Skip to main content

Om oss i Drammen

strand-karibien

Velkommen til oss! Vi hjelper deg å finne den beste ferien, enten du vil ha storbyferie, sydentur, cruise eller opplevelsesreise. Er du ute etter komplekse reiser som ikke lar seg bestille via nettet eller vil du ha personlig hjelp fra en av våre konsulenter? Vi har tid til deg, og hjelper deg å sikre at du får den ferien du ønsker. 

Spar tid og penger ved å bruke oss - vi har oversikt over tilbudene og kvalitetssikrede samarbeidspartnere, og en genuin interesse for å hjelpe deg som kunde med å finne den beste reiseopplevelsen. Vi sammenligner priser på fly, hotell, leiebil, turoperatører, charterselskaper og cruiserederier. Om du vil ha en ferdig pakke eller en reise tilpasset spesielt til deg - vi skreddersyr reiser i alle prisklasser!

Bennett Ferie i Drammen ble etablert rundt 1960 og har 4 reisekonsulenter. Gjennom årene har vi hjulpet folk i Drammen og omegn med bestilling av alle typer feriereiser.

Våre reisekonsulenter har høy kompetanse og meget lang erfaring. Vi er opptatt av å gi deg råd og veiledning for å sikre at du får akkurat den feriereisen du ønsker. Vi har ikke vært over hele verden, men legger vi sammen de mange stedene vi har besøkt så er det ikke ”langt unna”. Cruise er vår store lidenskap! Vi har stor kompetanse og personlig erfaring innen fagfeltet.  

Vi gir deg en lettfattelig oversikt over de tilbud som finnes, slik at vi i felleskap kan komme frem til den reisen som passer best for deg. Hvis det skulle dukke opp spørsmål eller du trenger hjelp før, under eller etter din reise, er vi her for deg hele veien. Du er hjertelig velkommen til å kontakte oss for en uforpliktende ferieprat.

Du finner oss i gågata i Drammen.  

VÅRE REISEKONSULENTER

KJERSTI BOGSTAD - byråleder i Drammen med fartstid i reiselivet siden 1985. Hun har jobbet i Bennett Ferie siden 1990. Bereist dame som sammen med resten av konsulentene er veldig glad i å cruise.

Tlf. 22 59 78 34
kjersti.bogstad@hrgworldwide.com 

Spesialområde: Storby, charter og skreddersydde reiser
Beste reise: Roadtrip i USA
Kjerstis reisetips til deg: Lei en bil og reis på kryss og tvers i USA. Du vil få minner for livet.  

HEIDI ANITA SKAVÅS - har jobbet hos oss siden mars 2007, og før det flere år hos Bennett Ferie i Asker. 

Tlf. 22 59 78 31
heidi.a.skavaas@hrgworldwide.com 

Spesialområde: Cruise, storby og skreddersydde reiser
Beste reise: USA 
Heidis reisetips til deg: Cruise kombinert med sol, bad og opplevelser i Florida, og cruise kombinert med storbyliv i New York og/eller Washington DC.  

INGVEIG NARUM HANSSEN - har jobbet hos oss i Drammen siden i mars 2011, og har vært i Bennett Ferie siden 1995. Hun har lang og god erfaring som reisekonsulent. Ingveig har vært mange steder gjennom årene, og er spesielt glad i cruise. 

Tlf. 22 59 78 33
ingveig.hanssen@hrgworldwide.com 

Spesialområde: Cruise, charter, storby og båtreiser/Hurtigruten, små grupper/storfamilier på tur.
Beste reise: Mallorca og Middelhavscruise. 
Ingveigs reisetips til deg: Cruise i Middelhavet passer for alle!

AINA AI HOA BJERKE - har røtter i Vietnam og begynte i Bennett Ferie Drammen våren 2014. Hun har jobbet i reisebransjen siden 2010, og har besøkt 30 land. Aina har hovedansvaret for Bennett Ferie Online og deler mer enn gjerne sine reiseopplevelser med deg. Asia med flott natur, dyreliv, historie og kulinariske matopplevelser har alltid stått hennes hjerte nært, i tillegg er hun glad i å finne instagram verdige reisemål. Foretrekker en kombinasjon av opplevelser og strandferie med muligheter for utflukter på egenhånd. Hun har reist mye rundt i de fleste land i Sørøst-Asia; Vietnam, Thailand, Malaysia, Singapore og Bali. 

Tlf. 22 59 78 32
aina.bjerke@hrgworldwide.com  

Spesialområde: Charter og skreddersøm av reiser
Beste reise: Strandferie i Mexico, annerledeslandet Jordan og Disneyland Paris samt Thailand.
Ainas reisetips til deg: Matreise i Vietnam - du kommer til å elske det.

Lukk »

Søk reise