New York, så naturlig nok er hennes spesialområde først og fremst USA (med cruise og opphold i f.eks. Florida eller California. Hawaii og New York er også spennende destinasjoner). Ellers så ordner Ruth det meste av reiser over hele verden.  

Tlf. 37 25 73 00
ruth.utskot@hrgworldwide.com 

Spesialområde: Bryllupsreiser og USA
Beste reise: Hawaii med sin vakre natur og bortgjemte strender, og New York...byen som har alt!
Ruths reisetips til deg: Key West i Florida - den ultimate jenteturen! 

RANDI LØNDAL HANSEN - har utdannelse innen Reiselivsledelse fra Hotellhøgskolen i Stavanger og har siden da hatt drømmejobben i reisebyrå. Hun jobber først og fremst med gruppereiser og ordner med reiser for både små og store grupper innen både privat- og bedriftsreisemarkedet. 

Tlf. 37 25 73 00
randi.hansen@hrgworldwide.com 

Spesialområde: Gruppereiser både for privat - og bedriftsmarkedet
Beste reise: Galapagos - kom tett innpå utrydningstruede dyrearter og se arter som kun finnes på disse øyene. Kjenn på friheten og roen, utilgjengelig for omverden.
Randis reisetips til deg: Lido di Jesolo, strandby utenfor Venezia. En annerledes uke i ”syden”. Nærhet til en spennende by og milevis med strender.

Lukk »

Søk reise